Şimdi Ara

MEZUNA KALANLAR HEP DAHA KÖTÜ YAPMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
4
Favori
5.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 2019YKS istatisliklerini incelerken fark ettim mezuna kalanlar ortalamada geride son sene sınava girenlere göre -ki ben de geriledim mezuna kaldığımda-
    Biraz garip geliyor bu bana kendine güvenmekten mi yoksa başka bir şeyden mi böyle sizce?Bu sene ikinci mezuna kalma ihtimalim de var fikirlerinizi önemsiyorum, mezuna kalıp daha iyi yapan arkadaşlar özellikle fikir verirse mutlu olurum. İyi forumlar.
    kaynakhttps://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2019/GENEL/yksDegRaporweb03092019.pdf
    MEZUNA KALANLAR HEP DAHA KÖTÜ YAPMIŞMEZUNA KALANLAR HEP DAHA KÖTÜ YAPMIŞMEZUNA KALANLAR HEP DAHA KÖTÜ YAPMIŞMEZUNA KALANLAR HEP DAHA KÖTÜ YAPMIŞ

• Mezuna kalmanın mantığı ilk yılda sana mezuna kalma kararı aldıran şeyleri ikinci yıl yapmamak aslında. Bunu başarıyla yapabilen insanın geriye düşme ihtimali düşük bence. Bunu yapabilmek de hiç kolay bir şey değil tabii, geriye düşmek de gayet olası. Bir genelleme yapmak doğru değil bu bağlamda, kişiye bağlı bu işler.
  • 12den 5.5e çektim (ham) çok iyi değil biliyorum sene içi sınavlarda 60.falan olmuslugum var ama bazı koşullar buraya getirdi . Spesifik olarak soruların varsa yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıkıyor insan..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2019 da hamda 30.5 yapıp 2020 de 6.7 ye çektim hocam, gerçekten çalışıp emek verip üstüne de normal sınav anı geçirince olmaması için sebep yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwarzbite -- 24 Ağustos 2020; 18:25:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mezuna kalmanın mantığı ilk yılda sana mezuna kalma kararı aldıran şeyleri ikinci yıl yapmamak aslında. Bunu başarıyla yapabilen insanın geriye düşme ihtimali düşük bence. Bunu yapabilmek de hiç kolay bir şey değil tabii, geriye düşmek de gayet olası. Bir genelleme yapmak doğru değil bu bağlamda, kişiye bağlı bu işler.
  • 215 bin 90 bin 30 bine çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoisnur -- 24 Ağustos 2020; 19:23:37 >
  • knitta kullanıcısına yanıt
    haklisiniz hocam benim hatam da bu oldu ustune koyuyor gibi dusunerek sinava hazirlandim, 76dan 88e gerilemis oldum bu yuzden. iyi analiz edip sert calismak gerekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sana şöyle anlatayım.. ben 12. sınıfta 35k sıralama yaptım açıkçası aralıkta çalışmaya başlamıştım ve zaten sıralamamın kötü geleceğinin farkındayım daha sonra büyük bi hevesle mezuna kaldım.. mezuna kalmak kolay sanılıyo ama o kadar yıpratıcı bir şey ki hele benim gibi inanılmaz yoğun çalışan birisiyseniz ben çok fena asosyalleştim kimsenin telefonlarını açmazdım günümün 15 saatini falan çalışmaya harcardım ve en büyük hatam da bu oldu.. kendime zaman ayırmamak.. ocak ayında tyt de 110-115 ayt de 75+ netler yapıyordum ve hedefim ilk bindi!! daha sonra mart ayına geldiğimizde artık pilim tükendi. Evet hocam ne yazık ki bu böyle pil tükeniyo artık bıkıyorsunuz ve ben mart ve nisan ayları boyunca kitap kapağı açmadım tüm gün gezdim tozdum pc oynadım.. sonuçta ne oldu 12k sıralama yaptım..
  • 19kdan 3Kya çektim kşisel bir şey genellemek yanlış mezunluğu
  • senseibaston S kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam tercih sonuclarina gore kalacagim ya da gidecegim
    kalacak olursam pm atarim bence kaldiginiz aralim icin gayet iyi bir cekis o aralikta rekabet cok fazla keza

• Yoo

• Kısaca çalışmak gerekiyor ekstrem şartlar olmadığı sürece. 84'ten 35'e çektim ben, 20'ye de çekebilirdim ama en fazla 1 - 2 yanlış çıkardığım biyodan 6 yanlış çıkarınca buralara düştüm. Çalışmaktan daha da önemlisi istikrar bu arada. Hiç çalışmadığım günler de çoktu ama alışkanlık haline getirmedim. 2 gün üst üste çalışmadığım yoktur ya da birkaç tanedir.
    Azıcık çalışsan bile geri düşmezsin büyük ihtimal önceki sonucundan. Düzenli çalışman gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • whykine W kullanıcısına yanıt
    15 saat gercekten cok fazla yipratici olmus hocam
    yine de kotu bir siralama yapmamissiniz sukur ki

• Hocam bunlar çok kişisel konular. Ben 00lıyım, hiç yerleşmedim bu sene giricez bi yere. 6.8k sıralamam var. Eşit-ağırlıkçıyım ve bu sene çok da çalışamadım ama geçen sene çok çalışmıştım. Bu sene dershaneye gittim. O kadar çok mezun var ki ve hepsi de tamamen bu işi ciddiye almayan goygoyculardan oluşuyor. 12de iyi kötü düzenleri olan bu elemanlar kendilerini oraya buraya düzensizlikte atınca daha da kötü sonuçlar elde ediyorlar.

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    hocam ben kendimi en cok anlamiyorum bu konuda sizin gibi ben de her gun calistim 5 6 8 saat bazan atladigim oldu sadece ve geri dustum
    sanirim cala kasik calismak da bir hata oldu benim icin duzelir olmakla birlikte planli da olmak gerekiyor

• Bekir hocanın videoda 20k nın yarısından çoğunun mezun olduğunu duymuştum çeken çekiyor bence

Benim Bazı sebeplerden dolayı 6 ayım vardı çalışmak için bu sürede 315ten 480puana Yani 155k dan 30kya geldim ilk 10k olmadığı için çekmesem de olurmuş diyorum yine kalıyorum ilk 100 için ama bu sefer 9ay çalışacağım 💪😀

• 125den 33e çektim hamda sayısal onemli olan eksikleri kapatıp verimli çalışmak geri düşmek için hiç bir sebep yok gerekenleri yaptıysan
  • NeOlacakBu kullanıcısına yanıt
    dogru hocam mezun profili ben dershaneye gittigim zamanda da kotuydu genel olarak ben de 00liyim bu arada okula gec basladim bi kere mezun olmama ragmen uniye bu sene baslayacagim sanirim eger yerlesemez bi daha mezuna kalirsam da daha garip olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: 2021in sefiri

Bekir hocanın videoda 20k nın yarısından çoğunun mezun olduğunu duymuştum çeken çekiyor bence

Benim Bazı sebeplerden dolayı 6 ayım vardı çalışmak için bu sürede 315ten 480puana Yani 155k dan 30kya geldim ilk 10k olmadığı için çekmesem de olurmuş diyorum yine kalıyorum ilk 100 için ama bu sefer 9ay çalışacağım 💪😀
    tebrikler hocam umarım hedefinize ulaşırsınız
  • 2010 grafiklerde farkını koymuş

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.