< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikadam -- 1 Nisan 2018; 9:57:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikadam -- 1 Nisan 2018; 9:57:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
otobüsle tiflise gitmem gerekiyor. metro ve adı sanı duyulmamış firmalar var. tabii ki adını hiç duymadığım firmalardan birini tercih ettim.
|
Döneceğine inananların kampanyası..
|
Adamlar gidiş sizden, dönüş bizden yazmışlar. Gidiş yapanın dönemeyeceğinden o kadar eminler ki
|
Yok tabi ki metro turizmde en ön sıradan bilet alabilirsin.
|
Zorunlu kalmadıkça binmemek lazım
|
Metroya bir kez bindim hizmetleri rezil otobüsleri rezil o bileti de ben almadim gerizekali beyinsiz halamin oglu aldi ucuz olsun diye hayatimda yaptigim en kötü yolculuktu daha 13 yasindaydim 7 8 yil once Allah'tan yanımda askerden eve izne giden bir abi vardı maşaAllah güçlü kuvvetli bir abimizdi kendimi güvende hissettim yanında
Niye korktun derseniz otobuste garip garip tipler vardi 2 tane homo vardi muavinle kavga ettiler muavin cingene şıllığın tekiydi kac kişi ile kavga etti bir kez soru sordum tersledi (kacta variriz diye sordum) Hele su rezil taciz olayından sonra bedava olsa binmem binene de acımam keyfiniz bilir böyle bir firmaya para kazandirmanin karşılığını alacaksiniz nasilsa Hukumete yakin diye karaliyormusuz... Cik cik cik yazik ya siz varya metrodan inmeyin başka firmalarin alayi fedöcü sadece metroya binin |
Şu binmeyin metroya diyenler kampanya olunca ilk kendileri alıyordur biletleri bundan eminim
|
Kullanacak arkadaşlara tavsiyem dikkat edin üstünüze boşalmasınlar
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrmTgc -- 1 Nisan 2018; 10:15:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ie36 -- 1 Nisan 2018; 11:17:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 15 Nisan 2018; 10:8:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|