Şimdi Ara

Microsoft bilgisayarları çökerten bir Windows 11 güncellemesi yayınladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Selam. Hocam donanımım çok eski, bir kaç defa win10 kurdum çok fazla mavi ekran aldım win7'ye döndüm hep ama artık win11 zaruri oldu. XP zamanlarında günde 2-3 defa format atıyorduk ama belli bir yaşa gelince inanın format atmak bile gözünde büyüyor insanın :) Oyun oynamıyorum sadece web youtube, onun haricinde "yarı" hobi olarak programlama yapıyorum o zevkim olmasa bana webde gezebileceğim her hangi bir OS yeterli olur yani, olay bundan ibaret. (Windows sadece Visual Studio için gerekli)

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

:) Maalesef yok. Visual Studio Code var o bambaşka bir şey. Bu saatten sonra Emacs de bizi hem aşar hemde işimi görmüyor zaten. Saygılar.

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Birşeyi temel seviyede gözden kaçırıyorlar : Donanım ile işletim sistemi arasındaki köprü yani sürücü / driver test edilmiş olmalıdır ve sırf kurulabiliyor olması tamamdır sorun yoktur denilemez!

Bu yüzden güncel işletim sistemlerine uyumlu olmama halleri çok eski ise evet sorun yapar ... Bir de bunun sıralı yüklenmesi detayı/ inceliği de var. IRQ larda çakışma ile cebelleşirler. Sistem Log larına filan bakarlar veya bakmazlar ama homurdanırlar vs ...

Kendi sistem bileşenlerine ait hangi firma ise onlardan hesap soracaklarına veya rica edeceklerine veya çalışanına belki de başka bir OEM firmaca bile kullanılabilir hatta düzgün bile çalışabilir çabası bile olmadan armut piş ağzıma düş misali nedense hep Microsoft sorumlu oluyor. Sistem çökmüş ya ... Mavi ekran kodlarına da bakmazlar .... Elbette MS in de kendisine ait hatalar vardır ama brçok hata donanım bileşenleri test edilmemiş onaysız yüklenenler veya başka donanımlar yüklenmiş sorunludur çakışma vardır veya tanınmamıştır filan ...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.