Şimdi Ara

METRO OTOBÜS FIRSATI YANIYOR.**** 2 TL****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
18.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • METRO turizm ile turkiyenin heryerinden gidiş sizden dönüş bizden 2 tl kampanyası var.

Kampanya 20 mart 1 haziran arası geçerlidir.

Muhtemel tüm millet uçağa yönelince zarar etmeye basladilar.

Yakında yolculuk yapacaklar için güzel fırsat

https://www.metroturizm.com.tr/kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikadam -- 1 Nisan 2018; 9:57:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Metroya bir kez bindim hizmetleri rezil otobüsleri rezil o bileti de ben almadim gerizekali beyinsiz halamin oglu aldi ucuz olsun diye hayatimda yaptigim en kötü yolculuktu daha 13 yasindaydim 7 8 yil once Allah'tan yanımda askerden eve izne giden bir abi vardı maşaAllah güçlü kuvvetli bir abimizdi kendimi güvende hissettim yanında

Niye korktun derseniz otobuste garip garip tipler vardi 2 tane homo vardi muavinle kavga ettiler muavin cingene şıllığın tekiydi kac kişi ile kavga etti bir kez soru sordum tersledi (kacta variriz diye sordum)

Hele su rezil taciz olayından sonra bedava olsa binmem binene de acımam keyfiniz bilir böyle bir firmaya para kazandirmanin karşılığını alacaksiniz nasilsa

Hukumete yakin diye karaliyormusuz... Cik cik cik yazik ya siz varya metrodan inmeyin başka firmalarin alayi fedöcü sadece metroya binin
  • Üste para verseler binmeyin şuna

• Tiglat Pileser kullanıcısına yanıt
    Neden binmeyelim hocam bir sebebi varmıdır bunun aydınlatırsanız ona göre binip binmeme kararı alırız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu konu yüzlerce kere açıldı.

• Döneceğine inananların kampanyası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrmTgc -- 1 Nisan 2018; 10:15:29 >
  • Şu binmeyin metroya diyenler kampanya olunca ilk kendileri alıyordur biletleri bundan eminim

• Zorunlu kalmadıkça binmemek lazım

• Gerçektende yanıyormuş

METRO OTOBÜS FIRSATI YANIYOR.**** 2  TL****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ie36 -- 1 Nisan 2018; 11:17:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    +1

• dönüş güzergah belli ama tarih açık alınabiliyor mu?
  • Adamlar gidiş sizden, dönüş bizden yazmışlar. Gidiş yapanın dönemeyeceğinden o kadar eminler ki
  • murat1407 kullanıcısına yanıt
    Bedava bilet verdiklerinde almadım üstüne para verseler yine binmem

Gideceğim yere sadece bos metronun otobüsü vardı 2 gün bekleyip başka firmayla gittim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 15 Nisan 2018; 10:8:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faster1

Arabaları bozulmuştu. Ben ile bir kac yolcuyu unutmuşlar yola devam etmişlerdi. Kendimi zorla başka otobüse bindirip göndermelerini sağladım. Para istediler felan yok demiştim. Esyalarimida sonradan gönderdiler. Aman deyim üste para verseler binmeyin.

Otobüs bozulması tek metroda olmuyor ki iki yakınım başına Ulusoy ve koç ta başına gelmişti. Bu onları kötü yapmıyor ki

• muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Gitme o zaman.

İnsanlar uyarmaya çalışıyor diğerlerini. Sadece o gidiyor diye bu firmayı savunman bence yersiz. Tam tersi eleştirmelisin ki kendini daha da iyileştirsin.Biraz nezaket, biraz mantıklı düşünce. Kimse başka bişey beklemiyo başkalarından.

• dönüş tabutla
  • https://www.youtube.com/watch?v=L1yj3dAShNc başka bir şey demiyorum. 1 değil 2 değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

quote:

Orijinalden alıntı: faster1

Arabaları bozulmuştu. Ben ile bir kac yolcuyu unutmuşlar yola devam etmişlerdi. Kendimi zorla başka otobüse bindirip göndermelerini sağladım. Para istediler felan yok demiştim. Esyalarimida sonradan gönderdiler. Aman deyim üste para verseler binmeyin.

Otobüs bozulması tek metroda olmuyor ki iki yakınım başına Ulusoy ve koç ta başına gelmişti. Bu onları kötü yapmıyor ki

Yav daha gectigimiz aylarda metronun esenler subesinde forumdaki elemani dovduler. Polis gelincede her biri kacti elemanlarin da bir sey yapilamamisti. Sen ne diye hala savunuyosun metroyu? Esenler otogarini satin alip batakhaneye ceviren de metro sirketi. Her boku yiyen de bu sirket. Yurtdisi otobus seferleri yapip arkadaslarimi yunanistanda birakmisti bu serefsizler. Daha hala yok sadece metro gidiyosa yok cok sefer yapiyo da sadece bunlarin olaylari medyaya yansiyo da bilmemne...

Tamam kardesim al metro senin olsun anali kizli binin gezin dolasin kimse almiyo biletleri iste cikar keyfini sicak firsatin bin turkiyeyi gez gezebilirsen.

• tabutunu alan sıraya geçsin
  • Gidiş donus 2 kişi 200 tl görünüyor ankara bursa ,nasıl işliyor bu kampanya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

Gidiş donus 2 kişi 200 tl görünüyor ankara bursa ,nasıl işliyor bu kampanya ?

Otobüsteki boş koltuk sayisina göre hocam. Otobüsün %80 i bos olacak. Boyle farkli tarihleri deneyin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.