Arkadaşlar bu konuda pek bir bilgim yok. Ne yaptıysam stereo ses alamadım, stereo sesi geçtim 4 kolondan da aynı yükseklikte ses alamadım. Elimde ki kablolardan birinin bir ucu yeşil diğer ucunda iki adet kablo mevcut, kırmızı ve beyaz. Diğer ikinci kabloda ise ikisi de aynı renk ve tek uçlu. Bunları hoparlörde nereye takmalıyım ?
brk5334
kullanıcısına yanıt
4 kolondan ayni sesi alamiyabilirsiniz,, sistem normalde 2+1 fakat extradan 2 adetde arka hoparlor cikisi yapmislar, arka hoparlor cikisi yaparken onlere gore efekt katmak icin farkli yontem uyguladilarsa ayni sesin gelmesi mumkun olmaz.. Kablolari audio in girisine bagliyacaksiniz,, in 1 ve in 2 ayni sagdece girisleri farkli.. Kirmizi beyaz ile 3.5mm giris ayni sagdece hangisine bagladiysaniz onu sececeksiniz.. Eger renkli kablonun, kucuk ucunu sessisteminize baglarsaniz, diger tarafi renkli olacagindan dvd vcd veya uydu alici cikisina bagliyabilirsiniz. Diger kablo busefer takacak yer kalmaz,, iki tarafi kirmizi beyaz kablo alirsaniz, bir giris 3.5mm diger girisde kirmizi beyaz olur,, fakat in 1 ve in 2 girislerine 3.5mm jak takilinca diger giris devreden cikiyorsa yapacak birsey yok