Şimdi Ara

Askerlik yoklaması için son 2 günüm var yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, askerlik tecilimi bozdurup askerlikten kurtulmak istiyordum fakat sol gözümde göz tembelliği mevcut neredeyse sol gözümle hiç göremiyorum tamamen bulanık görüyorum. Aile hekimine gidip muayenemi oldum fakat göz problemim yüzünden hastaneye sevk etti bende rapora bakmak için e-Devlet'e girdiğimde ekteki görselle karşılaştım. 2 gün içinde yoklamayı tamamlamam gerekiyormuş fakat yarın cumartesi

Poliklinikler kapalı diye biliyorum süre bittiğin de tamamlamamışsam direkt celp dönemine mi geçiyorum?

• Celp mümkn değil, gecikme dönemi kadar günlük ceza ödersin. Bir nevi kaçağa düşersin aga.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

doktorun verdiği belgeye bakınca bunu gördüm sınıflandırma işlemi ne oluyor tam olarak biliyormusunuz?

• gemisizkapitan kullanıcısına yanıt

Tercihini sen yapmazsan biz yaparız diyorlar, yani 6 ay yapmak varken 12 ay yapmak zorunda kalabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KelKodVer kullanıcısına yanıt

Ben çürük verirler diye umutlanırken 12 ay yaparsam gülerim :D

Alakası yok. Aynı şey bende de yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2024 aralıkta tecil bozup 2025 ağustos celbinde askerlik yapabilir miyim? Yoklama kaçağı olarak full time sigortalı çalışabilir miyim?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1AY SONRA SINAV VAR VE BEN YOKUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maxpayne455 M kullanıcısına yanıt
    İşe girerken askerlik belgesi istenir, ilgili kurumlara bildirmek için. Kaçakken işe başlaman söz konusu olmaz

• gemisizkapitan kullanıcısına yanıt
    Yapılan işlemin genel adına deniyor. Ayrıca bir terim değil tahattüt olduğu için tekrar yazmak durumundalar, belgenin konusu belli olsun diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 30 Aralık 2023; 13:50:59 >
    Peki tecilim kasım 2024 de bitiyor. Kasımda tecil bozsam mayıs 2025 celbiyle gidebilir miyim askere?

O tarihleri en net askerlik bürosu verebiliyor

Yoklama yapsam ağustos celbini seçsem şubatta mı çıkabilir? Ama gitme durumum yok ki mecbur bakaya kalacağım o zaman.

Yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum fakat şubata yetişmez bence. Büroya sorsan en kesin tarihleri öğrenebilirsln

• adamlara bak çürük almak için can atar olmuşlar vallahi perişan durumdayız

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    askere gitmek için önce sağlık ocağı daha sonra ise hastaneden sağlık raporu almak durumundasınız. Olaki bir sağlık probleminiz varsa tespit edilmesi için zorunlu bir uygulamadır.

Kasim 2024 de tecil bitiyorsa aralik 2024de tecili boz islemleri baslat yuksek oranda mayis 2025 celbinde gidersin.
    ceza falan yok yil sonuna kadar vaktin var.
    2024 Kasimda bozarsan subat 2025 celbinde gidersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 31 Aralık 2023; 20:28:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim tecil tarihi güncellenmiş. 29 haziran 2024'de bitiyor. 29 haziranda yoklama yapsam ne zaman giderim askere?

Kasim 2024, tabi yil sonuna kadar vaktin var istersen aralik 2024 de boz 2025 mayisda git.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.