Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.178
Cevap
85
Favori
205.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu crash problemi ile başı dertte olan var mı benim gibi? Page file'ı artırmayı denedim, tüm community dosyasını sıfırladım,sıfırdan kurdum ama yok, olmuyor. Oyun hemen atmıyor bir de. Kalkıştan 30-40 dakika sonra atıyor. Driverlar güncel. Sorunu yaşayıp da çözebilen varsa yardımcı olabilir mi?
  • Hicks kullanıcısına yanıt

    Çoğu addon fps düşürür özellikle uçaklar. Sadece bu sime has değil hepsinde böyle bu durum. Addonsuz simülatörler bir anlam ifade etmediği için çok kasmadığı sürece fps'e takılmamak gerek.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: webmaster33

    Çoğu addon fps düşürür özellikle uçaklar. Sadece bu sime has değil hepsinde böyle bu durum. Addonsuz simülatörler bir anlam ifade etmediği için çok kasmadığı sürece fps'e takılmamak gerek.

    Kullanım anında düşürmesinde sıkıntı yok da, kullanılmadığında da etkisi var mı asıl merak ettiğim bu...

  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Bence dogru. Hissiyatim oyle yani. Olcerek kanitlamadim ama aralik sonu indirimlerinden bazi scenery ler aldim mesela Innsbruck, London City, Tivat gibi. Ozellikle London City ye inerken cok ciddi takipma ve zorlanmalar hissettim ki rtx2060 ekran karti var. hatta ilave olarak bazi scenery ler direk crash olmasina sebep oldu. En sonunda community klasorunu bosaltip gereksiz havaalani eklentilerini kaldirdim daha iyi oldu.
  • Arkadaşlar oyunu plati'den almış ve oynayan var mı? Varsa buradan ya da özelden bana ulaşabilir mi birkaç sorum olacak da?

  • Demekki bu işe yarıyormuş.  






  • Turkiyede Honeycomb bulabilir miyiz acaba bilgisi olan ya da 2.el satan var midir? Nerelere baktiysam bir turlu bulamadim tek cozum yurt disindan almak galiba
  • Küçük uçaklar ile büyük uçaklar arasında sizde de fps kaybı oluyor mu? Şehir ve uçak faktörü fps'i etkiliyor değil mi? Yoksa orjinal olmamasından dolayı mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: metallurgy

    Küçük uçaklar ile büyük uçaklar arasında sizde de fps kaybı oluyor mu? Şehir ve uçak faktörü fps'i etkiliyor değil mi? Yoksa orjinal olmamasından dolayı mı?

    tabi ki etkiliyor reder edeceği cisim büyüyünce ve adeti çoğalınca fps gidiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUERRA

    tabi ki etkiliyor reder edeceği cisim büyüyünce ve adeti çoğalınca fps gidiyor.



    Alıntıları Göster

    Teşekkür ederim. Küçük pervaneli planör tarzı uçaklarda med. sabit 60 fps iken büyük uçaklarda 25-35 fps'lere kadar düşebiliyor. Oyun herşeyi hakettiği için orjinal alayım yine de. Fps artışı olur belki:)

  • asıl pmdg gelince merak ediyorum fps ne olacak

  • Dün ilk defa bir Twitch’de FS20’i izlemek için açtım şansıma random Istanbul yazan bir yayın denk geldi. Bu abi yabancı birisiymiş ve yanında hostes bi ablamız vardı. Başta sadece FS20 yayını yapıyorlar sandım ama konsept tamamen başkaymış.

    Silk Road yolunda uçarak uçtukları memleketleri havadan gezip tarihi kültürel olarak yorumlayıp bilgilendirici içerik yapıyorlarmış. Çok hoşuma gitti gerçekten. Baya bir konuştuk İstanbul’lu olduğumu öğrendiklerinde sevindiler gezdirdim küçük bir İstanbul’u. Baya hoş bir yayın oldu.

    Asıl demek istediğim karantina günlerinde veya normal zamanda olsak bile FS20 bize gidip göremeyeceğimiz yerleri çok güzel grafiklerle gösterebiliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarkaryan kullanıcısına yanıt

    PMDG ve yüksek çözünürlü VR ile piyasadaki sistemlerin tatmin edici performans vereceğini düşünmüyorum. Sistem dizmek için beklemek en doğrusu gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rrbulgan

    Arkadaşlar oyunu plati'den almış ve oynayan var mı? Varsa buradan ya da özelden bana ulaşabilir mi birkaç sorum olacak da?

    Bunu ben de merak ediyorum ordan alıp sorunsuz kullanabilen var mı

  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.