Şimdi Ara

MGS serisini pc de oynama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mgs serisini pc de oynama gibi bi sansimiz var mi? Bildigim kadariyla ps oyunlarini pc de oynamamiza yarayan bazi emulatorler var...

Bu konu hakkinda bildigisi olan varmi? Yada bu konuyla ilgili bildiginiz siteler var mi?

Simdiden cok tesekkurler...

• Bir ve ikimci oyunlar zaten PC için var, emulatore gerek yok yani. Üçüncü oyun ise malesef pc için yok. Piyasada doğru fuzgun çalışan bir PS2 emulatoru ise bildiğim kadarı ile yok..
  • 1 ve 2. oyunlar pc icin varmiydi? Vay be ben de bosuna para biriktiriyormusum sirf bu seri icin ps2 almak istiyordum. Neyse peki isimleri ps daki ile ayni mi? Isimlerini yazarsaniz sevinirim... Download edecegimde. Burada Cd lerini bulabilecegmi sanmiyorum
  • mgs1 ve mgs2 substance PC için var
  • 3 yok 4 içinde fazla ümitlenme
  • Metal Gear Solid 2 CD şeklinde PC için war.Ararsan bulursun çok rahat.

MGS2 : Substance olarak aratırsan oda çıkar.Yalnız boyutu 7 GB gbi bişi olması lazım.Kotalıysan bilgin olsun.MGS3 için Ps2,MGS4 için PS3 alman lazım.
  • mgs 1 i internetten indirdim 750 mb civarıydı.eve gidince linkini vereyim indir.
    2 yi de aldım d&r dan.
    3. sünün de olduğunu söylüyor bilgisayarcılar ama orjinali çıkmadı. 2 bi bitsin 3. yü arıyacam soracam var bizde diyorlar ama bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 2'de kopya oyun
    15 yıl önce açıldı
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

mgs1 ve mgs2 substance PC için var

grafikleri ps2 gibimi daha doğrusu tam ekranda grafik performansı ps2 gibimi ? ve akıcımı ? ayrıca no cd crack varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 15 Ekim 2007; 12:58:23 >
  • yeni bir başlık açmayayım.

ben mgs serisinin tüm oyunlarını ps3'ümde oynamak istiyorum.

nereden bulabilirim?
  • MGS2 Subsistance sadece 20 YTL. DNR - Teknosa da var. Orijinalini almanı öneririm.
    1' in orijinali TR' ye gelmedi PC için. PSx için alıp emülatörle oynayabilirsin. Ya da korsanını alırsın bilemem. Ha bir de son model laptop umda MGS2 yi oynayabiliyorum ama ilk oyun çalışmıyor. İnternette araştırdım laptoplarda ki intel işlemcilerde sorun çıkarıyor oyun. Ona göre... Şansına yani laptop' un varsa. Masaüstü PC de rahat oynar, dalgA GEÇERSİN....
  • Arkadaşlar, MGS 2 SUBSTANCE PC'yi yeni aldım bir alışveriş merkezinden.
    DVD roma a takar takmaz Installshield Setup Launcher hatası verdi, oyun kurulmuyor.

İlk defa karşılaştığım birşey, oyun arızalı olabilir mi ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sistemim: Wİn XP, AMD ATHLON 2500, 1 GB RAM, 960OXT EKRAN KARTI
  • Ben Mgs1'i cdcidne alıp oynamıştım.İşkence yerine kadar geldim ondan sonrasını geçemedim.Fare destegi yok.Klavye ile oynuyorsun.İlk başlarda yönetmek zor oluyor ama sonra alışıyorsun kontrollere...
    Ben alalı 5-6 yıl oldu benim aldıgımda cdsiz çalışmıyordu.MGS1'ingrafikleride ps1deki ile aynıydı hiç bir farkı yoktu...
  • 4 ü oynadım geçenlerde :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasusxx1975

yeni bir başlık açmayayım.

ben mgs serisinin tüm oyunlarını ps3'ümde oynamak istiyorum.

nereden bulabilirim?

2 hafta önce mediamark da görmüştüm (ümraniye) mgs 3 oynamadım içimde kaldı şuan düşünüyom gidip alsam mı die
  • siz bu yazıyı okurken belki gitmiş almış olucam 3-4 gündür arıyom bulamadım yada uymadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.