< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 22 Mart 2023; 23:40:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Online eğitim hakkındaki yorumlar şaka mı
-
-
genç berkecanlar rahatsız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İnsan sosyal varlıktır leopardcım. Amaç sadece ders değil, üni zaten dersten çok daha fazlası. Aç courserayı MIT'den dersler al amaç ders ise. Üniversite bir kültürdür, yeni insanlar tanır, vizyonunu geliştirir, yeni hobiler edinirsin. Hayata bakış açın değişir.
_____________________________ -
Şimdi ben de onlinecı değilim ama 1 dönem olağanüstü bir durum oldu bu tolare edilir bir şey bence, 2020 durumu ise tüm dünyada bir alarmdı onun zaten hiç şansı yoktu, yurtlar gerekli demek ki hem onlar dışında ihtisas merkezleri vs de kullanılıyor.
Ama şimdi zaten hafif olan hazırlıkta 2 ay daha sabredilir bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 22 Mart 2023; 23:48:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım seneye sarkmaz bu yurt işi. Yoksa gerçekten sıkıntı.
Ben onlineciyim sokarım vizyonuna amfide oturunca gökten vizyon,yeni bakış açısı geliyor sanki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Olm ben bu çocuğu aklı başında iyi biri sanıyodum adam dh apk gençlik kolları başkanı çıktı ag
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hep kirmizi sortlii kalmaliydin hojam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Evde ruh hastası annem babam psikolojimi sikiyor, kalem bile tutamıyorum 1 aydır bunlar yüzünden.
Ulan gidiyorduk, amfide ders dinleyip sosyalleşiyordum. Keşke geri açsalar okulları.
Niye hocam,senin eski nick neydi taniyamadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Hocam başka biriyle karıştırdım sizi katılım tarihini görünce fark ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yok sildim o hesabı bunu yeni açtım aynı kırmızı sortliyim yani:)
Nikini tekrar "Psikolojik Deli" veya "Süper Sabri" yap reis. Bu 2010 Msn niki gibi.
İsim değişme hakkı gelince degisirim artık,şimdi hesabı yeni açtığım için değişemiyom
hocam sizle aynı tarafta olmak gözlerimi yaşartıyor
Ulan birde Tıp sevdasıyla 3 sene mezuna kaldım ben, çekmediğim eziyet kalmadı o süreçte. Sağlığımdan oldum bir hiç uğruna. Arkamda doğru düzgün bir ailem yok, neyine güvenip 3 defa mezuna kalıyorsun lan sen?
Hayatımdan 3 sene bir hiç uğruna heba oldu. Şuan bunu yaptığım için kafamı duvarlara vuruyorum.
Hocam çok benzer durumdayız ben de sıyırmak üzereyim kafamı dağıtmak istiyorum ancak artık enerjim de kalmadı nerden geldik bu hayata aw
Hala daha online devam edelim ama etmeyelim de diyolar olm net olmak bu kadar zor değil lan aldığı kadar un aldığı kadar su koyacaksınız ya sadece
Ya en azından Tıp, Diş, Eczacılık, Hemşirelik, Mühendislik, Hukuk gibi önemli bölümleri örgün eğitim yapın. Diğer sosyoloji, işletme, uluslararası ilişkiler gibi sikindirik bölümleri tasfiye edin. Ama işlerine gelmiyor, maksat aptal, cahil, makbuleci bir nesil yetiştirmek.
evet katılıyorum. Tıp online olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
İnsan sosyal varlıktır leopardcım. Amaç sadece ders değil, üni zaten dersten çok daha fazlası. Aç courserayı MIT'den dersler al amaç ders ise. Üniversite bir kültürdür, yeni insanlar tanır, vizyonunu geliştirir, yeni hobiler edinirsin. Hayata bakış açın değişir. |
|
Olm ben bu çocuğu aklı başında iyi biri sanıyodum adam dh apk gençlik kolları başkanı çıktı ag
|
|
Ben onlineciyim sokarım vizyonuna amfide oturunca gökten vizyon,yeni bakış açısı geliyor sanki
|
|
Okullar acilen açılmalı şeyh Edebali üniversitesindeki ortamımdan uzak kaldık
|
|
Öyle birşey yazmışsın ki görende Japonlardan teknoloji transferi ediyor sanacak.. Kültür ve yeni insan tanımak isteyen gitsin avrupada yaşasın Türkiyedeki en iyi bilinen üniversitesinden tut en kötüsüne hepsi birer balon. Avrupa ülkeleri içinde bilginin para ile satıldığı tek ülke Türkiye... Öğrencisine doğru düzgün burs veremez. Ulaşım bedava değil vs. vs. anlatsam bitmez. o yüzden açtırmayın ağzımı... |
|
Evde ruh hastası annem babam psikolojimi sikiyor, kalem bile tutamıyorum 1 aydır bunlar yüzünden. Ulan gidiyorduk, amfide ders dinleyip sosyalleşiyordum. Keşke geri açsalar okulları. |
|
Bilgisiz bir nesil yetişiyor demek de bence hiç ama hiç gerçekçi değil, online olunca öğrenilmiyor mu sanki? Biri de sosyal medyada hazırlık gibi en önemli senemde ingilizce öğrenemiyorum yazmış işte bu da gerçekçi değil
|
Benzer içerikler
- yürürken ayaktan çıt çıt ses gelmesi
- nba seçmeleri nasıl yapılır
- 2. lig basketbolcu maaşları
- bilek ağırlığı zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı