Şimdi Ara

Michael Sikkofield (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
8
Favori
3.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rena34

sizce bu kadar detayli bir sekilde illuminatiyi inceleyen, her ayrintisini gun yuzune cikaran bir kisi boyle ortaliklarda dolasip kendini desifre dder mi? o zaman niye blogunda nickini kullanmis? kendi ismiyle acsaymis. bence michael bu degil bu sadece onun bizlere kendi diye gostermek icin sectigi birisi.

Baştan sona adamın yazdıklarını okusan böyle fevri davranmazdın. Hatta kitabını al oku adamın neden böyle rahat olduğunu anlardın. Kaldı ki illimünatiyi konu alıp kitap çıkaran tek o değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takayashi -- 9 Kasım 2013; 23:27:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

blogtaki gibi dili samimi mi yoksa kitap diye farklı bi üslupla mı yazmış ona göre ben de alıp okuyacağım

Öncelikle roman yani kurgusal bir karakterin başından geçenler diyebiliriz. Dili tıpkı blogtaki gibi, baya küfür falan var yani samimi yazılmış. Zaten daha çok karakterin (dolayısıyla yazarın) düşünceleri , çevresini yorumlaması üzerinde durulmuş. Blogu takip etmiyordum ama şimdi okuyunca blogu seven birinin hoşuna gidecek diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Sikkofield diye soyad mı olur lan .

çocuk seni

Michael Sikkofield

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baloncesto

quote:

Sikkofield diye soyad mı olur lan .

çocuk seni

Michael Sikkofield

Michael Sikkofield

• bu adamın sayfasındaki ''telif haklarının kaynatalı bölümünü yazdım diye banlandıydım
  • biri de cevaplamamış bu adam kim diye kim lan bu soyada bak spor gazetsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmyElite

quote:

Orijinalden alıntı: DonaDusenSonDamla

quote:

Orijinalden alıntı: ArmyElite

Kim la o pröfesorler kaynak versene çok merak ettim

Senin gibi konuşan birisi napsın profesörü. Bak sen işine yorma kafanı bunlarla. Ayrıca google herkesin elinin altında.

Hayır sallıyosun bari kaynak ver kardeşim youtube da milyonlarca video izlemişim bu konuyla alakalı. Ortaya bi tez atmışsın adama karşı kendini haklı çıkaracan diye sıkmışında sıkmışın yok profesör falan varsa bir iddaan ortaya kaynak koy konuşalım

Yanlış hatırlamıyorsam Zeitgeist belgeselinin ilk bölümünde videolar arasında profesörler çıkıyordu kısa röportajlarla, ordan bi bakın derim, tam emin değilim izleyeli bayağı oldu...

• Vay be sikko reyiz buymus ha! Kitabini en kisa zamanda alip okuyacagim. Blogunu da severek takip ederim, cok deli yaziyor zalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu olsaymış iyiydi
    bizimkilerden

Michael Sikkofield

Michael Sikkofield

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 10 Kasım 2013; 1:09:17 >
  • Kaynatasını sevdiğim.
  • Guthrath kullanıcısına yanıt
    ADAM DEŞİFRA OLDU BEYLER YAKINDA ÖLDÜRÜR İLLİMÜNATİ BUNU EĞER BAŞINA BİR ŞEY GELİRSE İLLİMÜNATİ VAR DEMEKTİR YA BİR ŞEY OLMAZSA ADAM SIRF PARA KIRMAK İÇİN HEPİNİZİ KAFALADI KİTAPLA. BAKIN BU GÜNÜ KAYDEDİN 666 GÜN SONRA ÖLDÜRECEKLER BUNU. bU MANYAK ZEKANIN İNTİHAR DENEMESİ OLDUĞUNU BİLEN YOKTUR SANIRIM. HEM İNANÇLI HEMDE İNTİHAR MEYİLLİ VE ADAM SİZE KİTAP SATIYOR. MEMLKETTE NE KADAR MANYAK VAR ENTELLEKTÜEL OLARAK ADLANDIRILIYOR.
    SİZCE ADAM GÖMLEĞİN YAKASINI NİYE TERS V ŞEKLİNDE YAPMIŞ KUTSAL KASEYİ SİMGELEMEK VE PİRAMİT ENERJİ YOĞUNULUĞUNU TEMSİL ETMEK İÇİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

blogtaki gibi dili samimi mi yoksa kitap diye farklı bi üslupla mı yazmış ona göre ben de alıp okuyacağım

Öncelikle roman yani kurgusal bir karakterin başından geçenler diyebiliriz. Dili tıpkı blogtaki gibi, baya küfür falan var yani samimi yazılmış. Zaten daha çok karakterin (dolayısıyla yazarın) düşünceleri , çevresini yorumlaması üzerinde durulmuş. Blogu takip etmiyordum ama şimdi okuyunca blogu seven birinin hoşuna gidecek diye düşünüyorum.

Fiyati ne kadar ve kac sayfa

• Severek takip ettiğim bir blog'a sahip. Üslubunu seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

ADAM DEŞİFRA OLDU BEYLER YAKINDA ÖLDÜRÜR İLLİMÜNATİ BUNU EĞER BAŞINA BİR ŞEY GELİRSE İLLİMÜNATİ VAR DEMEKTİR YA BİR ŞEY OLMAZSA ADAM SIRF PARA KIRMAK İÇİN HEPİNİZİ KAFALADI KİTAPLA. BAKIN BU GÜNÜ KAYDEDİN 666 GÜN SONRA ÖLDÜRECEKLER BUNU. bU MANYAK ZEKANIN İNTİHAR DENEMESİ OLDUĞUNU BİLEN YOKTUR SANIRIM. HEM İNANÇLI HEMDE İNTİHAR MEYİLLİ VE ADAM SİZE KİTAP SATIYOR. MEMLKETTE NE KADAR MANYAK VAR ENTELLEKTÜEL OLARAK ADLANDIRILIYOR.
    SİZCE ADAM GÖMLEĞİN YAKASINI NİYE TERS V ŞEKLİNDE YAPMIŞ KUTSAL KASEYİ SİMGELEMEK VE PİRAMİT ENERJİ YOĞUNULUĞUNU TEMSİL ETMEK İÇİN.

• Evet yazilari guzel bazi seylere iyi deginiyor fikirleride insana birseyler katiyor ama allah askina piramitlerin enerjisinden dunyaya cinleri ve deccali getirmekte nedir arkadas Isa da gelip musluman olup deccali oldurcekmis dunyanin sonu mutlu bitiyor yani nedir bu mitoloji mi boyle sacma sey mi olur.

Edit: ayrica bir yazisinda vahdet-i vucud u elestirmis sinifimdaki sumuklu ... mi tanri demistir oysaki kendi inancinda sinifindaki o sumuklunun allah in yarattigi bir kul oldugu anlayisi vardir. Sonuc olarak elestirisindeki anlayis kendi inancina da ters dusuyor iki turlude insanlari assagiliyor daha sonra da ego nuzu yok edin diyor halbuki arkadas tamamen ego dan olusmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D1F6CB07 -- 10 Kasım 2013; 2:27:30 >
  • ya bu scofield prison break de oynayan adam değilmiydi.Kimdir necidir bu adam onuda anlayamadımki.

• Nette dolaşan sakallı sigaralı resmi gerçekmiş demek.. Olum bu adam dış görünüşe önem vermeyin demiyormu siz dışına bakmış ergen demişiniz. ne şekilci materyalist tiplermişiniz be.. Forum çıkarması ve kitap yazması itibarını düşürdü. Tek yorumum budur.
  • resimdeki kisi bir blog sahibi kitap cikartmis sanirim. Dizide ki karakterle karistirmayin.

• kıçını yana verip oturmasaymış iyiymiş
  • vay kaynatasını sevdiğim reyiz dediğimiz adama ama bak ergen çıktı iyi mi ama kitabını alıp okumak boynumuzun borcudur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.