Şimdi Ara

Michael Sikkofield'in Yeni Yazısı MUTLAKA OKUYUN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
248
Cevap
11
Favori
13.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim anlamadığım şey şu; adam bunları ben yazıyorum demiyor ki? Araştırma yapıyorum ordan buradan topluyorum diye kendi söylüyor zaten? İlla kendisi mi bulması lazım okumamız için?
  • çeviriyi yapanada helal olsun o nasıl bir küfürdur ayazda kalmış bekçi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: killerjackal

quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

adam falan diyosunuzda ben kadın diye biliyorum. **** buna dava açmıştı hatta

Adnan abiydi o
    Adnan hocaya soralım kadın mıymıs erkek miymis

adnan yazdım zaten. adını ve soyadını yazınca sansürlüyor
  • onu bunu bırakın BÜYÜK RESİM i görün !! devir kötü ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

Lan şu embesili okuyan öven gençlikten ne beklenir. K.çı kırık blog sitesinden dünyaya seslendiğini düşünüyor bir de saçma saçma küfürler yazmış. Allahın embesili küçük beyniyle Lenin'e Marx'a laf atmış. Bu araştırmaları bunun mu yaptığını düşünüyosunuz?

quote:

Bu ülkede öyle bir jenerasyon yetişiyor ki, Allah'a, peygamberlere ve dinlere küfredildiğinde "düşünce özgürlüğü" diyorlar. Atatürk'e veya Türk tarihine salladığınızda "bunlar bize gösterilmeyen gerçekler" triplerinde aydınlık taslıyorlar. Fakat metal grubu Iron Maiden'ı eleştirdiğinizde (bakın küfrettiğinizde demiyorum, eleştirdiğinizde diyorum) aslan parçası kesiliyorlar. Rock grubu Pearl Jam'e laf ettiğinizde "onlar yıllardır bu müziği yapıyorlar tamam mıııaaaa" gibi sikimsonik argümanlarla birer dava adamı kesiliyorlar. Elin abidik gubidik liderlerine, yazarlarına, sözde bilim adamlarına laf ettiğinizde "sen kimsin ki" diyorlar.

• Adamin videosunu turkeceye cevirip yayinlamis sonrada ben biliyorum havalarinda geziyor.Yaptigi sey tamamen calinti tipki diger yazilarinda oldugu gibi
  • Forumda birçok kisi okuduğunu idrak edemiyor. Sikkonun dediği şey:
    BUNLAR ZATEN İNTERNETTE HERKESİN ELİNDE OLAN BİLGİLER, BEN SADECE
    EN TUTARLİLARİNİ BİR ARAYA GETİREREK SİZE SUNUYORUM.

Bu lafın üstüne adamın yazıları çalınti demek ne kadar komik, ne kadar cahilce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 31 Mart 2012; 10:30:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhisarlee

quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

Lan şu embesili okuyan öven gençlikten ne beklenir. K.çı kırık blog sitesinden dünyaya seslendiğini düşünüyor bir de saçma saçma küfürler yazmış. Allahın embesili küçük beyniyle Lenin'e Marx'a laf atmış. Bu araştırmaları bunun mu yaptığını düşünüyosunuz?

quote:

Bu ülkede öyle bir jenerasyon yetişiyor ki, Allah'a, peygamberlere ve dinlere küfredildiğinde "düşünce özgürlüğü" diyorlar. Atatürk'e veya Türk tarihine salladığınızda "bunlar bize gösterilmeyen gerçekler" triplerinde aydınlık taslıyorlar. Fakat metal grubu Iron Maiden'ı eleştirdiğinizde (bakın küfrettiğinizde demiyorum, eleştirdiğinizde diyorum) aslan parçası kesiliyorlar. Rock grubu Pearl Jam'e laf ettiğinizde "onlar yıllardır bu müziği yapıyorlar tamam mıııaaaa" gibi sikimsonik argümanlarla birer dava adamı kesiliyorlar. Elin abidik gubidik liderlerine, yazarlarına, sözde bilim adamlarına laf ettiğinizde "sen kimsin ki" diyorlar.

Sanki çok önemli biriymiş gibi şunun sözleriyle bana cevap vermeye çalışmayın Elin abidik gubidik liderleri dediği adamların tırnağı bile olamaz.

• yıl 2012 böyle marjinallere inananlar var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: killerjackal

quote:

adam falan diyosunuzda ben kadın diye biliyorum. **** buna dava açmıştı hatta

Adnan abiydi o
    Adnan hocaya soralım kadın mıymıs erkek miymis

adnan yazdım zaten. adını ve soyadını yazınca sansürlüyor

Nasıl sansürlüyor??
    yani adnan yazınca gözüküyor ama **** yazınca gözükmüyormu forumda
    anlamadım

• ''cahillerle tartışmaya girmeyin,şahsen ben hiç kazanamadım.''Harbiden komiksiniz bukadar kıskanç olmayın ayıptır..
  • vay anasını harbi gözükmüyormuş işe bak be...
  • adam haklı beyler
  • VAYYY ÇOK FAZLA KANIT VAR
  • Bayiliyorum bu adama. Cogu yazisini okudum, okuyamadiklarimla devam ediyorum. Tanimlayamadigim bi arastirmaci :)
  • Burdaki yorumları okuduktan sonra sikko nun ekşici diye tabir ettiği kişileri gördüm.

" Bunların da birçoğu benim "ekşici" diye tabir ettiğim, "ben bilirim" kafasındaki öküz oğlu öküz zihniyetin ürünü olan masum siteler, ona da eyvallah. Kendilerince ahkâm kesen, "heey yok öyle şeyler, sakin olun şampiyonlar, kimse bizi kandırmıyor swh swh" kafasındaki andavalların birçoğu."
  • Hala zeitgeist diyen var kardeşim bu adam diyor ki bu yazısında bu zamana kadar 11 eylül amerikanın oyunuydu diyen kişilerde yalan söylüyor gerçek bilgiyi aslında kimse söylemedi diyor açın bir bakın amatör kayıtlarda uçağın kuleye çarptığı anı çeken kimse yok çekenlerde uçak yok sadece çarptıktan sonraki toz bulutları var resimlerdeki farklar vs vs açın okuyun kardeşim burda öküz öküz bir bok bilmeden eleştirmek kolay tabi.
  • Ulan zaten o kadar uçak yolcusu ölmedi mi ya
  • Zeitgeist'den çaldı diyenler belli ki yazıyı okumamış. Saplantı derecesinde takip etmiyorum ancak 11 Eylül ile ilgili yapılmış tüm ypaımları izlemeye çalışıyorum. Bahsettiği teoriyi(başka birinden alıntı olsa da) ilk defa duydum.
    Ben Kuran ayetlerini kullandığını da görmedim. Dindar bir insan olsa bu kadar küfürlü yazı yazmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Zeitgeist'den çaldı diyenler belli ki yazıyı okumamış. Saplantı derecesinde takip etmiyorum ancak 11 Eylül ile ilgili yapılmış tüm ypaımları izlemeye çalışıyorum. Bahsettiği teoriyi(başka birinden alıntı olsa da) ilk defa duydum.
    Ben Kuran ayetlerini kullandığını da görmedim. Dindar bir insan olsa bu kadar küfürlü yazı yazmazdı.

Ohoo sen ne diyorsun bu adam bir ara Fight Club'taki olayların bazılarını tasavvufa bile bağladı...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.