Şimdi Ara

MEZUN DERSHANE ÖNERİSİ {İSTANBUL}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istediğim üni olmayınca mezuna kaldım.
    Dershane önerisi istiyorum.Sizce kendi semtimde bi dershaneye mi gidiyim? (Fem,Eksen,Uğur,Kültür)
    Fem'e görüş olarak karşıyım.O yüzden sıcak bakmıyorum.Uğur'a ise daha önce 2 sene gittim memnun kalmadım [Başka şubeydi]

TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM

• +
  • fen bilimleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fen bilimleri iyidir. ben de mezunda fen bilimleri gopa gittim. 20 binden 5 bine çektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hermafrodit

fen bilimleri iyidir. ben de mezunda fen bilimleri gopa gittim. 20 binden 5 bine çektim.

Oturduğum yere uzak ya
    Ne kadara yazıldın Fen Bilimlerine (ayıp olmassa :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezer yükselen -- 30 Temmuz 2013; 12:47:52 >
  • 3 buçuk civarı. ama faydasını gördüm. çünkü öğrenci sayısı fazla değil. ve öğretmenler yeterince ilgilenebiliyor. tabi siz derslerle ilgilenirseniz. dediklerim çoğu fen bilimleri için geçerli. ayrıca fem bilimleri nedir yahu?
  • quote:

3 buçuk civarı. ama faydasını gördüm. çünkü öğrenci sayısı fazla değil. ve öğretmenler yeterince ilgilenebiliyor. tabi siz derslerle ilgilenirseniz. dediklerim çoğu fen bilimleri için geçerli. ayrıca fem bilimleri nedir yahu?

Özür dilerim yanlışlıkla yazdım öyle evime uzak olmasa oraya giderdim bende fen bilimlerini istiyodum fakat yollarda çok vakit gidecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DENİZLİ DERSHANE ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nerde oturuyon?
  • quote:

nerde oturuyon?

esenler
  • up
  • Her ne kadar Fem i sevmesemde adamlar sistemli çalışıyor öğrencinin üstüne gidiyor yurda kalıyorsun falan ama faydası oluyor.Sosyal aktiviteleri daha fazla oluyor kafanı dağıtabiliyorsun . Sohbetlere katılmıyorum bana ters deyip çıkıyordum milletde beni bildiği için fazla üstelemiyordu.

Fen bilimleri ise bana göre şunu hedef almış yüksek kademedeki öğrencileri dahada yükseltmek zirveye çıkarmak. Düşük sınıftaki öğrencilere zorlama yok kendi hallerinde bırakılmış birebir almak için canın çıkıyor randevu sistemi belli olmayan bir dersane . Taraf tutmuyorum ancak her ikisinede gitmiş biri olarak söylüyorum.İş öğrencide biter ama dersanede önemlidir dersanenin öğrenciyi heveslendirmesi bilinçlendirmesi gerekir.

Biraz temelin varsa ortalama puanın varsa birazda bu sene gayret edersen Fen bilimleri iyidir ama dediğim gibi temel alt yapı pek yoksa Fen Bilimleri nin yanından geçme Fem e git en azından ilgilenirler adam yerine koyarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Her ne kadar Fem i sevmesemde adamlar sistemli çalışıyor öğrencinin üstüne gidiyor yurda kalıyorsun falan ama faydası oluyor.Sosyal aktiviteleri daha fazla oluyor kafanı dağıtabiliyorsun . Sohbetlere katılmıyorum bana ters deyip çıkıyordum milletde beni bildiği için fazla üstelemiyordu.

Fen bilimleri ise bana göre şunu hedef almış yüksek kademedeki öğrencileri dahada yükseltmek zirveye çıkarmak. Düşük sınıftaki öğrencilere zorlama yok kendi hallerinde bırakılmış birebir almak için canın çıkıyor randevu sistemi belli olmayan bir dersane . Taraf tutmuyorum ancak her ikisinede gitmiş biri olarak söylüyorum.İş öğrencide biter ama dersanede önemlidir dersanenin öğrenciyi heveslendirmesi bilinçlendirmesi gerekir.

Biraz temelin varsa ortalama puanın varsa birazda bu sene gayret edersen Fen bilimleri iyidir ama dediğim gibi temel alt yapı pek yoksa Fen Bilimleri nin yanından geçme Fem e git en azından ilgilenirler adam yerine koyarlar

Fem'in sosyal etkinliklerini çok iyi biliyorum ya.Bi kez arkadaşlar soru sormaya gittik Fem abileri miymiş her neyse.Herif çay demledi geldi 3 saat komunistleri kötüledi sonra ders yapmadan gittik.

• arşimet dershanesinde öğrencilerle yakından ilgileniyorlardı birebir ders alabiliyordun ve etütler falan yapılıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

arşimet dershanesinde öğrencilerle yakından ilgileniyorlardı birebir ders alabiliyordun ve etütler falan yapılıyordu

Buralaar da yok ki o dershaneden :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezer yükselen

quote:

Her ne kadar Fem i sevmesemde adamlar sistemli çalışıyor öğrencinin üstüne gidiyor yurda kalıyorsun falan ama faydası oluyor.Sosyal aktiviteleri daha fazla oluyor kafanı dağıtabiliyorsun . Sohbetlere katılmıyorum bana ters deyip çıkıyordum milletde beni bildiği için fazla üstelemiyordu.

Fem'in sosyal etkinliklerini çok iyi biliyorum ya.Bi kez arkadaşlar soru sormaya gittik Fem abileri miymiş her neyse.Herif çay demledi geldi 3 saat komunistleri kötüledi sonra ders yapmadan gittik.

Benimle o konulara giremiyorlar o yüzden diğer zıt görüşteki öğrencilere davranışları nasıl bilmiyorum . Fem de derse giren hocanın birine diyorum hocam bi kek ısmarlayın falan diye adam bi iki mırın kırın ediyor sonra bütün sınıfa kek meyve suyu ısmarlıyordu .
    Fen Bilimlerinde denedim bunu hocanın kantine borcu var adam onu vermemiş bide bizemi bişey ısmarlayacak
    ama dediğim gibi temel sıkıntın yoksa ortalama bir öğrenciysen Fen Bilimleri yukarılara taşımak için daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 2 Ağustos 2013; 15:13:57 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

arşimet dershanesinde öğrencilerle yakından ilgileniyorlardı birebir ders alabiliyordun ve etütler falan yapılıyordu

Buralaar da yok ki o dershaneden :(

beşiktaşta arşimet dershanesi
    beşiktaş yakın mı sana?
  • 12. sınıfa geçtim fen bilimleri şuan bizim orda 6 bin tl civarı fiyatlarda babamı tanıyorlardı 4 e yazıldım
  • quote:

quote:

quote:

Benimle o konulara giremiyorlar o yüzden diğer zıt görüşteki öğrencilere davranışları nasıl bilmiyorum . Fem de derse giren hocanın birine diyorum hocam bi kek ısmarlayın falan diye adam bi iki mırın kırın ediyor sonra bütün sınıfa kek meyve suyu ısmarlıyordu .
    Fen Bilimlerinde denedim bunu hocanın kantine borcu var adam onu vermemiş bide bizemi bişey ısmarlayacak
    ama dediğim gibi temel sıkıntın yoksa ortalama bir öğrenciysen Fen Bilimleri yukarılara taşımak için daha iyidir

Ben normalde Fem öğrencisi değildim arkadaşlar gittik.Adam birde dinle alakalı bir kitap okudu ulan cami hocasına mı geldik fizik hocasına mı anlamadım delirdim o gün var ya:)
    Bide ben sınav 90 k oldum ama ygs de sorunlar falan yaşadım o yüzden.
    Normalde 30k'ya felan giren arkları denemelerde geçiyordum dershanede.Çalışmaya bugün başladım geç kaldım gibime geliyor.Bide oruçlu zor çalışılıyo hep PES açıyom ikide bir ps3'te :))

• Semtinde gitmek mantikli gercekten calisicaksan yollarda vakit harcamazsin bir suru zaman kazanirsin calismayacaksan istedigin yere git gez dolas

Feme gidebilirsin istiyosan gorusu felan salla ilk bi kac hafta beni her etkinlige cagirdilar hic birine katilmadim baktilarki benden hayir yok daha beni cagirmadilar ofislerde felan sıkıntıda olmadi gitmedim diye

Ateist bi arkadasta vardi bizim dershanede :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.