Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (142. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.178
Cevap
85
Favori
205.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Öner Track ir i diyosanız nette birçok yerde bulabilirsiniz. Ben mustafa adlı birisinden aldım kendi yapıyor istiyorsanız özelden numarasını verebilirim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DriveMaN

    @Öner Track ir i diyosanız nette birçok yerde bulabilirsiniz. Ben mustafa adlı birisinden aldım kendi yapıyor istiyorsanız özelden numarasını verebilirim.

    Merhaba.


    Trackir olup olmadığını bilmiyorum, sadece eurofighter typhoon kullanmayı istemiştim :)

    Bir kişinin yaptığını söylemiştiniz, ücretlimi bu eklenti ya da yama?

  • Markete gir hocam oyunda.. 50 60 tl bişey olması lazım.

  • Londra'ya bu sefer 3090'la geldim, 13gb'a yakın VRAM kullanımı var 4K'da.


  • Arkadaşlar ben de MFS 2020'yi almayı düşünüyorum ancak ek paketsiz ne derece mantıklı ? Hali hazırda oyun 350tl üzerine bir de ek paket masrafı çok olursa mantıksız olur benim açımdan. Ek paketsiz oyun keyif verir mi ? Ya da kesin almam gereken ek paketler var mı ?

  • Oyundan ne istediğinize bağlı ama ek paket şu aşamada gerekli değil. Zamanla çıkan ücretsiz eklentileri falan kullanırsınız. Henüz gerçekçi uçak vs. eklentiler gelmedi zaten bildiğim kadarıyla.

  • Tface T kullanıcısına yanıt
    Boeing 787'den mahrum kalırsın. Oyundaki en estetik ve en hatasız airliner.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rrbulgan

    Boeing 787'den mahrum kalırsın. Oyundaki en estetik ve en hatasız airliner.

    aviyonik namına bir halt koymamış ki adamlar alsa ne olacak


    flybyfire takımı a380 yapıyor o çıkarsa o zaman oyun alınır


    keşke 747 ve 787'ye de el atsalar

  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef o noktada gerçekten fbw çok iyi iş çıkarmış ama a320neo ile 100 saat uçtum neredeyse sonrasında 787'ye geçince oyuna tekrar bağlandım. Son zamanlarda hem a320'de (vanilla) de xpd hatası falan baş gösterince emin oldum. En sıkıntısız çalışan airliner 787.THY liverysi de çok yakışıyor.
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

    747 ye saltysim el atmış ama daha denemedim. Default ucaklar aşırı yavan. Sadece manzara izlemeye yarıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUERRA

    747 ye saltysim el atmış ama daha denemedim. Default ucaklar aşırı yavan. Sadece manzara izlemeye yarıyor

    o modda çok bir şey eklemiyor align falan var asla fbw kalitesi yok elbette

  • Arkadaşlar merhaba, oyunla alakalı bir türlü çözemediğim bir performans sorunum var. oyun ilk çıktığı zamanlarda 1080p'de bütün grafik ayarları ultra'da 25-30 fps arası oynuyordum. istanbulda 25-30 fps arası, new york manhattan'da da 25 civarı fps alıyordum. fakat güncellemelerden sonra new york'ta (ve amerika'daki kalabalık şehirlerde) 12-13 fps den fazla alamaz oldum ve aşırı kasıyor. bütün ayarları kıssam da çözünürlüğü düşürsem de fps değerleri değişmiyor. fakat türkiyenin genelinde ve istanbulda fps değerleri aynı, yani 25-30 fps almaya devam ediyorum. avrupadaki kalabalık şehirlerde ise 20 fps civarında gidip geliyor (fps'de sürekli iniş çıkışlar oluyor). güncellemelerden önce çok güzel stabil şekilde çalışan oyun şimdi berbat çalışıyor. sorun nerede olabilir? benim gibi sorun yaşayan var mı böyle? i7 9750h işlemci ve rtx 2070 max-q 8 gb ekran kartım var, ram 16 gb.





  • Sorun belki usa update ile ilgili olabilir. Genellikle ltba merkezli uçuyorum. Turkiye'de kasma yok, Avrupa'da dediğin gibi hafif, ABD'de ise, Özellikle JFK, inanılmaz kasıyor oyun. 1060 ile medium ayarlarda oynuyorum ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LastStand

    Arkadaşlar merhaba, oyunla alakalı bir türlü çözemediğim bir performans sorunum var. oyun ilk çıktığı zamanlarda 1080p'de bütün grafik ayarları ultra'da 25-30 fps arası oynuyordum. istanbulda 25-30 fps arası, new york manhattan'da da 25 civarı fps alıyordum. fakat güncellemelerden sonra new york'ta (ve amerika'daki kalabalık şehirlerde) 12-13 fps den fazla alamaz oldum ve aşırı kasıyor. bütün ayarları kıssam da çözünürlüğü düşürsem de fps değerleri değişmiyor. fakat türkiyenin genelinde ve istanbulda fps değerleri aynı, yani 25-30 fps almaya devam ediyorum. avrupadaki kalabalık şehirlerde ise 20 fps civarında gidip geliyor (fps'de sürekli iniş çıkışlar oluyor). güncellemelerden önce çok güzel stabil şekilde çalışan oyun şimdi berbat çalışıyor. sorun nerede olabilir? benim gibi sorun yaşayan var mı böyle? i7 9750h işlemci ve rtx 2070 max-q 8 gb ekran kartım var, ram 16 gb.

    Ram takviyesi yap.

    Ben 24 gb yaptim, oyunda 16-17 gb ram kullaniyor.

    Muhtemelen sendeki ram yetmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TrackIR alabileceğimiz düzgün bir yer var mı? Buralarda satan bulamadım. Yurtdışından da Amazon dışında alışverişim olmadı o yüzden vergisi falan nasıl hallediliyor hiçbir fikrim yok. Böyle Amazon misali ıvır zıvırını önceden tahsil edip uğraştırmayacak bir site mevcut mudur?

  • Amazon ya da resmi siteden alabilirsiniz ,biraz vergi çıkar ama sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Bende 6 yıl önce buradan almıştım.

    https://www.naturalpoint.com


    Amazon'a 23 Şubatta gelecekmiş total vergi ve ve kargo masrafı dahil tek fiyat ödersiniz

    https://www.amazon.com/TrackIr-Premium-Head-Tracking-Gaming-PC/dp/B0029M6VKA/ref=sr_1_2?dchild=1&keywords=track+ir&qid=1613578147&sr=8-2




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderksk -- 17 Şubat 2021; 19:10:41 >




  • thunderksk kullanıcısına yanıt

    Kendi sitesinde satın al diyince uluslararasında Türkiye çıkmıyor nedense. Amazon'da şimdi ekledi. Öğlen yazmadan önce baktım sepete eklettirmiyordu.

  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten fark yaratıyor mu? Alınacak bi cihaz mı
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt

    Ben de bizzat kullanmadım veya canlı canlı kullanana şahit olmadım. Youtube'dan gördüğüm kadarı ile hoşuma gitti. İşin pratikliği, kullanışlı olması bi tarafa ben msfs'de random bi yer seçip manzarayı izlemeyi seviyorum. Mouse ile sağa sola bakmaya çalışmak çok baltalıyor bu işi.

  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt

    Ben 7-8 sene önce denemiştim TrackIR olayını. O zaman böyle donanım satılmıyordu, yazılımı indirmiştim, bir de HD kamera almıştım PC'ye. Çok da verimli çalışmıyor, kafayı çevir, gözle takip et vs. Seneler içinde ne noktaya geldi bilmediğim için ilk sorduğunuzda müdahil olmak istemedim ama değmez bence, en güzeli imkan varsa VR'a yönelmek.

  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.