Şimdi Ara

Michael Sikkofield'in Yeni Yazısı MUTLAKA OKUYUN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
11
Favori
12.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazı hakkında emeği var mı yok mu kişiliği iyi mi kötü mü bilemem zaten kişileri yargılamakta bize düşmez ama bu 9/11 olayının planlı olduğu belli de bu kadar hatayı nasıl bariz yaparlar ben onu anlamıyorum. yani o ölü insan fotoğrafları uçaklar sesler çok bariz bi şekilde hata var görünüyor. ben bu hataların bilinçli olmadıkça yapılamicağını düşünüyorum:D belki paranoyadır ama cidden nasıl bu kadar bariz hatalar yaparlar anlayamıyorum eğer kasıtlı olarak milletin hata yaptıklarını düşünmelerini istemiyosalar bunlar yapılmaz diye düşünüyorum:D bi de okurken benden başka south park ın 9/11 li bölümü aklına gelen oldu mu merak ediyorm:D
  • bu konuda bazılarının yorumunu okuyunca, sikko nun ekşici diye tabir ettiği insan kategorisinide canlı canlı görmüş oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: collossus

Eee evet Amerika yapmış ne olacak? Varmı bir diyeceğiniz. Tamam yazı güzel bir derleme olmuşta bize faydası ne? Adamların umrundamı ki bizim olayı aydınlatmamız?

92 senesinde akdenizde "yapılan kararlılık gösterisi" isimli nato tatbikatında Amerika bizim Muavenet muhribini bilerek ve isteyerek vurdu. 5 şehit verdik birçok da yaralı. Amerika ilk önce "yanlışlık olmuş özür dileriz" dedi. Yapılan incelemelerden sonra atışların yanlışlıkla yapılmasının imkansız olduğu ortaya çıktı. Bu seferde Amerika "ha bilerek olmuş özür dileriz" dedi.

Ne oldu yani? Böyle bir olayı bile sineye çektik. Profesörlerimizi vurdular, paşalarımızı vurdular bunları bilmemiz umurlarındamıki? Bunlar birşeyi değiştirmiyor. Roman okur gibi okuyoruz birşey olacağı yok işte.

Sikko'nun bu yazısı bizi niye ilgilendiriyor biliyor musun ?
    Cunku 11 Eylül'ün müslüman teroristler tarafından yapıldıgını butun dunyaya haykırıyorlar..
    Hristiyanlarla-muslumanlar arasına kin sokmaya calısıyorlar.Ki musluman bir devlet isgal edilirse halkı fazla ses cıkarmasın.
    Bu saldırı gercekten muslumanlar tarafından yapılsaydı( Ki gercek bir musluman bunu asla yapmaz ) umrumda olmazdı.Ama is muslumanlara iftira atmaya gelirse orada duracaklar..İste bu bizi ve butun musluman alemini ilgilendirir.
    Senin ulkende en cok hangi dine mensup kisi yasıyor..Musluman degil mi..O halde bu konu bizi ilgilendir.Cunku o fuze aslında ikiz kulelere degil Irak'a ,Afganistan'a isabet etmistir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoryforus

Dedikleri doğruda olabilir olmayabilirde.Kendini çok özel sanıyor işte yok ben deşifre ettim diye.Ergen sürüsünüde topluyor yok illuminati yok masonluk yok o yok bu.Tamam olabilirde sana ne sen siyaset profesörü müsün.Sırf bu adam yüzünden forumda hit alan illuminati konusu var.Herkes profesör gibi deşifre etmeye çalışıyor.

Ben gidin sürü olun araştırmayın demiyorum yanlış anlamayın ama bu kadarda üzerinde durulacak bir konu değil.Dünya'da o kadar çok sorun var ki herşeye çözüm bulmaya çalışırsak kendi hayatımızı şekillendiremeyiz.Dediklerini bilinde , sadece aklınızın bi tarafında kalsın ama fazla abartmayın.Gerçekten ergen arkadaşlar konuşunca çok sulu oluyor.Birkaç yerden okuyup bilgi satmaya çalışıyorlar.Diğer tavsiyem de sadece bu adama bağlı kalmayın başka yerlerde okuyun

Haklısın da, o da zaten kendini öyle öne atmıyor. Yani orada bir hata payın var. Bir de, forumdaki konunun başlangıcını iyi hatırladım. Sikkofield etkisinde açılmadı.

Bu konu 2009'da ilk açılmıştı bizim forumda. Rothchild ve Rockafeller aileleri ile ilgili olarak. Daha sonradan "seylem" açtı ve onun açtığı konu baya tutuldu. Önce konu kartlarla başladı. Konunun ivme kazanmasında seylem'in etkisi vardır. Hatta askerdeyken başından geçen bir anıyı da anlatmıştı. 30.sayfadan sonra o konuda birçok kişi çekildi, yazmadı. Daha sonra o konu her önüne gelenin kendini araştırmacı sanıp, ordan burdan üçgen arama çabasına eşlik etti dediğin gibi.

Şimdi de gizli bir siyaset başlığından başka bir yer değil. Arada Frodo gelir, mor alevden bahseder bir de.

• Bazı insanlar o kadar mal ki . Yok bunlar 10 senedir varmış,çevirmiş kopyalamış. Ee napıcaktı gerizekalı ? Pentagona girip herkesi rehin alıp gerçeği mi öğrenecekti ? İnternetten bulduğu bilgileri kendisinkilerle harmanlayıp sunuyor işte. Acta için proje başlatmasaydı kaçınız acta'nın ne halt olduğunu biliyordu ?

Ama bizim genel özelliğimizdir. Doğru şeyler yapan biri mi var ? Vurun itin k.çına sokun.

Koyun sürüleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerjackal

quote:

Eee evet Amerika yapmış ne olacak? Varmı bir diyeceğiniz. Tamam yazı güzel bir derleme olmuşta bize faydası ne? Adamların umrundamı ki bizim olayı aydınlatmamız?

92 senesinde akdenizde "yapılan kararlılık gösterisi" isimli nato tatbikatında Amerika bizim Muavenet muhribini bilerek ve isteyerek vurdu. 5 şehit verdik birçok da yaralı. Amerika ilk önce "yanlışlık olmuş özür dileriz" dedi. Yapılan incelemelerden sonra atışların yanlışlıkla yapılmasının imkansız olduğu ortaya çıktı. Bu seferde Amerika "ha bilerek olmuş özür dileriz" dedi.

Ne oldu yani? Böyle bir olayı bile sineye çektik. Profesörlerimizi vurdular, paşalarımızı vurdular bunları bilmemiz umurlarındamıki? Bunlar birşeyi değiştirmiyor. Roman okur gibi okuyoruz birşey olacağı yok işte.

Cunku 11 Eylül'ün müslüman teroristler tarafından yapıldıgını butun dunyaya haykırıyorlar..
    Hristiyanlarla-muslumanlar arasına kin sokmaya calısıyorlar.Ki musluman bir devlet isgal edilirse halkı fazla ses cıkarmasın.
    Bu saldırı gercekten muslumanlar tarafından yapılsaydı( Ki gercek bir musluman bunu asla yapmaz ) umrumda olmazdı.Ama is muslumanlara iftira atmaya gelirse orada duracaklar..İste bu bizi ve butun musluman alemini ilgilendirir.
    Senin ulkende en cok hangi dine mensup kisi yasıyor..Musluman degil mi..O halde bu konu bizi ilgilendir.Cunku o fuze aslında ikiz kulelere degil Irak'a ,Afganistan'a isabet etmistir..

zaten bu konun aslını yapanlar yani konuyu yayınlayanlar(abd yaptı diyenler) hiristiyan çoğuda abd vatandaşı komünizmi destekleyen tipler, biraz takılsanız pencereden karşı tarfıda görürsün ama nerdeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Mart 2012; 21:45:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Bazı insanlar o kadar mal ki . Yok bunlar 10 senedir varmış,çevirmiş kopyalamış. Ee napıcaktı gerizekalı ? Pentagona girip herkesi rehin alıp gerçeği mi öğrenecekti ? İnternetten bulduğu bilgileri kendisinkilerle harmanlayıp sunuyor işte. Acta için proje başlatmasaydı kaçınız acta'nın ne halt olduğunu biliyordu ?

Ama bizim genel özelliğimizdir. Doğru şeyler yapan biri mi var ? Vurun itin k.çına sokun.

Koyun sürüleri...

malı aynen sana iade ediyorum yaşıtların için süper konu olabilir ama benim içim temcit pilavı, komplo teorisi sitelerinde 100.000 kere dönen şeyler allah aşkına adamı ciddiye alıp kim peşinden koşuyo ergen öğrenci gurub dışında ..? admı bide yok ediceklermiş neden bilinen yayınlanan şeyler için fbı cia mı peşinde x hocaya dokundu buldu mevlasını zaten şimdi konular hep yurtdışından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Mart 2012; 21:54:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

quote:

zaten bu konun aslını yapanlar yani konuyu yayınlayanlar(abd yaptı diyenler) hiristiyan çoğuda abd vatandaşı komünizmi destekleyen tipler, biraz takılsanız pencereden karşı tarfıda görürsün ama nerdeee

Ha komunisti yayınlamıs ha fethullahçısı yayınlamış, gercek gercektir kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerjackal -- 30 Mart 2012; 21:51:46 >

• quote:

quote:

Daha bunlar birşey değil. Ortadoğuda petrol tükenene kadar devam edecekler. Adamların derdi islam falan değil. Bahanesi islami terör örgütleri sadece onlarıda bu adamlar yarattı zaten. Neden çünkü çok iyi çalışıyorlar. İşlerini ciddiye alıyorlar. Yüz yıllık planlar ve stratejiler üretip hayata geçiriyorlar. Ben helal olsun diyorum. Çalışkanlıklarına ve yaratıcılıklarına hayranım.

Bu adamlardan nefret etmek sürekli yaptıklarını eleştirmek, bize hiçbir şey kazandırmaz. Tembelliğin başka bir boyutu bu. Müslüman ülkelere bakalım birde ne yapıyorlar? Petrol olmasa bugün afrika ülkelerinden farkları olmazdı. Tükendiğindede öyle olacak zaten.

Musa peygamber ile firavunun hikayesini hatırlamak lazım. Firavun bütün gece Musa'nın tanrısına dua ediyor. Musa ise her günkü gibi namazını kılıp yatıyor. ertesi gün tanrı bütün gece kendisine yakaran firavunun dileğini kabul ediyor. Demekki neymiş? Müslüman yada dindar olmak yetmiyormuş. Çalışmak lazımmış.

Birde işin başka bir boyutu var. Bir tarafta İsrail filistinde müslümanları katlederken aman ticari anlaşmalarımız bozulmasın, aman Amerikayla aramız bozulmasın diye kenardan seyreden petrol zengini müslüman ülkelere bakıyorumda ben ortada gerçek bir müslüman bir ülke göremiyorum. Bu ülkeler gerçekten müslüman olsalar bugün ortadoğu çok daha farklı bir yer olurdu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Bazı insanlar o kadar mal ki . Yok bunlar 10 senedir varmış,çevirmiş kopyalamış. Ee napıcaktı gerizekalı ? Pentagona girip herkesi rehin alıp gerçeği mi öğrenecekti ? İnternetten bulduğu bilgileri kendisinkilerle harmanlayıp sunuyor işte. Acta için proje başlatmasaydı kaçınız acta'nın ne halt olduğunu biliyordu ?

Koyun sürüleri...

malı aynen sana iade ediyorum yaşıtların için süper konu olabilir ama benim içim temcit pilavı, komplo teorisi sitelerinde 100.000 kere dönen şeyler allah aşkına adamı ciddiye alıp kim peşinden koşuyo ergen öğrenci gurub dışında ..? admı bide yok ediceklermiş neden bilinen yayınlanan şeyler için fbı cia mı peşinde x hocaya dokundu buldu mevlasını zaten şimdi konular hep yurtdışından

Bunu yapmayı cidden sevmiyorum ama sizin gibilere sadece ;

Yav he he

Denir.

• ha bide yazarın bayan olduğunu biraz beyni olan anında çıkarır sitenin adı neden michael sikkofield çok felsefik dini bi ad ondan tabi?
    Michael Scofield tanıdık gelebilir okunuş aynı zaten verilen msj aynı! cidden yakışıklı adam yani bi genç kızın hasta olup adına blog açmaması çok zor
    brad pitte hayran olup adına blog açan herif görmedim açanda ya gay dir ya kadın
    aslında bayan olduğuna dahir büyük ispatlarım var ama girmeyim siliniyo bukadarı sadece kişisel ispat olsun saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Mart 2012; 22:10:35 >

• quote:

ha bide yazarın bayan olduğunu biraz beyni olan anında çıkarır sitenin adı neden michael sikkofield çok felsefik dini bi ad ondan tabi?
    Michael Scofield tanıdık gelebilir okunuş aynı zaten verilen msj aynı! cidden yakışıklı adam yani bi genç kızın hasta olup adına blog açmaması çok zor
    brad pitte hayran olup adına blog açan herif görmedim ya gay dir ya kadın
    aslında bayan olduğuna dahir büyük ispatlarım var ama girmeyim siliniyo bukadarı sadece kişisel ispat olsun saygılar...

Sadece buna bakarak mı kız olduğuna karar verdin? Peki niye ismini olduğu gibi almamış madem bu kadar hayran?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 30 Mart 2012; 22:12:17 >

• quote:

ha bide yazarın bayan olduğunu biraz beyni olan anında çıkarır sitenin adı neden michael sikkofield çok felsefik dini bi ad ondan tabi?
    brad pitte hayran olup adına blog açan herif görmedim açanda ya gay dir ya kadın

Sakın benim bu nicke yaptığım gibi bir kelime oyunu yapmayı düşünmüş olmasın?

jean jacques rousseau - sabri sarıoğlu

• quote:

Einstein bulundu beyler

http://inciswf.com/1295302480.swf

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

brad pitte hayran olup adına blog açan herif görmedim ya gay dir ya kadın

Sadece buna bakarak mı kız olduğuna karar verdin? Peki niye ismini olduğu gibi almamış madem bu kadar hayran?

çünkü o adda blog açılmış zaten site kaydı 2006 gözüküyo araştırmacıyımdır biraz cemre bacım gibi...
    http://michaelscofield.blogspot.com/
    türkçe tercümesiyle açmış, kimbilir ilk başlarda adamın yarı çıplak fotoları vardı ayıldım bayıldım ay çok tatlı diye(tabi bu sadece öngörü)
    ispatım var beni bilen bilir ...

• quote:

quote:

quote:

Daha bunlar birşey değil. Ortadoğuda petrol tükenene kadar devam edecekler. Adamların derdi islam falan değil. Bahanesi islami terör örgütleri sadece onlarıda bu adamlar yarattı zaten. Neden çünkü çok iyi çalışıyorlar. İşlerini ciddiye alıyorlar. Yüz yıllık planlar ve stratejiler üretip hayata geçiriyorlar. Ben helal olsun diyorum. Çalışkanlıklarına ve yaratıcılıklarına hayranım.

Bu adamlardan nefret etmek sürekli yaptıklarını eleştirmek, bize hiçbir şey kazandırmaz. Tembelliğin başka bir boyutu bu. Müslüman ülkelere bakalım birde ne yapıyorlar? Petrol olmasa bugün afrika ülkelerinden farkları olmazdı. Tükendiğindede öyle olacak zaten.

Musa peygamber ile firavunun hikayesini hatırlamak lazım. Firavun bütün gece Musa'nın tanrısına dua ediyor. Musa ise her günkü gibi namazını kılıp yatıyor. ertesi gün tanrı bütün gece kendisine yakaran firavunun dileğini kabul ediyor. Demekki neymiş? Müslüman yada dindar olmak yetmiyormuş. Çalışmak lazımmış.

Birde işin başka bir boyutu var. Bir tarafta İsrail filistinde müslümanları katlederken aman ticari anlaşmalarımız bozulmasın, aman Amerikayla aramız bozulmasın diye kenardan seyreden petrol zengini müslüman ülkelere bakıyorumda ben ortada gerçek bir müslüman bir ülke göremiyorum. Bu ülkeler gerçekten müslüman olsalar bugün ortadoğu çok daha farklı bir yer olurdu.

Aynen oyle adamların derdi İslam degil.O din adına savas devirleri sanayi devrimiyle sona erdi zaten.Simdi cıkar savasları var.

Dedigin gibi Su an Arap ulkelerinde petrol olmasın Afrika gibi degil,daha beter olur.Cunku Afrika'nın en azından cografyası daha yasanabilir ve dogal kaynakları daha fazla.
    Zaten bundan 100 yıl once Dubai halkı gecimini balıkcılıkla saglıyormus.Nufus da 10000 kisiyi gecmiyormus.O kadar kotu durumdalarmıs..

Kuran'da yazan Firavun'un ben Allah'a dua edecegini hic sanmıyorum kardes
    Bilakis o kendisini Tanrı olarak gorurdu.

Onlara diyecek sozum yok zaten.En cok uzuldugum taraf da bizim da onlar gibi olmamız..
    Halbiki bir zamanlar İslamın koruyucusuyduk.
    Eger araplar bizi arkadan vurmayıp da bize destek olsalardı su an hersey cok farklı olabilirdi.
    Ama artık hersey bitti.Ben ortadogunun adam olacagını sanmıyorum.Herkes kendi cıkarı pesinde cunku.

• Konuyu açanın affına sığınarak yazıyorum. Michael Sikkofield ismine uzun süredir gülüyorum. Kendimi tutamıyorum.
  • Boş isler sanki ABD kabul edicek
  • quote:

Arkadaslar Michael aylar sonra yeni yazısını yayınladı..Bu yazısına şok olacaksınız

Adam bu 2 yazı icin 3 ay ugrasmıs.Helal olsun.

http://michaelsikkofield.blogspot.com

adam değil bağyaan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.