Şimdi Ara

Aksaray Tıp Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç kimse yazmadı herhalde forumda sadece 1 kişide gördüm siz ne düşünüyorsunuz. 1.3 k fark var sizce girebilirmiyim yorumlarmısınız.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Aksaray Tıp: Kapsamlı Bir Bakış

Aksaray Tıp Fakültesi, Aksaray Üniversitesi'nin saygın bir bölümüdür. Kaliteli eğitim ve araştırma programlarıyla tanınır ve mezunları sağlık sektöründe başarılı kariyerlere sahiptir.

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Yorumları

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi, öğrencileri ve mezunları tarafından büyük beğeni toplamaktadır. Öğrenciler, nitelikli öğretim kadrosu, modern tesisler ve destekleyici bir öğrenme ortamını takdir etmektedirler. Mezunlar, fakültenin onları sağlık sektöründe başarılı kariyerler için donattığını belirtmektedirler.

Aksaray Tıp Nasıl Başvurulur?

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne başvurmak için TYT ve AYT sınavlarına girmen gerekmektedir. Başvuru süreci, Üniversitelerarası Seçme ve Yerleştirme Sınavı (ÖSYS) takvimine göre gerçekleşmektedir. Başvuru koşulları ve kontenjanlar hakkında detaylı bilgiyi Aksaray Üniversitesi'nin resmi web sitesinden edinebilirsin.

Aksaray Tıp Yorumları

Aksaray Tıp Fakültesi hakkındaki yorumlar genellikle olumludur. Öğrenciler, fakültenin eğitim kalitesini, öğretim üyelerinin bilgisini ve kampüs olanaklarını takdir etmektedirler. Mezunlar ise fakültenin onları sağlık sektöründe başarılı kariyerler için hazırladığını belirtmektedirler.

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi, tıp eğitimi almak isteyen öğrenciler için mükemmel bir seçenektir. Kaliteli programları, destekleyici öğrenme ortamı ve saygın itibarıyla Aksaray Tıp, sağlık sektöründe başarılı bir kariyer için sağlam bir temel sağlayacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben de görmedim kimsede
  • Bi hayli garip :) Sen gördün mü @Uruk-Hai
  • AKSARAYA GELMEYİN. DİKKAT AKSARAYA GELMEYİN.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Şuan aksaraydayım bende tavsiye etmem yalnız ilk 3 seneyi meram tıpta okuyor aksaraylılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de gormedim.Ben bazi surpriz tiplar icin sansimi denedim ama Aksarayi yazmadim mesela.

Ama sorun degil benim yazdiklarimin disinda da 22knin altını görürse yatay gecis yaparim gelecek yil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyidjitsbob

Şuan aksaraydayım bende tavsiye etmem yalnız ilk 3 seneyi meram tıpta okuyor aksaraylılar
    bu sene değişti diye biliyorum hocam. artık aksarayda okuyacak olmaları lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    heyidjitsbob H kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce bana gelir mi 1.3 k fark var aramızda
    Sizde yorumlar mısınız ?@heyidjitsbob
  • Hayırlısı olsun hocam bencede hiç olmadı yatay geçişle geçersin gibi :) sence ben girebilir miyim 1.3 k fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nehaberr

Hocam sizce bana gelir mi 1.3 k fark var aramızda
    Sizde yorumlar mısınız ?@heyidjitsbob
    ben geleceğini düşünüyorum kontenjanların artmasından dolayı
  • Nehaberr N kullanıcısına yanıt
    Yuksek ihtimal girersin

• Hadi inşallah hocam :)
  • ben Aksaray lıyım hocam hep aksaray unı yazdım buyuk ıhtımalle gelır sıze gecen sene konya da egıtım alıyorlarmıs ama bu sene artık buraya gececek ogrencıler...
    Aksaray ı soracak olursanız fazla bı sosyal yer yok en bılındık yerı kafeler caddesı genelede unı lıler hep orda.. yurt olanakları ıyı unı dısında yurume mesafesınde kyk yurdu var acılalı 2-3 yıl oldu galıba
    baska sorunuz var sorabılırısnız ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygslysstudent -- 17 Ağustos 2018; 22:43:55 >
  • ygslysstudent kullanıcısına yanıt
    Hocam havası nasıl o önemli benim için bunaltıcı değildir değil mi
    Bugun oluyordum sicaktan

hocam bugun otobus un ıcınde kı sıcaklık 41 dereceydı
    kış ın fazla kar yagmadı ayaz oldu baya
    yazları sıcaktır baya eylulden ıtıbaren serınlemeye baslar
    bahar ayları serın gecer
    hocam ıste normal bı ıcanadolu sehırı
    kış ları soguk ve yagıslı
    yazları sıcak ve kurak gecer
  • İkinize de çok teşekkürler :) @Mithrandir. @ygslysstudent
    Peki bu sene öğrencilerin aksaraya geleceklerini nerden duydunuz
    emin değiliz hocam benım bı arkadasım aksaray tıp kazandı suan konyada ne zaman aksaray gecıs yaparlar bılmıyorum fakat bu sene gecme ıhtımallerı var yınede sızı yanlış bılgılendırmek ıstemem
    sadece bı soylentı
  • ygslysstudent kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam ben aradığımda 2-3 yıl daha konyadalar demişti telefonu açan kişi :)
    senın aradıgında telefonu acan kısı dogru soylemıs olabılır hocam :)
    mesela sırnak işletme yı yazanlar adana da okuyorlar 2 sene sonra ısterlerse gecıyolar ıstemezler baska unıye gecıs yapıolar mışşşşşş .... banada hocamız anlattıydı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.