|
Bildirim

|
Editör bi de Windows 11’e geçmemek için nedenleri sıralasan
|
|
Sen bizim işlemcimizi hor gör, sonra neden w11'e geçmelisiniz. Geçmiyorum :)
|
|
Her Windows Update aracılığıyla güncelleme, bir şeyi bozuyor. Bence geçmemek için tek ve yeterli bir sebep. Microsoft'un bu denli dayatması da güvenlik endişesi veya hız değil, yeni Copilot PC'lere yönlendirmek ki bunu zaten herkes biliyor. Windows 10 da gayet hızlı ve sorunsuz işliyor.
|
|
yukarı aşağı yaparken ekranın yarısı donup kalıyor anlık olarak böyle işletim sistemimi olur la neyin kafasını yaşıyor bunlar |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 25 Haziran 2025; 12:55:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 25 Haziran 2025; 12:52:15 > |
|
yukarı aşağı yaparken ekranın yarısı donup kalıyor anlık olarak böyle işletim sistemimi olur la neyin kafasını yaşıyor bunlar |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estf -- 25 Haziran 2025; 15:02:38 > |
|
|
Ben hala 7 kullanıyorum :) |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular. Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! ![]() Hakan Fidan Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular. Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor! ![]() Hakan Fidan Türk gençliği, her türlü maddi ihtiraslarını, şahsi duygularını milletinin selameti namına feda etmekten vazgeçmeyecektir...
|