< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (172. sayfa)

-
-
Trajikomik bir olay hocam oyunu açasım gelmiyor
Usame Bin Ladin'in yapay zekasını mı kodladılar ne yaptılar Co-Pilota...
-
üstte çıkan menüden asist ayarlarını aç, hepsini devre dışı bırak.
-
-
Uçağı hazırlayan PMDG'nin sitesinde 55$
-
aldım indiriyorum şu an, korsanını siliyorum
-
Darısı çıktığında 737'nin başına:)
Msfs o kadar güzel ki şimdilik default ucaklar bile sıkmıyor:)
-
arkadaşlar gamepass aldım oyunu denemek için de cok yavaş çekiyor bunu hızlandırmanın yolu yok mu? 2 - 3 gün pc acık mı bırakcaz
-
Vay be hiç beklemiyordum marketplace gelmesini ve tr fiyatlandırmasını. Çok süreceğini sanmıyorum bu durumun yabancılar vpn vs. yaparak kendileri için bedava bir paraya almaya başladıkça olan yine bize olacak fiyatları eşitleyecekler muhtemelen.
-
Bence uğraşmazlar. USD ya da EUR fiyatları kendileri için bedava sayılır. Aerosoft CRJ'nin 4 versiyon dahil bundlı bile 58 EUR, 58 birim.
-
beyler öncelikle anlaşalım. hiç bir yerde, platformda falan oyun içi eklenti fiyatlarından bahsetmeyin. alın ve oynayın. aksi takdirde eğer mevzuya uyanırlarsa bir daha eklenti falan alamayız. akıllı olun biraz.
-
ayda yılda bir eklenti aldık, onda da yükleme ekranı bitince oyun çöküyor, vay arkadaş.
-
Hocam hangi eklenti ? DC6 mı? PC / XBOX ?
-
dc-6, pc, steam sürümü.
-
Merhabalar, küçük bir soru sormak istiyorum. Oyunu Microsoft Store'dan bilgisayar için aldığımızda Xbox üzerinden de oynayabiliyor muyuz?
Store'daki sayfasında "Xbox Play Anyware" diye bir ibare var da
-
Evet, sitesindeki soru cevap kısmında bununla ilgili bir madde var hatta:
Microsoft Flight Simulator Xbox FAQ – Microsoft Flight Simulator Support (zendesk.com)
Verilen cevapta Microsoft Store'dan alındığında PC ile Xbox sürümünün de satın alınmış olduğu belirtiliyor. Öte yandan Steam üzerinden satın alınan FS 2020'ler sadece PC'de oynanabiliyor, Steam lisansları Xbox'ta geçerli değil.
-
Cevabınız için teşekkürler ederim :). İleride belki xbox alırım diye oyunu almayı erteliyordum hep.
-
ücretli vpn ile almanya romanya git gel yaptım o şekşlde hızlandı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Black Friday indiriminde yeni yayınlanan Reno Air Races baz paketi 56TL'ye inmiş. Normalde online yarış moduna para verecek kadar hayranı değilim ama baktım ki paketin içinde 4 adet yeni uçak da geliyormuş, hemen kısa bir bakkal hesabıyla uçak başı 14TL'ye geliyor diye gidip aldım. Pakette bulunan uçaklar P-51 Mustang, T-6 Texan, L-39 Albatros ile Aviat Pitts Special S1S. Yalnız adi Microsoft, Aviat Pitts Special S1S'i zaten yeni yayınlanan GotY sürümünde ücretsiz vermişti, güzel kazıkladılar
Hazır almışken Reno yarış moduna da kısa gözattım, Aviat S1S ile kolay diğerleriyle biraz zor. Şu anda lobiler de boş gibi online yarışacak çok kişi de yok. Alacaksanız benim gibi ucuza uçak eklemek amacıyla değerlendirin derim.
-
MSFS forumlarında DC6 için THY isteği yapmıştım. Oradan biri sağ olsun başlamış yapmaya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X