Şimdi Ara

MGTOW felsefesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fikir edinmek için şunları okuyabilirsiniz:

kısaca özetlersek; kadınlarla ilişki kurmaktan vazgeçen, bunun için çaba göstermeyi gereksiz bulan erkeklerin yaşam biçimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of the Sky -- 1 Eylül 2017; 18:57:6 >

• Kısaca lgbtnin aseksüel hali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morty Smith

Kısaca lgbtnin aseksüel hali

ne alaka
  • Lord of the Sky L kullanıcısına yanıt
    Kalkmıyor

• quote:

Kalkmıyor

fındık, fıstık, bal falan ye
  • caba gostermemekle vazgecmek farkli seyler degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

caba gostermemekle vazgecmek farkli seyler degil mi

konu bu değil şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Çok şükür benim bir sıkıntım yok. mgtowcularınki kalkmıyor.

• quote:

Çok şükür benim bir sıkıntım yok. mgtowcularınki kalkmıyor.

nerden biliyorsun
    Erkek adam seks ister çünki doğamızda var.

• Kızlar bakmayınca filozof olup akım mı başlattınız lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 senedir aseksüelim zaten kızlar ya da erkekler umurumda değil. Ben, bana yeterim.

Kuşum da kalkıyor ayrıca o sorunsuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

3 senedir aseksüelim zaten kızlar ya da erkekler umurumda değil. Ben, bana yeterim.

Kuşum da kalkıyor ayrıca o sorunsuz.

Aseksüeller ilgini çekiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların cinsel isteği yok değil var fakat uğraşmaya değmez diyorlar. Gerekirse parası neyse verir giderim diyorlar. mantıklı bir grup redditten takip ediyorum arada abartıyorlar ama olsun

• Destekliyorum, suan uzun sureli iliski icinde olanlar, meric olanlar, feminen olan erkekler karsi cikacaklar butun bunlara ama gun gelecek gorecekler gercekleri. kadinlarin nasil tek kalemde herseyi silip yeni birinin kucagina atladiklarini, ve bunu yaparken ne haysiyet ne seref ne onur ne gurur biraktiklarini, cunku umurlarinda olmadiklarini anlayacaklar.

mgtow + the red pill. yabanci erkeklerin cogu bu iki akimi yakindan takip edip destekliyor, bizimkiler de EHEHE KALKMIYOR TABI FILOZOF MU OLDUNUZ diyor. he kardes he

kadinlarin gozunde merdiven disinda islevin yok, basamak basamak kullaniyor seni, statun paran cevren fizigin icin kullaniliyosun haberin yok. sonra terk edilince konu disinda agliyosunuz terk edildim :(( diye.

mgtow burda devreye giriyor ve seni uyandiriyor ki hey bro ne bekliyodun? sen ciddi ciddi seni asla birakmayacak kimseyle yatmayacak falan mi saniyodun 10 yillik karini sevgilini vs?

• mgtow ve buna binaen red pill bu forumda konuşulmaya başladıysa artık kör buzağı topallayacak demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RolloPS -- 7 Eylül 2017; 17:35:20 >
  • yeni nesil kizlarin isi cok zor. aksini ispatlamak onlara dusuyor bu dusunce akimlarinin temellerini. eski kadinlarda en azindan yemek yapma, evi cekip cevirme olaylari vardi. bunlarin selfie cekip ego masturbasyonu disinda bi ozelligi yok. erkekler de yavas yavas uyandigina gore eski keko erkekler olmayacak karsilarinda. hadi bakalim artik nasil baglayacaklar kendilerine.
  • Eli kız eline değmemiş eziklerin uydurduğu bir akım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForALLDH

Eli kız eline değmemiş eziklerin uydurduğu bir akım.

mesajlarinin tumu ona buna ezik demekle gecmis, allahin ezigi hayatinda sana selam bile vermeyecek kalibrede kizlarla birlikte oldum. daha cok toysun asil senin elin kiz eline degmemis. fikrin yok zikrin var yazik aciyorum sizin gibilere. dunyadaki ozellikle avrupa/amerika daki neredeyse tum genc ve orta yasli erkekler katiliyor bu akimlara, bizim donanimhaber de ForALLDH bey aninda tek yorumuyla curuttu. yav he he
  • MGTOW ' un askerleriyiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.