|
MG'nin Türkiye'de fabrika kurma planı ek vergiye takıldı
-
-
Emeği geçenlere saygılarımı iletiyorum….
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yatırım düşmanı bir yönetim. TOGG yaptık diye bu şekilde vergiler getirdiler ama TOGG beye ulaşabilmek bizim ne haddimize. Ağam hem bizimle eğlenir hem Çinliler ile. Türk halkı hiçbir şey almasın alamazsın, dünyadaki insanların hayatını Youtube'tan izlemeye mahkûm bir milletiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yüksekten uçan,yüksekten düşer. -
o yüzden bağımsız bir ülke olmamız lazım sabah kalkınca aklına geleni yapan tek kişi bu hale getirir ülkeyi
-
Avrupaya satacaksan zaten gelir kurarsın fabrikayı, ki yerel üretim için vergi avantanjı geldi. Çinlilerin tr ye gelip satmasını zaten istemiyoruz ki.
Hele hele eski medya baronu aydın doğan abimiz zarar ederse ayrıca seviniriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Korkma koç yetişir semadan yeterki sen ismail yürekli ol... -
çin sana vergi koyacak sende gidecen çine fabrika açacaksın? yapar mısın? onlarda yapmaz evet. ticaret böyle olmuyor ne yazıkki.
1500 yuro/dolar olan ithalat belgesi gösterme şartı 150yuro/dolara daha bu ay nisanda düşürüldü diye okudum. yasak ve vergilerle dolu 5 yıl geçirdik. 1 gram ülkemiz zenginleşmedi. tam tersine fakirleştik. dolar 5 den 21e çıktı.
vergi ile yasak ile gelişilecek olsaydı sovyetler gelişirdi. ama yıkıldı. bizde aynı yolda gidiyoruz. devlet tasarruf yapacağına milleti tasarrufa zorluyor. aynı sovyetler gibi. yada kuzey kore herşey yasak ve herşey vatan için orda. bu millilik değil. komunizm. önce devlet, vatan millet sonra dersen sovyetler gibi o vatan bölünür o millet fakirlikten gelişemez.
-
Bu ayakları geçsinler. Gümrük vergisi yerli üreticiyi korumak için kondu konur.
Kur fabrikayı burada üret senden vergi alan mı olacak? Aksine tonla teşvik, vergi indirimi sigorta prim desteği vs varda var.
Bunlar ne istiyor o zaman? Vergi olmasaydı Türkiye'ye tonla dandik aracı sokacak kol gibi kar edip fabrika yatırımının 3-5 katı parayı cebe koyacak sonra arzu ederse fabrika kuracaklardı.
Bizim saflarda elin kominist çinlisini savunup ülkemizi kominist sovyetle kıyaslıyor. Allah akıl fikir versin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Koltuk sevdası önce insanın oturma organını, sonra yüreğini, son olarak da beynini bozar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mümkünse çinliler gelmesin. Çinli şirketlerde ne kadar çok mavi beyaz yaka varsa yaka silkip işi bırakıyor. Çindeki köleleiği getirmeye çalışıyorlar. Sürekli verim verim verim diye hayvan gibi çalıştırıyorlar. Pağaaaa pağaa yooğğğğğ
Ulen bu çadırdan çıkma toplumun yuzde kaçı toggu alabilioda ona devlet kaynaklarını peşkeş çektiler. Bu bedevi millette alkışladı şak şak çekti.
Peki bi fabrikanın kurulması toplumun yuzde kaçına positif etki eder. Yada ampul rantçılarının hoşuna gider mi.
Günün sonunda çadır bedevisi bi toplumun deveye binmesi lazım ama hep yutub hep yutub yetti gari.
-
Corba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Biz de bu maliye olduktan sonra düşmana gerek yok. Bir şirkette yönetici olsa 3 5 ayda iflas ettirecek çapsızlar ülke ekonomisine yön veriyor. Bırak kim gelirse gelsin, rekabet olsun. Sanki millet elindeki parayla ilk gördüğü elektrikli arabayı almaya koşacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Yerli ve milli kazıklı aracımız piyasaya çıktı ya, diğer araçların vay haline. Vestel ve diğer markalar gibi bir politika izlenecek, kazanan yine şirketler olacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Türkiye de fabrika kuracaksa gümrük vergisine niye takılıyorlar bu kadar.
motor ve batarya paketleri hazır gelecektir. . onlarada vergi var demekki
diğer türlü buraya fabrika kurmaları büyük avantaj sağlar.
_____________________________ -
Bu gün togg aracı yolda kalmış biriside fotosunu çekip Ankara trafiğe atmış sonra aracın üstünü hemen kapatmışlar bir bez ile aktroller nasıl saldırmış millete, inanamazsınız togg sevmeyen milletini sevemez devlet düşmandır vatan hainidir falan yazmışlar kafalara bak vatan sevgisini araba ile ölçüyorlar
_____________________________ Ryzen 7 5800X3D | ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO | ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti OC Edition | GSKILL Trident Z RGB Led 32GB (4x8) DDR4 3200MHz CL14 | Samsung 970 Evo Plus 500gb M.2 | KINGSTON 240gb Hyperx Savage SSD | WD Caviar Black 1 TB/7200 |
NZXT Kraken x62 | PHANTEKS Eclipse P400S Tempered Glass | BenQ XL2430T 24" 144Hz | LOGITECH G502 | STEELSERIES Rival600| Logitech G810 Orion Spectrum | Monster Abra A5 V15.2.2 | -
Yapmayız Yaptırmayız. Ayağını denk al....
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Sabertooth x99. Xeon 2683 v3. 2x8 Corsair DDR4 3200Mhz. Corsair RM850. Obsidian 750D. -
Bu inanılmaz saçma bir argüman, zaten %10 x %20 = %32 vergi vardı, tüm Avrupa Gümrük Birliği (AGB) ülkelerinde uygulanmak zorunda olan bir karar bu, biz bunu %10 x %40 = %54’e çıkardık. Bence de yanlış bir karardı ama gümrük vergisinin %32’den %54’e çıkması neden fabrika planlarını durdursun? Getirilecek parçalara uygulanacak vergi değişmedi ki, aksine Türkiye içinde kurulacak bir fabrikadan yapılacak yerli satış artık çok daha ucuz olacaktır. Kim ne derse desin, Türkiye’ye ilk fabrikayı kuran düzgün Çinli elektrikli otomobil üreticisi çok büyük satış rakamları yakalayacaktır. Bakalım ilk kim değerlendirecek. Ben burada Chery’nin bir sürpriz yapabileceğini düşünüyorum. Çoğu kişi bilmese de Chery en fazla yurtdışı üretim merkezi olan Çinli otomobil firmasıdır. İran’da ve Mısır’da bile fabrikası bulunmaktadır. Bence Türkiye’ye fabrika kurmaya en yakını onlar. Evet yeni Türkiye operasyonları çok başarılı başlamadı ama emin adımlarla büyüyeceklerdir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ 01000010 01101100 01101111 01101111 01100100 01101001 01101110
-
Saçma deyip çok daha saçma bişey diyorsun. Adam yarın vergiyi tekrar artırmayacağını nerden bilecek güvenmiyor. Ekonomi güven işidir. Gelip burda bu vergiyi de savunuyorsunuz ya daha söylenecek söz kalmıyor şaşıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Yatırım düşmanı bir yönetim. TOGG yaptık diye bu şekilde vergiler getirdiler ama TOGG beye ulaşabilmek bizim ne haddimize. Ağam hem bizimle eğlenir hem Çinliler ile. Türk halkı hiçbir şey almasın alamazsın, dünyadaki insanların hayatını Youtube'tan izlemeye mahkûm bir milletiz.
|
|
Bu ayakları geçsinler. Gümrük vergisi yerli üreticiyi korumak için kondu konur.
Kur fabrikayı burada üret senden vergi alan mı olacak? Aksine tonla teşvik, vergi indirimi sigorta prim desteği vs varda var. Bunlar ne istiyor o zaman? Vergi olmasaydı Türkiye'ye tonla dandik aracı sokacak kol gibi kar edip fabrika yatırımının 3-5 katı parayı cebe koyacak sonra arzu ederse fabrika kuracaklardı. Bizim saflarda elin kominist çinlisini savunup ülkemizi kominist sovyetle kıyaslıyor. Allah akıl fikir versin. |
|
çin sana vergi koyacak sende gidecen çine fabrika açacaksın? yapar mısın? onlarda yapmaz evet. ticaret böyle olmuyor ne yazıkki.
1500 yuro/dolar olan ithalat belgesi gösterme şartı 150yuro/dolara daha bu ay nisanda düşürüldü diye okudum. yasak ve vergilerle dolu 5 yıl geçirdik. 1 gram ülkemiz zenginleşmedi. tam tersine fakirleştik. dolar 5 den 21e çıktı. vergi ile yasak ile gelişilecek olsaydı sovyetler gelişirdi. ama yıkıldı. bizde aynı yolda gidiyoruz. devlet tasarruf yapacağına milleti tasarrufa zorluyor. aynı sovyetler gibi. yada kuzey kore herşey yasak ve herşey vatan için orda. bu millilik değil. komunizm. önce devlet, vatan millet sonra dersen sovyetler gibi o vatan bölünür o millet fakirlikten gelişemez. |
|
Bu kafanın mahsülü olan vestel, biz yerliyiz. Rekabet edemiyoruz diyerek ithal telefonlara ek gümrük vergisi vurdurdu. Bu vestelin anakartı : ![]() Buda samsung A serisi orta segment bir cihazın anakartı : ![]() Üstteki diyorki, alttaki ile rekabet edemiyorum. Ona ek vergi koy. Üsttekine kimse demiyorki, rekabet edeceksen kaliteli ürün yap. |
|
Emeği geçenlere saygılarımı iletiyorum….
|
|
Ulen bu çadırdan çıkma toplumun yuzde kaçı toggu alabilioda ona devlet kaynaklarını peşkeş çektiler. Bu bedevi millette alkışladı şak şak çekti.
Peki bi fabrikanın kurulması toplumun yuzde kaçına positif etki eder. Yada ampul rantçılarının hoşuna gider mi. Günün sonunda çadır bedevisi bi toplumun deveye binmesi lazım ama hep yutub hep yutub yetti gari. |
|
Avrupaya satacaksan zaten gelir kurarsın fabrikayı, ki yerel üretim için vergi avantanjı geldi. Çinlilerin tr ye gelip satmasını zaten istemiyoruz ki.
Hele hele eski medya baronu aydın doğan abimiz zarar ederse ayrıca seviniriz |
|
Saçma deyip çok daha saçma bişey diyorsun. Adam yarın vergiyi tekrar artırmayacağını nerden bilecek güvenmiyor. Ekonomi güven işidir. Gelip burda bu vergiyi de savunuyorsunuz ya daha söylenecek söz kalmıyor şaşıyorum. |
|
Türkiye de fabrika kuracaksa gümrük vergisine niye takılıyorlar bu kadar.
|
Benzer içerikler
- rover 414 si alınır mı
- en iyi pil markası
- geely fc 1.5 alınır mı
- nissan navara yakıt tüketimi
- seat cordoba en çok tutulan modeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı