Şimdi Ara

Michael Sikkofield (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
8
Favori
3.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dun kitabini ve imzasini almak icin Tuyap'a gittim. Yaklasik 45 dakika Okuyan Us Yayincilik'i aradim, gittigimde kitabin kalmadigini soylediler baya kufur etmistim icimden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herifin gozlerinin altinin mosmor ve sisik olusu bi tek benim mi dikkatimi cekti?
  • İlginç yazıları var, 2011'den beri blog sitesini takip ediyorum. Bazı düşüncelerine katılıyorum, ama din konusundaki bazı alanlarda saçmalıyor. Blog sitesine de sonradan aldığı reklamlardan bahsetmeye bile gerek yok, kapitalist dünyanın piyonlarından olmuş bir şahıs.
  • Oha laaaan dunyanin sonu geliyor beyler adam bildigin berbere gitmiyor nutella yiyor full.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçik ismi neymiş soran oldu mu?
  • Dün Tüyap'taydım unutmasaydım alırdım bi kitabını.
    Severim kaynatasızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

Nette dolaşan sakallı sigaralı resmi gerçekmiş demek.. Olum bu adam dış görünüşe önem vermeyin demiyormu siz dışına bakmış ergen demişiniz. ne şekilci materyalist tiplermişiniz be.. Forum çıkarması ve kitap yazması itibarını düşürdü. Tek yorumum budur.

aman ergenler kendi tipine baksın o yaşlarda herşeyi tip sanıyo mıngolar adamın tipi sıradan normal o bloğu harry poter yüzüklerin efendisi supernatural izler gibi takib ettikleri için sexy bir süper kahraman bekliyolardı tabi.... hollywood enjektesi işte super kahramanlar yakışıklı ve sexy olur kendileride illunun parçası olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Kasım 2013; 12:31:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dwayne Johnson

Michael Sikkofield

Panonun sağ altında illuminati var dikkat

arkada oturanlar fotoşok mu lan
  • yeni bir maykıl sikkofiyıld oluşturmak boynumuzun borcu oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hulooog

quote:

Orijinalden alıntı: Dwayne Johnson

Michael Sikkofield

Panonun sağ altında illuminati var dikkat

arkada oturanlar fotoşok mu lan

BENCE O TİPLER ORAYA BİLEREK KOYULMUŞ :d

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.