Teğmen
06 Ocak 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 45 (Bu ay: 0)
360104 Gün Cezalı
356916 gün 3 s. 29 dk. kaldı
Gönderileri
nedenini sebebini bilmediğim bir şey, ingilizce tweet atanlara bir antipatim var. Ama suan hazırlık okuyorum ve ingilizce hayatımda yer ediniyor yavaş yavaş, ve içgüdüsel olarak dile getirmek istediklerimi ingilizce dile getirmek istiyorum. Bu iki zıtlığın arasındayım, halen daha yapılmasından hoşlanmadığm şeyi içten içe yapmak istiyorum. Çoğu kişinin anlamayacağı bir şey yazmış olup üstüne ben ingilizce biliyorum millet demek gibi. Ama yinede ingilizce yazmak istiyorum. What should I do?
şanlı morg geldi simdi ticket atsam karadikeni geri alıp rp verirlermi :)
beyler htc one kulaklığın biri çalışmıyor jakı oynatınca geliyor gidiyor, müdahale edilebilir mi yoksa çöpe mi atayım
http://www.altinkitaplar.com.tr/uc/

Arkadaşlar çok kitap okuyan biri değilim, 19 yasındayım sonuna kadar okuduğum tek bir kitap var ve ne komikki bitirdiğim tek kitabın adını hatırlamıyorum. Neyse bugün karsıyakada kitapcıda bu kitaba rastladım konusunu okuyunca baya bir ilgimi çekti büyük ihtimalle alıcam. Linkteki acıklamada bayağı iddaalı yılın en ses getirecek eserlerinden denilmiş. Okuyan varmıdır acaba ne dersiniz alayım mı?
Biz televizyonlarda hep el sallayan insanlar mı izliyoruz, canlı yayında el mi sallıyorlar, kendi hayatlarını el sallayarak mı geçiriyor bu ünlüler, bu lafı hangi kafayla türettiler acaba bunu bana açıklayın
Capslock ledi var ve düne kadar yanıyordu, şimdi yanmıyor ne yapmam gerek donanımsal bir arızamı acaba yoksa led mi arızalandı
yoksa şu son günler gömeyim bir 5o - 1oo tane
beyler laptop ile balkondan 2 cubuk cekiyor ve google acmak icin 1 2 dk bekliyorum. Arayüzden hızı otomatik yerine 54 mbps yaptım yine 2 cubuk ama %75 daha hızlandı. Otomatik yerine 54 mbps de kalsa ne olur ? otomatik olması neyi engeller yada ne getirisi var?
 Maskeli shaco mu Tımarhane kaçkını shaco mu?

Maskeli shaco mu Tımarhane kaçkını shaco mu?
Hakkında
Forum İmzası:

Siz Tek Ben Hepiniz
Hakkımda:
Gerçekler acidir,baklava tatli. O halde baklava gerçek degildir.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Mobil cihaz
HTC
Operatör
Turkcell
Takım
Trabzonspor
Ses Sistemi
Creative
LOL
Fizz
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.554
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.957 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 210 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.