Şimdi Ara

Mevlüt Erdinç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kötülemek,aşşağılamak ve katkıları olmadığını ima etmek için söylemiyorum. Her ne olursa olsun takımımızın futbolcuları iyide olsa kötüde olsa sahip çıkılmasından yanayım.

Burak ve Umut dan bahsediyorum böyle 2 tane forveti bulunan ve yabancı sınırlamasının olduğu bir yerde,

Mevlüt transferine karşı çıkanlar,istemeyenler ve en dramatiği Burak ve Umut'la kıyaslayan arkadaşlar görüş ve düşüncelerinize saygı duyuyorum.

Fakat Mevlüt sadece milli takımda gözüktüğünden ibaret bir futbolcu değil.

Aşşağıdaki videoyu paylaşmamın sebebi azda olsa milli takım dışında uyum sağladığında neler yapabildiği ve yapabileceğine dikkatinizi çekmek.

Özellikle 0:40 daki pozisyona bakmanızı tavsiye ediyorum.

Olurda Transfer edilirse ben başarılı olacağına ve eğer taktik olarak tek forvet oynanırsa formayı aksi bir durum olmadığı sürece kimseye kaptırmayacağını düşünüyorum.

Yorum yapacak olan arkadaşlar sizleri de saygıya davet ediyorum. Herkesin bir düşüncesi olabilir buda benim düşüncem.

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Ben tek forvetten ziyade çift forvette çok katkı sağlar diyorum. Bir Elmander etkisi yaratır hatta.

Kesinlikle katılmakla beraber,Mancini'nin bir ara iyide oynattığı 3-5-2 sistemine yakıştırıyorum kendisini.

Mevlüt Erdinç

Mevlüt ile Burak'ın uyumlu olacağını düşünüyorum. Umut'da bu sayede Olcan transferinde takas olarak kullanılabilir.

• nereden bakarsan bak çöp, 11 seviyesinde bir oyuncu değil
    yedek oyuncuya 5m civarı bonservis verilmez
    umut + sercan 6,5m euro elde var 2 çöp, 5 de mevlütü ekle11,5 maaşlarıyla 20m euro çöpe giden para

direkt katkı verecek oyuncuya para konusunda sıkıntı yaratırken her transfer dönemi böyle gereksiz oyunculara 3er 4er milyon euroları saçıp totalda daha büyük zarar ediyoruz
  • Mevlüt 5+3 için elzem.. Berk'in potansiyeli gelecek için umut veriyor. Lakin hem yaşı gereği hemde fizik yetersizliği göz önüne alındığında 90 dakika kaldıramayacağı ve bu nedenle yedek kulübesi için alternatif isim gereksinimi yüzünden Mevlüt'ün buradaki yeri çok önemli hale geliyor.

Belirtmek istediğim bir ikinci konu ise forumda sağ da solda sık sık çift forvetle ilgili mesaj atan arkadaşlar görüyorum. Modern futbolda artık çift forvetin yerinin eskisinden çok az olduğunu ve kalabalık orta saha toplu hücum-toplu defans anlayışının yerleştiğini belirtmek isterim.

4-4-2, 3-5-2, 4-1-2-1-2 gibi sistemlerin 80'lerin gözde taktiklerinden olduğu gerçeği bundan tam 34 yıl sonra da işlevini yitirmeyeceğinin garantisi olmadığı gibi doğal olanın da bu olduğu bir gerçektir. Bugünkü modern futbol yani terim olarak endüstriyel futbol da artık bu tarz taktiklerin yerinin olmadığının da altını çizmek isterim.

Umarım gelecek sene 4-3-3, 4-2-3-1 tarzı dizilişlerle oynarız.

My name is Harry Kewell Kewell from Galatasaray!

• Zaten mevlutu biz alcaz knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ertan Sinan Şahin Evleniyor !
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Zaten mevlutu biz alcaz knk

Keske dediğin gibi olsa ama bence galatasaray alacak.

Orijinalden alıntı: Nepheth

Geçen bir konuya daha yazmıştım. Astori söylentileri dolaşıyor yine etrafta. Şöyle bir kadro hoş olabil8rdi aslında..;

Mevlüt Erdinç

Mevlüt ile Burak'ın uyumlu olacağını düşünüyorum. Umut'da bu sayede Olcan transferinde takas olarak kullanılabilir.

eğer Olcan sıkıntı yaratmazsa orada çok iyi kadro/taktik.

Orijinalden alıntı: Nepheth

Geçen bir konuya daha yazmıştım. Astori söylentileri dolaşıyor yine etrafta. Şöyle bir kadro hoş olabil8rdi aslında..;

Mevlüt Erdinç

kadro güzel olmasına karşın mancini böyle bi sistemle sahaya çıkacağını sanmıyorum. Zira bildiğiniz gibi mancini defansif yönde ağırlığını koyuyor genelde..

Onun dışında mevlüt iyi güzel oyuncu ama haberin birinde 5m gibi bi rakam duydum transfer ücreti için.. Başka takımlar artık 5m 'a ne transferler yaparken bizim bu paraya bu oyuncuları almamız cidden üzüntü verici.. Resmen başka ülkenin takımına para aktarıyoruz. Yazık..

• kesinlikle balon.
    çok istiyorum ülkemize gelsin ve bir takımda oynasın ve nasıl abartıldığını anlayın. sıradan, hiç bir ekstra özelliği olmayan bir futbolcu. ptt birinci ligde bile zor oynar.
  • bu forumda ciddi olarak bazı arkadaşlarda zeka sorunu olduğunu düşünüyorum yahu 5+3 de burak umut berk başka kimi yazabilirsin yerli olarak yanına? muhammet demeyin bana hiç bir profesyonel tecrübesi olmayan adama bel bağlayamazsın!

mevlüt hiç yoksa bile tecrübesi ile fayda sağlar. yahu kimi alsın bu takım o çöp bu balon hoca işi bilmiyor oynatmayı bilmiyor. ya az mantıklı düşünün az destek olun.

bu 5+3 de sen selçukla burak a 3 milyon euro vermek ZO RUN DA SIN! Türkiyeden bir transfer yapmaya kalksan en kötü 5 milyon eurodan kapı açılıyor. o zaman sen selçuk u da bağrına basacaksın burak ı da! mevlüt ü de! kötü demiyorum okumaktan aciz olanlara izah ediyorum bu adamlardan daha iyileri yok mu? var ama yerli yok bu yerli kuralında selçukta burak da mevlütte çok rahat oynar bu takımda.. kaldı hiç biri kötü futbolcu değil.. bizim yerli rotasyonunda her takviyeye ihtiyacımız var...

geçen yıl sinyor gitmeden önce 1 tane yerli transfer yapılmadan oynamanın cezasını çektik.. bana göre hala başarısız değiliz 2ncilik kötü sonuç değil bu kadro ve olaylara rağmen..

birilerini eleştirmeden önce iyice düşünün öyle eleştirin.. takım da var 10 yabancı.
    muslera
    melo
    telles
    sneijder
    dany
    chedjou
    amrabat
    bruma
    izet
    lucas

bu halde bile 2 yabancı gidecek. + transfer için ekstra yabancı göndermek gerekiyor bunun sözleşmesi var tazminatı var kolay değil. mecburen yerlilere yöneleceğiz. hiç kusura bakmayın bu durumda mevlütü beğenmeyenin aklından şüphe duyarım..

• kesinlikle birkaç kişi mevlüt kötü dedi görenlerde öyle demeye başladı çoğunun kendi fikri bile yok. Bizde gayet güzel iş yapar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

. . . . > > > . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . < < < . . . .

• bilmediğim için soruyosum mevlüt sol açık oynalabiliryormu.izledinizmi hiç.eğer oynayabilirse şöyle bir taktik olabilir.birde kesinlikle yabancı forvet transfer edeceklerini düşünüyorum.böylece 2 türk stoper oynarız.ve de olcan transferi de gerekli olur.brumada oynamayaz.
     Mevlüt Erdinç
  • Bu adam iş yapar en azından güçlü en ufak omuz darbesinde 2 metre uçmaz. Ben bu adamı 2 senedir takımda görmek istiyordum yerli statüsü yüzünden.Bu sene almak farz oldu zaten yeni kuralla iyice zora girdi işimiz. burak ve umuta alternatif yok diye ikiside yaydı t. ları resmen hele burak yerim garanti diye iyice salmış durumda formsuzluğunun yanında güçsüzde adam.İyi bir yabancı forvet 15M dan aşağı piyasada bulunmadığından yine bunlara kalacağız CL dede ligdede.
    Mevlutün gelmesi forvet hattında çekişme yaratır birbirlerine daha uyumlu olacakları için milli takımada faydalı olur.

Orijinalden alıntı: chngrn1905

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Ben tek forvetten ziyade çift forvette çok katkı sağlar diyorum. Bir Elmander etkisi yaratır hatta.

Kesinlikle katılmakla beraber,Mancini'nin bir ara iyide oynattığı 3-5-2 sistemine yakıştırıyorum kendisini.

3-5-2 doğru futbolcuları bulabilirsek bizim için şahane bir sistem. Her yer tamam ama sağ kanat soru işareti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • arkadaşlar milli takıma bakma demişsiniz ama bakılacak en doğru yer milli takımdır, fransa daki futbolla Türkiyedeki futbol farklı, milli takımında çoğunlukla Türkiyedeki oyunculardan kurulu olduğu düşünüldüğünde ve teknik direktörün Türk futbolunun en önemli ismi fatih terim olduğuna göre biz niye fransaya bakalım.bu adam milli takıma verdiğinden fazlasını veremez. keşke verse ama veremez.buadamın kaitesi ortada bence zorlamaya parayı çöpe atmaya hiç gerek yok.
    | MSI 32 inch MPG 322URX QD-OLED, Gaming Monitör, UHD, QD-OLED, 240HZ, 0.03ms | | Razer Blackwidow V4 Pro Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse | | Razer Kraken V4 Pro Headset |

| PC | | PLAYSTATION 5 | | NINTENDO SWITCH |
    | STEAM ID : ybilgili19|| PSN ID : ybilgili19 || NINTENDO FC : SW-5113-6672-0918 |
  • Mevlüt falan gelmesin,bir de Gomis haberleri var umarım doğru değildir.Bu adamlar bizde iş yapmaz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.