Şimdi Ara

Metro Exodus (2019) [ANA KONU] (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.776
Cevap
16
Favori
96.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sam's Story ana hikayeden daha fazla sistemi zorluyor geldi bana. Sizlerde durum nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dlc yi alayım dedim fiyatı tuzlu yahu 120 lira fazla tam oyun değil sonuçta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim. Cidden çok güzeldi. Oturup bütün karakterlerin konuşmalarını dinledim. Konuştukça da konuşuyor karakterler bir türlü susmak bilmiyorlar, konuşmalar da öyle boş tekrar eden şeyler değil, cidden yazılmış uğraşılmış; tek sorun Artyom konuşmuyor işte . Umarım dlc ler düzgün bir indirim görene kadar gamepassden kaldırılmaz oyun.

    Son bir ss daha atayım konuya.
    Metro Exodus (2019) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 21 Şubat 2020; 22:25:3 >




  • Önce 2 Albay dlcsi sonrada Sam'in Hikayesi dlcsi gösteriyor ki artık bu oyuna olaylara sesli tepki verebilen bir ana karakter gerekiyor. Artyom'un hikayesinin bir büyük sonuca bağlanması ve Rusya'da anlatılacak büyük çaplı bir hikaye kalmadığı için gelecek oyunlarda artık Artyom yerine Sam karakterinin post apokaliptik Amerika'da geçen hikayelerini oynayacağımızı düşünüyorum. En azından yapımcılar düşünmesede benim bu serinin gelecek yeni oyunlarından beklentim bu yönde.

    Hazır Artyom ve Rusya hikayesi kapanmışken yeni oyunlarda eski defterleri açmak yerine çok başarılı olan Sam'in Hikayesi dlcsinin sonunun açılışı yapacağı Sam'in post apokaliptik Amerika'daki maceralarını ve sıfırdan yeni bir hikayeyi anlatacak bir metro oyunu çıkarırlarsa harika olur.
  • Sam's Story vasat olmuş. Sam dümdüz bir karakter, hikayesinde derinlik yok, haliyle merak da uyandırmadı bende. Oyunun ek paketleri parasının hakkını veremedi. İki albayın hikayesi ana hikayeye bağlı olduğundan kısa olmasına rağmen çok daha başarılıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışan oyun çalışmamaya başladı. Oyunu xbox game pass for oc üyeliği ile indirdim. Oyunu açınca introyu geçemiyorum. Bitmesini bekliyorum. Bitiyor. Sonrasında siyah ekran hop masaüstüne atıyor beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-05BCBF09E

    Çalışan oyun çalışmamaya başladı. Oyunu xbox game pass for oc üyeliği ile indirdim. Oyunu açınca introyu geçemiyorum. Bitmesini bekliyorum. Bitiyor. Sonrasında siyah ekran hop masaüstüne atıyor beni.
    bende öyle ama masaüstüne atmıyor. o siyah ekranda 2-3 dakika bekledikten sonra ana menü açılıyor.

    türkçe yamadan sonra oldu bu hata bende. sizde de türkçe yama yüklüyse silip öyle deneyin bi.
  • Xbox Game Pass PC versiyonunda hatalar devam ediyor mu? Bazıları oyun kayıt almıyor her seferinde baştan başlıyorum yazmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    bende öyle ama masaüstüne atmıyor. o siyah ekranda 2-3 dakika bekledikten sonra ana menü açılıyor.

    türkçe yamadan sonra oldu bu hata bende. sizde de türkçe yama yüklüyse silip öyle deneyin bi.

    Alıntıları Göster
    Zaten Türkçe yama yüklenmiyor. Game Pass for PC üyeliğinden indirdim. Kurulu dosyalara erişim izni vermiyor. Hiçbir şeyi değiştiremiyorum. Microsoft mağazadan indirilen hiçbir oyuna yama türü şeyler kurulamıyor. Ekran kartında overclock vardı. Onu kaldırınca düzeldi. Zaten hep bu Metro oyunları ekran kartına overclocku sevmiyor. Geçmiş oyunları da hata veriyordu.




  • Son ek paketi de bitirerek Exodus'u tamamlamış oldum. Metro evreninde ana oyunlara pek bağlı olmayan bir ek paket olmuş. Karakterleri, hikayesi güzel fakat sevdiğimiz Metro bu değildi. Bunu da Exodus'u beğenmiş birisi olarak diyorum. Umarım diğer oyunlarında özünden bu kadar uzaklaşmazlar.
  • serinin en beğendiğim oyunu diyebilirim lakin çok kısa sürdü.

    rıp artyom



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknkoca2 -- 13 Nisan 2020; 16:13:35 >
  • frknkoca2 kullanıcısına yanıt
    Sizin oynayışınız öyle sonuçlanmış olabilir ama bizim değil. Bu arada spoiler sayılıyor yorumunuz.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    hocam o nasıl oluyor geze geze oynuyorum oynunu :D
  • frknkoca2 kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz oyunun kötü sonu. Birde iyi sonu var. Ben pek kasmasam da çıktığı dönem iyi sonla bitirmiştim. Daha sonra Türkçe yaması ile kötü sonu görmek için tekrar oynayacağım hemde en zor seviye ile dedim ama daha Tren'e binmeden önceki bölümde takılıp kaldım. Tek atıp duruyorlar.

    Bildiğim kadarıyla iyi son için en son bölüme yan karakterlerin en az birkaçının yanınızda olması gerekiyormuş. Hani senaryo ilerleyişinde bazı yan karakterlerle birlikte ilerliyorsun, onların ricaları vs oluyor. Onları yapmamız gerekiyormuş. Ona göre sizinle devam edip etmemeye karar veriyorlar.
    Yan görevleri yapıp(Tren'dekilerin istediği şeyler gitar, oyuncak ayı vs mı neydi) onları mutlu etmek gerekiyormuş. Birde esirlere zarar vermemek gibi. Özetle ne kadar ölümcül olmayan yoldan düşmanları halledersen o kadar iyi diye biliyorum.




  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    evet hatırladım okuduğum notlarda yazıyordu pek takmamıştım hayinler bir ayıya sattılar beni
    ormanda hatta adamları öldürdügüm için kadın trip atmıştı yanımdaki eleman aşık olmuştu
  • Oyunu bu gün başladım oynamaya baya hoşuma gitti ancak fazla bugglu oyun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 28 Nisan 2020; 22:24:13 >
  • Oyun güzel ama maalesef optimizasyon Metro serisinin diğer oyunlarında olduğu gibi kötü. i7 4790 işlemci ve GTX 1660 ekran kartı ile yüksek ayarda çoğu sahnede stabil 60 FPS alsam da bazı sahnelerde oyun ekran kartını tam kullanamıyor ve 40'lı değerlere düştüğüm oluyor. 4A Games bir türlü iyi optimizasyon sunamadı bizlere.
  • Oyunu iyi sonla bitirdim ancak oyunda Optimizasyon sorunu var bazı haritalarda fps 60-70 e düştü.2 Defa Crash yedim oyundan attı,birde nasıl anlatsam oyunda lagg gibi birşey var yaptığım şeyler geç işliyor karakter koşuyor mesela lap diye durduramıyorsun karakteri sanki pingli gibi bu ufak tefek sıkıntılar dışında oyun baya hoşuma gitti yarında dlcleri oynayıp oyunu silerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 28 Nisan 2020; 22:29:11 >
  • Oyunu en ucuz nerden alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu bitirdim


    oyunun yarısından çoğu çölde,köyde falan geçiyo. keşke oyunun çoğu bölümü sondaki gibi bir şehirde geçseydi çünkü dead citydeki atmosfer başka hiçbir oyunda yok .kendimi stalker oynuyormuş gibi hissettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-225FEBD6D -- 21 Mayıs 2020; 22:23:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.