Şimdi Ara

Microsoft bilgisayarları çökerten bir Windows 11 güncellemesi yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft bilgisayarları çökerten bir Windows 11 güncellemesi yayınladı
    Microsoft, bilgisayarları kullanılamaz hale getiren bir hataya sebep olan KB5039302 yapı numaralı Windows 11 güncellemesinin dağıtımını durdurdu.

Ayrıca Bkz.Elon Musk: Gelecekte telefon olmayacak

Şirkete göre, 26 Haziran 2024 tarihinde yayınlanan güncelleme, bazı sistemlerin durmadan yeniden başlatılmasına neden olabiliyor. Bu can sıkan sorunun, Windows 11 22H2 ve 23H2 istemci sürümlerini çalıştıran bilgisayarları etkilediği açıklandı.

Microsoft'tan klasik çözüm: Yüklemeyin

Sorun için henüz bir çözüm bulunamadı ve Microsoft kullanıcılara KB5039302 güncellemesinden yüklememelerini öneriyor. Ayrıca şirket bu ciddi hatanın daha fazla yayılmasını önlemek için güncellemenin dağıtımını da askıya aldı.

Microsoft bilgisayarları çökerten bir Windows 11 güncellemesi yayınladı
    Microsoft'un açıklamasına göre, bu hata CloudPC, DevBox veya Azure Virtual Desktop gibi yazılımlarla sanal makineler ve iç içe sanallaştırma kullanıldığında ortaya çıkıyor. Ancak, bazı Windows 11 Home kullanıcıları bile hata bildiriminde bulunuyorlar.

Microsoft ise sorunla ilgili bir düzeltme üzerinde çalışıyor ve kullanıcılara bir sonraki güncellemeyi beklemelerini öneriyor.

Kaynak:https://www.neowin.net/news/microsoft-pauses-windows-11-kb5039302-rollout-as-it-breaks-pcs-and-causes-infinite-restarts/

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Yeni pc kuracağım (i5 12400 + Gskill Ripjaws S5 Ddr5) 24H3 ISO indirmiştim tavsiye etmiyor musunuz? H2 mi kurayım? Sistem görece yeni sayılır o yüzden soruyorum.

• Çözüm: Linux veya macos kullanın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elm sokağı kabusü gibi, Win 11 İşletim Sistemi. ıyyyyhhhh !

• win 10 can valla elini kolunu da çeker yakında microsoft dadından yenmez.

• Sıfır isodan 24h2 kurun veya Windows 10 kullanın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • (Stabil, Hızlı, Popüler)

Windows XP = Windows 7 = Windows 10

(Kararsız, Hatalı, Az Tercih Edilen)

Windows Vista = Windows 8 = Windows 8.1 = Windows 11

Yıllar önce Windows 10 son işletim sistemi olacak diyen Microsoft, 11 çıkartarak büyük hata yaptı. Hatta şimdi 2025'te 12 diye zıplayacaklar.

• Amd64x2 kullanıcısına yanıt

Sadece 24H2 var 24H3 yok. Yazım hatası yapmışsınız.

Belki de demek istediğiniz 23H2 olabilir.

23H2 bence baya eskidi yamalı bohça ...

• Gamer4141 G kullanıcısına yanıt

Xp ve 7 için de vaktinde baya insanlar kusmuştu. Hayat garip yıllar geçti en sevilenler oldular ...

• aschil kullanıcısına yanıt
    Canım macos

• Microsoft Windows 11’i yayınlayarak bilgisayarları çökertti.

• yeminim var win10'umu korurum. onu güncellemeye çalışanı alnından çeker vuraurım

• ben bu güncellemeyi kaldırdım KB5039302 güncellemesini

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Çok pardon doğru söylüyorsunuz, dosya ismi Win11_23H2_Turkish_x64v2.iso imiş.

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 buradan indirmiştim. Konuyu sulandırmak istemiyorum ama Fedora ve win7 kullandığım için yeni versiyonlama ve update sistemine çok hakim değilim, 23H2 kuranlar güncelleme aldığında 24H2'ye geçmiyor mu? Sadece temiz kurulum için mi 24H2 öneriyorsunuz yoksa 23 ve 24 için "çatallama" gibi bir durum mu var? Cevaptan bağımsız doğrudan 24H2 iso su bulmaya çalışacağım tabiki, sadece merak ettim. Saygılar.

• benimkini bozmadi silsemmi acaba

• anilk.34 A kullanıcısına yanıt

Merhaba, Windows 10 da da son güncelleme ile oyunlar daha fps stop olmaya başladı gibi. Yada bana öyle geliyor. 10 da da işler iyi değil aslında...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win 7 varken ultimate sürümüne güncelleme aldığımızda sistem göçüyordu. Windows bunu ilk defa yapmıyor. Windows kararlı şekilde bunu yapıyor. Geçen saldırıya uğradım Windows tarafından resmen, işletim sisteminin işlemcimi mahvetti. Yazılım koruma vs paketi işletim sistemimi tekrar formatlama yapmama sebebiyet verdi.

• MeMuHeK M kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsiniz, fakat sorunları genel manada değerlendirirsek eğer Windows 10 genel manada daha sorunsuz görünüyor

• Haber başlığı olayı sanki kötü bir durum değil de özellikmiş gibi yazmış, artık bilgisayarlarınızı çökertebileceksiniz!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.