< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaldırımların üstünde ne güzel bağırılır ve şarkı söylenir; kaldırımların üstünde ne güzel yıldızlara bakılır; arkadaşlarla ne coşkun kahkahalar fırlatılır ve yalnızken ve ağır ağır yürürken, için için ne güzel ağlanır.
|
Mezunluk için erken dediğim gibi sınav sorularına da kendini kaptırma zor ya da kolay olabilir sınav ya da çözdüğün kitaplara da benzemeyebilir bu ihtimaller var ama bunları düşünmenin zamanı değil. Sen tüm enerjinle çalış boşver mezunluğu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaldırımların üstünde ne güzel bağırılır ve şarkı söylenir; kaldırımların üstünde ne güzel yıldızlara bakılır; arkadaşlarla ne coşkun kahkahalar fırlatılır ve yalnızken ve ağır ağır yürürken, için için ne güzel ağlanır.
|
|
endişelenmek, kaygı duymak, olumsuz tüm ihtimalleri düşünmek... bunlar doğasında bu tür incelikler barındırmayan bir canlı için normal şeyler. modern dünyadaki çoğu şeyi algılayamayız, algıyamadığımız şeyden içgüdüsel olarak korkarız, beyin de korkuyu her daim güçlendirip seni tehlikelerden mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışır. o yüzden kafandan geçen her şey normal. sınava çok rahat kafa açık yata yuvarlana hazırlanmak diye bir şey yok. abi ya ben tüm sene yattım hiç çalışmadım ilk 600 geldi işte diye takılan 99 ortalamalı tayfaya denk gelip acaba sorun bende mi ben neden rahat değilim yapamaz mıyım modlarına girmeyin. herkes gün sayıyor, herkes gece yatarken huzursuz oluyor, çok nadir ileri zeka ve olimpiyat tayfa hariç hepimiz normal insanız. sınav atla deve değil, yksde çalışılıp yapılamayacak sadece 2-3 konu var; onlar da polinom ve olasılık diyebiliriz, bir ihtimal geometride anlık olarak bir iki şey gözünüze gelmez falan. onun haricinde oturup öğrenip sonra yapamayacağınız, can çekişeceğiniz aman aman bir konu yok. hele ki ea için konuşuyoruz, 9 ayda ayt mat konularını duvara anlatarak çalışsanız düzenli hem duvar hem siz 30+ net yaparsınız. umutsuzluğa düşün, düşmeniz normal, ama düşmemişsiniz gibi yaşamaya devam edin. günde 2-3 saat konulara baktığınız sürece her şey yolunda ilerleyecek. |
|
siz hamda 2.000 3.000 yapın varsın yerleştirme 5k değil 7k gelsin. her şey berbat moduyla giderseniz 100k gelir, boun yerine odtü falan okuyacakken birden kendinizi edirne keşan ünide bulunca anlarsınız hatanızı. |