Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.259
Cevap
78
Favori
217.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PMDG, DC-6'nın ileride marketplace'e geleceğini açıklamıştı.

• Merhaba, 100 mbit internet kullanan arkadaşlarda New York gibi yoğun bölgelerde takılmalar devam ediyor mu? Ben 20 mbit kullanıyorum. Kopmalar ve takılmalar oluyor yoğun bölgelerde. 100 mbite geçmeye değer mi sizce?

teşekkürler.

• md11 M kullanıcısına yanıt

Merhaba evet fark oluyor.Ama birinci etken değil. İlk etken grafik kartınız ve işlemciniz ayrıca ram 16 gb minimum olmasi gerekiyor. 8gb ram ile yetmez mesela.Ama 20 Mbit ile de NYC gibi yerler düşük bant genişliği yasanma ihtimali çok yüksek.En az 50 Mbit gerekir stabil online bağlantı için. Ama ilk etken pc donanımı. İlk youtube dan sisteminize ait oyunun performansi nasıl kaç fps veriyor bakıp ona göre yükseltin. Fakat 20 Mbit beslemez çoğu yerde.Ben 100 Mbit kullanıyorum ama akşam 24 oluyor ve NYC gibi yerlerde uzun süre dolaşınca bant genişliği hatası veriyor.Sabahları 100 iken olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 17 Kasım 2021; 21:34:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD bugün yayınlanacak olan FS 2020 GotY sürümü için özel sürücü hazırlamış. NVidia'nın da gün içinde yeni bir sürücü yayınlaması bekleniyor. GotY versiyonuna geçmeden önce sürücülerinizi güncellemeyi unutmayın. Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] 

• claudecan kullanıcısına yanıt

teşekkürler cevap için, xbox series x kullanıyorum. bu nedenle ana etkenin bağlantı hızı olduğunu düşündüm stabil 30 fps i yoğun bölgelerde

göremeyince. hatta pause yapıp devam edince takılma anlık geçiyor çok yoğun bölgelerde. sanırım 100 mbit işe yarayacak.

Grafik ayarlarındaki "Offscreen terrain pre-caching" seçeneğini denediniz mi? Tam da bu tür durumlar için oyuna yeni eklenmiş bir ayardır ama önce PC'de yayınlandı diye biliyorum. Xbox'a henüz gelmemiş olabilir.

• bu seçeneği xboxda görmedim. umarım gelir xboxa da.

bu arada pmdg dc6 yı marketplace e getiriyormuş. sonrasında xboxa da gelecekmiş.

• Game of the Year edition update 7 yayınlanmış durumda. PC platformunda güncelleme boyutu 33 GB Güncelleme detayları linkte. https://forums.flightsimulator.com/t/game-of-the-year-edition-release-notes-1-21-13-0-sim-update-vii-now-available/472025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 18 Kasım 2021; 20:1:38 >
  • XBOX için bu güncelleme var mı acaba?

• shinji mikami kullanıcısına yanıt

Evet PC ve Xbox series X/S icin ucretsiz bir güncelleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemenin indirilip kurulması az önce bitti. İlk iş tabii ki DirectX 12'yi denedim ancak mevcut ayarlarda güncelleme öncesine göre çok daha kötü bir performansla çalışıyor oyun. Şu anda tekrar DirectX 11'e dönüyorum. Yeni uçaklar çok güzel olmuş, yeni hava durumu da görüntü kalitesini çok daha iyi bir hale getirmiş. Başka bir firma olsa bu kadar yeniliği ücretli bir eklenti olarak piyasaya sunardı, o konuda da tebrik etmek gerekir MS/Asobo'yu.

Edit: Evet Dx11'e dönünce ve çözünürlüğü bir tık azaltınca performansım eski haline geldi. Performans bakımında sıralamam şu şekilde: Güncelleme öncesi 1080p'den 4k'ya Upscale > Güncelleme sonrası 1080p'den 2k'ya Upscale > Güncelleme sonrası 1080p'den 4k'ya Upscale. DirectX11 > DirectX 12, kaldı ki Dx12'de daha iyi bir görsel efektle de karşılaşmadım.

Edit2: FA/18 ile nihayet çok yüksek hızlara çıkılabiliyor hatta afterburner'lar da açıkken dalışa geçtiğimde 800kn'a yakın bir hıza ulaştım. Bu haldeyken dış kameradan baktığınızda ses duvarını aştığınız için uçağa yandan bakarken hiç motor sesi duyulmuyor ama kamerayı biraz arkaya çevirip de motor çıkışları göründüğünde önce direkt ses patlaması efekti, sonrası motor sesini duymaya başlıyorsunuz. Hoş bir detay olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 18 Kasım 2021; 22:57:19 >

• merhaba, bun güncelleme sonrası ben performans artışı gözlemledim diyebilirim (xbox seris x)

özellikle kokpitteki takılmalar geçmiş (sağa sola dönmelerdeki takılmalar). ilk iş New York'u denedim. Sorun yoktu.

hocam cache'le. önceden bölge seçip yüklüyorsun. "msfs cache location" diye aratırsan bilgi gelir. yer kaplıyor ancak detaylı yerlerde görsellik ciddi artıyor.

Edit :). xboxta nasıldır bilmiyorum. pc de bölgeyi seçip preload yapıyorsun bilgisayara iniyor. oyun içinde internetten değil de lokalden yüklediği için hem detaylı oluyor hem de hızlı.

bu update ile ray tracing geliyor. bakalım iniyor şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 19 Kasım 2021; 22:36:3 >
  • PC'de orjinal Xbox kablosuz gamepad ile oynayan var mı ? Format sonrasında tekrar indirdim, ancak kabloyla da bağlasam, kablosuz da bağlansam oyun gamepad'i görmüyor. oyunu silip tekrar yükledim, yine çare etmedi.

• Ultra'da oynuyorum. Evet performans artmış ama downgrade yemiş gibi geldi bana. Güneşin denize vuruşu filan yapay gözüküyor eskiye nazaran.

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]
  • Güncellemeyle birlikte tüm özel ayarlarımın içine etmişler. Profesyonel modunda uçuş yapıyorum ve easy modda ne varsa açılmış.Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] 

• Elma kullanıcısına yanıt

bende de aynı. her büyük güncellemede tüm ayarlar gidiyor.

• force feedback çalışıyor mu oyunda, yoksa artık kaldırdılar mı ? Videodaki ürünü kullanabilir miyim

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]Serhan Sukurogluyoutube
    Logitech G25 Saitek Cyborg Evo Force Windows 10
    https://www.youtube.com/watch?v=HG4IMFhVu8I
  • Free uçuş esnasında inişte co pilotun uçağın kontrolünü ele alma olayını kapatamıyor muyuz? Landing assist dahil bütün assistler kapalı. Ben pistin üzerinde bir tur daha atarak pisti kendim ortalayıp kendim inmek isterken piste yaklaşırken adam ısrarla uçağın kontrolünü ele geçirmeye çalışıyor. Sanırsın uçağı ele geçirmeye çalışan bir korsan ile pilot kokpitte kavga ediyorlar Ben sola dönüyorum herif sağa dönmeye çalışıyor, lanet olsun al haydi kontrol senin olsun diyorum gidiyor göz göre göze pistin önündeki eşek kadar dağa bodoslama giriyor uçakla. İndirmek falan bir yana yani. Saatlerce uçtuğum muhteşem uçuşumu göz göre göre pistin önündeki dağa doğru alçalıp çarparak sonlandırıyor herif. Sanırsın sabote ediyor uçuşunu. Oyunu sileceğim o derece yani. Oto pilot değil, co-pilottan bahsediyorum bu arada.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.