Şimdi Ara

Metrobüse binmek için püf noktalar, metrobüs kuralları :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Son 3 haftadır dikkat ediyorum da metrobüs trafiği insan yoğunluğu daha da arttı.Yoksa bana mı öyle geliyor ?

Metrobüs için çözüm belli hayvan olacaksın ki binebilesin.Fakat artık o bile yetmiyor..

Ne yapmak lazım ? Belediyenin ne yapması lazım sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 18 Ekim 2017; 11:48:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belediyelik bir iş yok bence bizim istanbul'u terketmemiz lazım. adamlara fazla geliyor belli ki. Sabah işe gelmek için 7 km yolu arabayla 1 saatte geliyorum. hergün yeni yollar keşfetmekten bıktım yeminle.
  • Metrobüs bekliyorum gelen her otobüs tıklım tıklım dolu . Buna rağmen insanlar hücum ediyor resmen . Bu sene her gün gidiş dönüş metrobüse biniyorum gına geldi . Birde Suriyeli çocuklar var mendil satmaya kalkışıyorlar insanları rahatsız ediyorlar . Bu çocukların okula gitmesi gerekirken niye kimse önemsemiyor ? Nerede belediye ?

Söğütlüçeşmeye sadece 34AS metrobüsü gitmeli diye düşünüyorum . Çünkü diğerleri Zincirlikuyuda duruyor . İnsanlar dolayısıyla binmiyorlar diğer metrobüslere. 34 AS her zaman sonuna kadar dolu . Açıkçası balık istifi gibi gitmekten aşırı rahatsız oluyorum . Kadınlarında rahatsız olduklarını yüzlerinden görebiliyorum .

Son olarak şoförler vakitli vakitsiz kapıyı kapatıyorlar . Pek çok insan gördüm kolunu kaptıran , elini çarptıran . Kimsenin kimseyi önemsediği yok maalesef ...

• Şehir çok kalabalık şehir. Sen oraya jetgillerdeki gibi uçan araç falan yapsan yine trafik , sıkışma olacak acilen istanbulda ki nüfusun trakya ya da karadeniz taraflarına falan kaydırılması lazım
  • Raylı sistem için çok geç kalındı zaten.Ayrıca deniz ulaşımı da çok kısıtlı ! 20 yılda kapanan/azaltılan 3 deniz ulaşım hattı biliyorum yani.

• Ben daha erken kalkmaya başladım 6-7 de boş oluyo sonrası sıkıntı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: obitel55

Ben daha erken kalkmaya başladım 6-7 de boş oluyo sonrası sıkıntı

Hangi duraklar boş ki ? O da değişiyor ?

• Bence de belediyelik bir iş yok. Bütün insanlar kendi memleketine tasinsa var ya ne trafik kalır, ne bir sey kalır. İzmir'in bir ilçesinde yaşıyorum ve burada "izmirli" bulmakta inanılmaz zorlanıyorum. Nedir bu göç sevdası anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tanrı Misafiri

Bence de belediyelik bir iş yok. Bütün insanlar kendi memleketine tasinsa var ya ne trafik kalır, ne bir sey kalır. İzmir'in bir ilçesinde yaşıyorum ve burada "izmirli" bulmakta inanılmaz zorlanıyorum. Nedir bu göç sevdası anlamış değilim.

izmirli olmasan anlardın. köyün ortasında kimle ne yapacaksın?
  • Metrobüse binmenin püf noktası da kuralı da yok. Ultra sabırlı bir insan değilseniz metrobüs adamı sinir hastası yapar. Her gün kullanan biri olarak artık kimseye metrobüs sınırları içinde nazik davranmıyorum çünkü bu insanlar bundan anlamıyor. Son 2 haftadır öyle bir kalabalık oluyor ki millet birbiriyle bütünleşerek gidiyor. Ve boş olduğu bir saat te yok artık. İstanbul artık bu nüfusu kaldıramıyor ama kimsenin bir şey yaptığı yok. Şehirde trafik olmayan yer yok. Her yer şantiye alanına döndü. Denetim beklemiyorum zaten trafik polisleri ya heykel gibi dikiliyor ya da akşama kadar çay içiyor. İstanbul'un nüfusunun indirgenmesi lazım, diğer şehirlerde yaşam teşvik edilmeli ama nerdee. Doğa acı yolla yapacak en sonunda.
  • Doğa alacak zaten intikamı..Sonra kader mader diyecekler ama ! ..

Şimdi zaten bu saatten sonra yapacak şey yok .Saat planlamaları lazımdı taa yıllar öncesinden sonra metrobüs hattına daha güzel bir şey düşünülmeliydi falan..Raylı sistem ya da çift katlı otobüsler falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.