Şimdi Ara

Mevlüt Erdinç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence Mevlüt'ün gelmesi iyi olur niye diye sorarsanız ; Bu sezon burak ve drogba'yla idare ettik drogba zaten gitti tek burak kaldı.

Umut'un bu sezon cok kötü oldugu meydanda ; Yabancı forvette gelebilir ama bu yabancı sınırıyla çok zor bi cıkılmaza girilir diye düşünüyorum

Burak sakatlanırsa onun yerine kim oynaya bilir diye düşünüyorum berk var o daha çok genç ve geleceği parlak

Bu sezon bile burak bile cok tartışıldı öyle bişey olursa umut'u düşünemiyorum bile

Gerisi size kalmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lugat47

Burak en uçta oynasa bu sezon yine 20 gol barajını geçer diye düşünüyorum.Eğer Mevlüt geldiğinde yine sola veya sağa Burakı koyacaksak hiç gelmesin

Hocam ya burak sakatlanırsa zaten mancini'n yapmak istediği zaten tek forvet bi bişey değiştirmez yani yedek olarak alınıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hipnoz Diablo

quote:

Burak en uçta oynasa bu sezon yine 20 gol barajını geçer diye düşünüyorum.Eğer Mevlüt geldiğinde yine sola veya sağa Burakı koyacaksak hiç gelmesin

Hocam ya burak sakatlanırsa zaten mancini'n yapmak istediği zaten tek forvet bi bişey değiştirmez yani yedek olarak alınıyor

Valla hocam yerli statüsünde Buraktan iyisini bulabileceğimizi sanmıyorum.Omar Niasse yerli olur alırız o ayrı :) ama bana kalırsa bruma sola olcan sağa burakın arkasına da Sneijderi koydukmu tamamdır

• mevlüt gelsin umutu takasta kullanalım

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

quote:

Ben tek forvetten ziyade çift forvette çok katkı sağlar diyorum. Bir Elmander etkisi yaratır hatta.

Kesinlikle katılmakla beraber,Mancini'nin bir ara iyide oynattığı 3-5-2 sistemine yakıştırıyorum kendisini.

3-5-2 doğru futbolcuları bulabilirsek bizim için şahane bir sistem. Her yer tamam ama sağ kanat soru işareti.

Sabri ve Veysel lig için yeterli 3-5-2 sağ kanadı için, ŞL'de ise hoşaf oluruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hipnoz Diablo

quote:

Valla hocam yerli statüsünde Buraktan iyisini bulabileceğimizi sanmıyorum.Omar Niasse yerli olur alırız o ayrı :) ama bana kalırsa bruma sola olcan sağa burakın arkasına da Sneijderi koydukmu tamamdır

Hocam o konuda haklısın ama ; Allah korusun Burak sakatlanırsa yedeği yok bir yedek şart oda türk statüsünde olarak bi yedek forvet olarak alına bilir.

Benim düşüncem bu

• quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

quote:

Ben tek forvetten ziyade çift forvette çok katkı sağlar diyorum. Bir Elmander etkisi yaratır hatta.

Kesinlikle katılmakla beraber,Mancini'nin bir ara iyide oynattığı 3-5-2 sistemine yakıştırıyorum kendisini.

Bruma, ne diyorsun bu duruma ?

Orijinalden alıntı: Sedat.

Mevlüt fb ile anlaşti..

İlgilenmiyormuşuz.

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Mevlüt fb ile anlaşti..

İlgilenmiyormuşuz.

Alper Potuk
  • Bu adam takıma gelsin isterim çok iyi kaliteli klass bir oyuncu. Tarz olarak tip olarak Tevez'e benzetiyorum. Tevez'in 1 gömlek üstü bence daha iyi oyuncu. Daha hızlı çevik yırtıcı hırslı ayrıca. Takıma gelse çok iş yapar ŞL maçlarında çok gaza gelir iyi oynar.
  • Mevlüt istikrarsiz bir oyuncu. Bu sezon Fransa Liginde 2.golünü 14.haftada atti. Bu sürelerde formsuz olduğu dönemler cok oldu. Mevlüt 3-4 hafta üst üste gol atar, iyi oynar, 4-5 hafta formsuz olur.

Mevlüt iyi bir yedek olur.
  • Bence mevlüt'ün top tekniği, vuruş tekniği umut ve burak'tan çok çok üstün. Belki burak kadar skor üretmez ama oyuna çok fazla katkısı olur, adam geçiyor iyi kötü çalım becerisi var, top saklıyor, ilerde top tutabiliyor. Kafa vuruşları da yeterli seviyede.
  • Burak için birşey diyemem bir şekilde 15 golü oluyor her sene ama Mevlütle Umutu karşılaştıran falan varsa bir zahmet futbol izlemeyi bıraksın..Umuttan fersah fersah fazla katkı verir Mevlüt.. Umut karambol goller dışında sahada varlığı zarar olan bir oyuncu bence ligimizde teknik olarak Umuttan daha kötüsü yoktur..
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.