|
Bildirim
Elm sokağı kabusü gibi, Win 11 İşletim Sistemi. ıyyyyhhhh !
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Sadece 24H2 var 24H3 yok. Yazım hatası yapmışsınız. Belki de demek istediğiniz 23H2 olabilir. 23H2 bence baya eskidi yamalı bohça ... |
Xp ve 7 için de vaktinde baya insanlar kusmuştu. Hayat garip yıllar geçti en sevilenler oldular ... |
yeminim var win10'umu korurum. onu güncellemeye çalışanı alnından çeker vuraurım |
|
Çok pardon doğru söylüyorsunuz, dosya ismi Win11_23H2_Turkish_x64v2.iso imiş. https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 buradan indirmiştim. Konuyu sulandırmak istemiyorum ama Fedora ve win7 kullandığım için yeni versiyonlama ve update sistemine çok hakim değilim, 23H2 kuranlar güncelleme aldığında 24H2'ye geçmiyor mu? Sadece temiz kurulum için mi 24H2 öneriyorsunuz yoksa 23 ve 24 için "çatallama" gibi bir durum mu var? Cevaptan bağımsız doğrudan 24H2 iso su bulmaya çalışacağım tabiki, sadece merak ettim. Saygılar. |
|
Merhaba, Windows 10 da da son güncelleme ile oyunlar daha fps stop olmaya başladı gibi. Yada bana öyle geliyor. 10 da da işler iyi değil aslında... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |