Şimdi Ara

Hideo Kojima'dan XBOX 360'a oyun (MGS ile ilgili bir bakın)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en çok sevilen oyunları arasında birinciliği birkaç oyunla birlikte kovalayan Metal Gear Solid'in yapımcısı Hideo Kojima, yaptığı bir açıklama ile XBOX 360 sahiplerini sevindirdi. E3 den önce yapılan bir konferansta, Metal Gear Solid 4'ün ilk görüntüleri ve oyun hakkında biraz bilgi basına duyurulmuştu. Ps3 için 2007 yılında yayınlanacak olan oyunun yapımcı firması olan Kojima Productions'ın XBOX 360 platformuna da oyun çıkartabilmek için çalıştığı duyuruldu. Fakat Bay Snake Xbox platformuna geçemeyecek, eğer yaparsam tamamen farklı bir oyun yapacağım dedi Kojima bir röpörtajında.

Bu habere ciddi anlamda üzüldüm fake demek isterdim ama site sağlam ..

• amcamız xbox a baya sıcak bakıyor. oyun fuarında Gears of war oynarken tadı damağında kalabiliritesi yüksek bir fotoğrafı çekilmişti bence kafasına koyduysa yapar ama mgs ile ilgisi olmaz yeni oyunun.
  • diğer başlığında da aynı isteği yapmıştım mümkünse kaynağın linkini verebilirsen olaya bakışımızı değiştirebilirsin yoksa güvenirliliğine nasıl inanabiliriz.yanlış anlamazsın umarım fakat link koymak daha sağlıklı olacaktır.
  • yapsada ps3 ve xbox a beraber yapar,
  • mgs4 ile bitiyor mgs serisi belkide yeni bir efsane serisi çıkartır , bu arada mgsyi de oynamadım hiç ama efsane oldugunu herkesten duyuyorum
  • Kaynak eski olmalı home. Kojima bunu söyleyeli oluyor epey.. Yalnız kojima feci kibar bir adam öyle hiçkimseyi kırıyım, sert çıkıyım yada umudunu kırıyım felan yok. Olmasa bile olabilir diyerek herkese göz kırpıyor
  • Hideo nun xbox 360 a oyun yapmak istemesine mi ağlıyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hideo Kojima has admitted that he has a "strong interest" in working on Xbox 360, commenting:

"I do have strong interest in creating something for the Xbox 360. In the US and Europe, it is selling, and I think it will sell a lot this year as well. I'm a fan of Gears of War as well, it's very interesting," he told GamePro

gamepro ya verdigi röportajdanda ögrendigimiz üzere kojima Xbox360a birseyler yapmayi düsünüyor..ayrica kendi tabiriyle Gears of war fani oldugunu ve ilginc buldugunu söylüyor..
  • MGS 1 yıl sonra olsa da XBOX 360'a çıksa yeter.Baya sevinirim.

Bir de bakıyorsunuz MGS gibi bir efsane yaratıyor Kojima 360'a.Keşke.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neutral

Kaynak eski olmalı home. Kojima bunu söyleyeli oluyor epey.. Yalnız kojima feci kibar bir adam öyle hiçkimseyi kırıyım, sert çıkıyım yada umudunu kırıyım felan yok. Olmasa bile olabilir diyerek herkese göz kırpıyor

Eski adamlar saygılı oluyor bu piyasa da hep. kaynak eski olabilir haklısın en son söylediklerini çeviriyorum bu aralar hiç böyle bir şeye rastlamadım garibime gitti.

edit: Hocam bir de başlığa mgs ile ilgili demişsin fakat içerikte mgs için değil ama başka bir oyun için yapımcılığa giriyor diyorsun. Biraz işleri karıştırıyor sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeedition88 -- 8 Nisan 2007; 22:22:45 >

• evet hocam mgs ile alakasi yok baslik yanlis mgs sadece ps3e cikacak bence uzatmayin bu konuyu
  • Kojima X box 360 ve Wii icin oyun yapmak istedigini zaten acıklamıstı
  • ve yapacak inşallah
  • Amcamın söylediğine göre Wii, PS3 ve Xbox360' ı uçuracakmış
  • hideo kojima bir şekilde oyun yapsında,platform önemli değilwii,ps3,360 fark etmez
  • bak bu oyunların içinede Fox mox birşeyler koyacaktır Kojima eşittir tilki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.