Şimdi Ara

İçime Çekmiyorum Zararı Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
11.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar haftada 2 puro içiyorum normalde hiç aramam bazen kafam eser alırım bazen haftada 1 oluyor 2yi geçmez çikolata aroması hoşuma gidiyor el yapımı içiyorum ucuz marketlerdeki içi fazla nikotinli olmayanlardan ve çekip hemen üflüyorum asla ciğerlere çekmiyorum bunun hatrı sayılır zararı var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3uRocKSiyoN -- 22 Ağustos 2014; 11:28:38 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İçime Çekmiyorum Zararı Var Mı?

Puro Zararları

Puro içmek sağlığa zararlıdır ve çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilir. Sigaraya benzer şekilde, puronun dumanı da nikotin, katran ve karbon monoksit gibi tehlikeli maddeler içerir.

Puro Nasıl İçilir?

Puronun dumanını içine çekmemeye özen göstermelisin. Puroyu ağzında tutmalı ve sadece tadını çıkarmalısın. Dumanı için çekersen, akciğerlerine zarar verebilir ve sağlık sorunlarına yol açabilir.

Puro İçine Çekilir Mi?

Hayır, puro içine çekilmemelidir. Puroyu sadece ağzında tutmalı ve tadını çıkarmalısın.

Puro Fiyatları

Puro fiyatları, markasına, boyutuna ve kalitesine bağlı olarak değişebilir. Fiyatlar birkaç dolardan yüzlerce dolara kadar çıkabilir.

Puro İçe Çekilir Mi?

Tekrar vurgulayalım; puro içine çekilmemelidir. İçine çekersen, sağlığına zarar verecek maddeleri akciğerlerine almış olursun.

Puro içmek, sağlığa zararlı alışkanlıklardan biridir. Puroyu sadece ağzında tutarak tadını çıkarmalı ve dumanını için çekmemelisin. Aksi takdirde, ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nikotin dilde emilir. Haberin olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dudak girtlak kanseri riski var

Icine cekincede akciger kanseri riski var

Varda var yani takil sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü var. Onun dumanını soluyanın bile ciğerleri çöp oluyor. İçeceksen iç tabi fosur fosur sigara içip de uzun yaşayanlarda var.
  • nereden puro alabilirim? çok dandik olmasın. hiç anlamam
  • fıstıklı olsun.
  • Yok kardeşim içmeye devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok mu borcum var sizce?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

fıstıklı olsun.

fistiksiz olsun uleyn

• quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Dudak girtlak kanseri riski var

Varda var yani takil sen

Çiğere çekmiyorum kardeşim çekip hemen bırakıyorum haftada en fazla 2 kere o da günde bir paket sigara içiyorum muamelesi yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3uRocKSiyoN -- 22 Ağustos 2014; 11:19:44 >
  • Dişlerin sapsarı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: UnemployedMan

Dişlerin sapsarı olur

ardından hemen diş fırçalıyorum kardeş
  • Gırtlak kanseri vs. Zararı var. haftada 2 felan deme zararlı birşey sonuçta.

• Ne kadar içine çekmesende dumanın bir kısmı içerde kalır.

Her şekilde zararlı.
  • Puro içe çekilmez zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hertürlü o duman ağıza giriyo mu? Giriyo. Senne kadar çekmiyorum desende illaki gidiyodur.

• I3uRocKSiyoN kullanıcısına yanıt
    Oooo kesin o zaman bembeyaz olur Puronun ne olduğunu bilmiyorsun anlaşılan

• Öleyim ben o zaman Siz içmiyor musunuz hiç sigara falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3uRocKSiyoN -- 22 Ağustos 2014; 11:34:22 >
  • Puro ve pipo gibi ürünler içine çekilmez o yüzden gırtlak kanseri riski çok yüksektir.
  • abicim şunu bi öğrenin sigaraya bi anda başlanmıyor zaten adam bugun bi dal denedikten sonra öbürsü gün paket almıyor evre evre bu olay.sen şuan ilk evredesin ikigün sonra içine çekmeye başalrsın 3 gün sonra devamı sigara zaten çünkü nikotin ihtiyacını karşılaman gerekicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN

quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Dudak girtlak kanseri riski var

Varda var yani takil sen

Çiğere çekmiyorum kardeşim çekip hemen bırakıyorum haftada en fazla 2 kere o da günde bir paket sigara içiyorum muamelesi yapıyorsunuz.

Bende seninle ayni durumdayim djarum backwoods vs iciyorum arada bana soylenenler boyle yani

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.