Şimdi Ara

Michael Sikkofield

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
8
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Michael Sikkofield

Michael Sikkofield

Sonunda adam akıllı tipini de gördük

Hemen edit: Lütfen buraya gelip takipçileri ergen, yazdıkları hep çalıntı, buna inananlar aptal vs diyecekseniz bile buraya yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guthrath -- 9 Kasım 2013; 19:38:50 >

• Bu muymuş.
  • takipçileri ergen, yazdıkları hep çalıntı, buna inananlar aptal

şaka şaka. bu muymuş kaynatasız. vay be
  • karı falan diye dedikodu çıkıyodu sonunda son buldu.
  • Kitabını alıp okudum, sona kadar gayet güzeldi fakat sonda cidden çok fena saçmalamış; sanki epic bir final yapmaya çalışırken fail olmuş izlenimi verdi.
  • Oooooooo
  • Bu adam ne karı kaldırır varya. Çene de kuvvetli namussuzun
  • TAM BEKLEDİĞİM TİP BARIŞ AKARSU GİBİ
  • Tam hayal ettiğim gibi çıktı
  • O değil de tam ekşiciye benziyor tipi

• takipçileri ergen, yazdıkları hep çalıntı, buna inananlar aptal
  • o adam bu mu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwayne Johnson

O değil de tam ekşiciye benziyor tipi

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçeklerden bahsedemiyorsan yalanlardan bir kule kur :)

Ne kadar anlamı değilmi illuminatici kardeşler.Adam fantazi kitap yazmış ha yazıp okursun seversin anlarım eyvallah.

Ama bunlar gerçek diye bana savunma ya.
  •  Michael Sikkofield

Panonun sağ altında illuminati var dikkat
  • Yav
  • ''takipçileri ergen, yazdıkları hep çalıntı, buna inananlar apta diyecekler buraya yazmasın'' demenin sebebi bu argümanlara verecek güçlü bir cevabın olmaması olabilir mi ? birazcık iktisat ve tarih bilen adam bu adamın anlattıklarına inanmaz.

takipçileri ergen, yazdıkları hep çalıntı, buna inananlar aptal
  • yazdıklarının çoğu alıntı bu bir gerçek üstüne biraz şakirt ve ergen tavrıyla kitle yaptı ama genelde yaptığı kitle şakirt milliyetçi dindar hükümet yanlısı tiplerdi gezi olaylarına destek verip yetinmeyip taşlı eylemlerde bizzat bulunması adamı bitirdi dindar gençliğe gore şimdide illuminatimin ta kendisi oldu kısaca kendi kenidini bitirdi ekmek yediği kaba pisledi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Kasım 2013; 20:29:10 >
  • Fantezi yapımları sevenleri tatmin eden hayalperestin birisi. Ne yazık ki günümüzde en çok tutanlar da böyle yapımlar. Kitapçılarda parapsikoloji, astroloji, vb. bölümler en çok satanlar raflarını dolduruyorsa bu kitapta hayli hayli satar da okunur da. Zaten başlığı açan kişi de durumun farkında o sebeple dipnot olarak alay edecek söz yazmayını araya iliştirmiş.
  • Bir tek ben mi tanımıyorum bunu? Kim ki bu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.