Bildirim
Mezuniyet için beyler olmuş mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
altına neden kumaş pant. giymiyorsun _____________________________ -
Olmamıs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kezbaneu
altına neden kumaş pant. giymiyorsun
kumaş sevmiyorum valla ya
-
-
-
pantolonu değiştirebilrim keten olabilir. Ketenle gider mi peki tshirt?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heimerdinger -- 10 Haziran 2013; 20:05:27 >_____________________________
Siz Tek Ben Hepiniz -
ceket babanın galiba _____________________________ When a man walks into a room, he brings his whole life with him. He has a million reasons for being anywhere, just ask him. If you listen, he'll tell you how he got there. How he forgot where he was going, and that he woke up. If you listen, he'll tell you about the time he thought he was an angel or dreamt of being perfect. And then he'll smile with wisdom, content that he realized the world isn't perfect. We're flawed, because we want so much more. We're ruined, because we get these things, and wish for what we had. -
ceket büyük değil mi
ayrıca v yaka giyme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatunkisii -- 10 Haziran 2013; 20:07:12 >_____________________________ -
Moda olacak diye ya da farklı olacak diye böyle iğrenç kombinasyonlar yapmayın bence
_____________________________ AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
Samsung S23 Ultra 12/512 -
quote:
Orijinalden alıntı: hatunkisii
ceket büyük değil mi
hayır değil, fotoğraf açısından öyle gözüküyor olabilir. Ayrıca öyle giyindim koydum öneri için açtım konuyu siz değiştirin önerin işte bişeyler
herşey dursun pantolon siyah kot veya keten giy. Siyah kot giyersen mümkünse taşlanmış giy ama abartıya katmasın, kumaşa benzemesin giydiğin. Kumaş giyersen hiç spor elbise gibi durmaz. _____________________________ -
Kötü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Her bilge adamın korktuğu üç şey vardır: fırtınalı
bir deniz, aysız bir gece ve yumuşak başlı birinin
öfkesi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Heimerdinger
quote:
Orijinalden alıntı: hatunkisii
ceket büyük değil mi
hayır değil, fotoğraf açısından öyle gözüküyor olabilir. Ayrıca öyle giyindim koydum öneri için açtım konuyu siz değiştirin önerin işte bişeyler
tişört tarzı giyme bence ağır ol az ayrıca kısakol gömlek sakın giyme. kot ve ceketi de boy pos yoksa giyme çok spor durur o kadar süslenmiş kızın içinde bence salaş kalmaman gerekir dockers kesim pantolonlar hoş olur ceketinde kollarını kıvırabilir misin bilmiyorum yarım kol ceket daha hoş olabilirdi. ne giyersin bilmiyorum ama sakın v yaka tişört ve kısakol gömlek giyme.
kaldı ki bence takım giyip (italyan kesimdi sanırım) gitmen daha çok yakışır ortama
altına spor ayakkabı giyme ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatunkisii -- 10 Haziran 2013; 20:33:29 >_____________________________
-
ceket spor değil sanırım dar spor ceket giy kotun ustune _____________________________
BU FORUMDAN DA BİR GMT_ONE GELDİ GEÇTİ HAYAT FANİ EY KUL SEN DE DÜNYADAN GÖÇECEKSİN.. SİZDEN SON İSTEĞİM NAMAZLARINIZI AKSATMAYIN BEYLER..BENİ SEVİYOR MUSUN ? >>DEV ANKET<<HAKİM: Neden gülüyorsun?BEN: LYS'de derece yapamazsın dediler, ona gülüyorum.. -
leş on the beach _____________________________
Benzer içerikler
- binanın altında kuyu olması deprem
- hiç sevgilisi olmamış kız
- kimin kocası bu sözleri
- feriştah ne demek
- winsa mı pimapen mi
- black friday
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- discord açıldı
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler