merhaba, world mapta bu örnekte adana üzerine gelip "set as departure" a tıklayın. antalya'da da "set as arrival" sol alt köşedeki çubuğu da kaydırdığınızda günün saatleri değişecektir. |
Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (174. sayfa)

-
-
honeycomb alfa yoke ve bravo throttle quandrant almıştım
satmak istiyoreum nasıl satabilirim yardımcı olacak çıkabilir mi
-
Sahibinden üzerinden satabilirsiniz.
Ama bu krizde elinizde tutmanız iyi olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MSFS'deki sorunları gideren yeni NVidia sürücüsü dün akşam yayınlandı. İndirip kurdum, masaüstüne atmalar düzeltilmiş.
-
Oyun dan memnun kalan varmı indirim mi merak ediyorum oyunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, urunleri hala satmayi dusunuyorsaniz ilgileniyorum. Ozel mesaj'a cevap verebilirseniz mutluluk duyarim.
-
-
-
Merhaba,
Son yaklaşmada takılmalar oluyor (xbox series x) Rolling cashi silen oldu mu? Bazı forumlarda silmenin faydası olduğunu söyleyenler var.
-
Gamepass üyeliğim de var ama oyun öyle bir şaheser olmuş ki %20 indirimle steamden aldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sorun bende de var oyunu yükledim ama hiçbir sekmeyi açamıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu aralar oyunda sorunlar var. son güncellemelerden sonra stabil çalışan oyun saçmalamaya başladı.
-
-
Bu oyunun görev yeri filan var mı yoksa direk kafamıza göre uçuyor muyuz.
Bazı ufak tefek görevler var ama ana fikir bir yerden bir yere uçmak. Ets2 tarzı kariyer istekleri var oyuncuların ama karşılık görmüş değil
barry seal job tarzı görevler gelirse hemen alırım :):). enteresan olur :)
-
Sebebini çözemedim ama çözümünü buldum.:)
Eksik olan bütün içeriği oyunun içindeki download kısmından indirebiliyorsunuz. Yaklaşık 60 gb lık bir içerik sözkonusı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sağolun hocam teşekkürler
-
Oyunu kurudum. Boş boş uçuyorum, yani dümdüz uçuyorum sıkıcı değil mi sizce?
Sıkıcıysa silebilirsin hocam ikna edilmek mi istiyorsun? Adı üstünde simulator bu herkese hitap etmez, havacılığa ilgin olması lazım yoksa boş gelir normal yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X