Şimdi Ara

Michael Sikkofield'in Yeni Yazısı MUTLAKA OKUYUN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
11
Favori
12.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerimcem

ha bide yazarın bayan olduğunu biraz beyni olan anında çıkarır sitenin adı neden michael sikkofield çok felsefik dini bi ad ondan tabi?
    Michael Scofield tanıdık gelebilir okunuş aynı zaten verilen msj aynı! cidden yakışıklı adam yani bi genç kızın hasta olup adına blog açmaması çok zor
    brad pitte hayran olup adına blog açan herif görmedim açanda ya gay dir ya kadın
    aslında bayan olduğuna dahir büyük ispatlarım var ama girmeyim siliniyo bukadarı sadece kişisel ispat olsun saygılar...

sikko erkek, fatihli, uzun saçlı zayıf biri.

• Çok iyi olmuş bi oturuşta okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hR~

quote:

ha bide yazarın bayan olduğunu biraz beyni olan anında çıkarır sitenin adı neden michael sikkofield çok felsefik dini bi ad ondan tabi?
    Michael Scofield tanıdık gelebilir okunuş aynı zaten verilen msj aynı! cidden yakışıklı adam yani bi genç kızın hasta olup adına blog açmaması çok zor
    brad pitte hayran olup adına blog açan herif görmedim açanda ya gay dir ya kadın
    aslında bayan olduğuna dahir büyük ispatlarım var ama girmeyim siliniyo bukadarı sadece kişisel ispat olsun saygılar...

gözümle gördüğümemi inanyım sanamı? şahsen görüp konuştunmu kendisiyle yoksa internet sohbetimi? üstteki yorumlarımı oku..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mart 2012; 0:23:01 >

• Şimdi başlayıp 2 yazısını da okuyacağım. Ulan bu adam da olmasa ot ot yaşayacağız yemin ederim. Ne güzel, bizim için bilgileri derleyip toparlayıp gerçekleri gün yüzüne çıkartıyor helal olsun.
  • quote:

Bayan olup olmamasından ziyade, hatta ve hatta aşırı şekilde argo konuşmasını bile bir yana bıraktım, yazılarındaki imla kurallarını aşırı derecede doğru kullanması benim dikkatimi çekmekte. Noktalama, virgül, tırnak içine alma vs vs vs..Tüm herşey mükemmel şekilde muntazam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

Lan şu embesili okuyan öven gençlikten ne beklenir. K.çı kırık blog sitesinden dünyaya seslendiğini düşünüyor bir de saçma saçma küfürler yazmış. Allahın embesili küçük beyniyle Lenin'e Marx'a laf atmış. Bu araştırmaları bunun mu yaptığını düşünüyosunuz?

Wow devrimci gelmiş
  • quote:

quote:

quote:

gözümle gördüğümemi inanyım sanamı? şahsen görüp konuştunmu kendisiyle yoksa internet sohbetimi? üstteki yorumlarımı oku..

Ben de başkasının yalancısıyım, anlatan kişi emin olduğu için ben de emin söyledim, sen bizzat tanıştıysan seninki doğrudur.

• Adam yardırmış gene.Gece okuyunca gene bir tırsma geldi ama
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de başkasının yalancısıyım, anlatan kişi emin olduğu için ben de emin söyledim, sen bizzat tanıştıysan seninki doğrudur.

seninki ben oyle duydum benmki de gördüm duydum yani bence benimki doğru çok fazla giremiyorum k.bakmayın x. hoca davasında kendisinle aynı mekandaydık okadar kendisyle tanışmadım sadece bi çok defa göz göze geldik daha bi çok şeyde varda suçtur belki bilimiyorum bende fazla girmiyorum o yüzden anlayın beni ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mart 2012; 0:35:42 >

• Olm ne kizi, winning eleven bilen kiz mi olur manyak misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlantiel

Olm ne kizi, winning eleven bilen kiz mi olur manyak misiniz ?

benim 24 yaşındaki kız kardeşim pes hastası dert ettiğin şeye bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mart 2012; 0:38:09 >
  • quote:

quote:

Haci pes hastasi olabilir ama winning eleven olamaz..o oyunun devrinde dogru duzgun atari salonu bile yoktu ki gidip bi kiz cocugu oynayacak, ama suan oyunlar her yerde.

• quote:

quote:

quote:

Haci pes hastasi olabilir ama winning eleven olamaz..o oyunun devrinde dogru duzgun atari salonu bile yoktu ki gidip bi kiz cocugu oynayacak, ama suan oyunlar her yerde.

ben yazacağımı yazdım isteyen istediğine inanır 2007-9 da ps2 winning eleven vardı evlerde hem sanki 90 lardan bahsettin ne atari salonu filan, kız max 22 olsun zaten oyundan fazla anlamamda sevmemde neyse diyeceğimi dedim ben ilersi sizin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mart 2012; 0:53:36 >

• 3 saat aralıksız okudum. Uslubu daha düzgün olabilirdi fakat burda gelip sikkofield e laf atanlar , bence işe yaramazların başını çekiyor. Başkalarının bir şekilde edindiği başarıyı kıskanıyor.
  • adam falan diyosunuzda ben kadın diye biliyorum. **** buna dava açmıştı hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

Şimdi başlayıp 2 yazısını da okuyacağım. Ulan bu adam da olmasa ot ot yaşayacağız yemin ederim. Ne güzel, bizim için bilgileri derleyip toparlayıp gerçekleri gün yüzüne çıkartıyor helal olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

adam falan diyosunuzda ben kadın diye biliyorum. **** buna dava açmıştı hatta

Adnan abiydi o
    Adnan hocaya soralım kadın mıymıs erkek miymis

• ben de 11 eylülün tamamen bir amerikan oyunu olduğunu düşünüyorum ama şimdi eğer sen Amerika olsan bu kuleleri yıkmak istesen kuleleri kendin yıkıp canlı yayın görüntüleriyle oynayıp başkası yıktı diye mi gösterirsin yoksa zaten kendi adamın olan müslüman görünümlü insanlara uçak kaçırtıp kulelere mi çarptırırsın hangisi daha mantıklı olur hangisi daha az şüpe çeker
  • bi bakarım yarın
  • Eylül saldırılarını okudum, çok ilginç gerçekten de.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.