Şimdi Ara

Metro Exodus (2019) [ANA KONU] (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.776
Cevap
16
Favori
96.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun dosyalarından anladığım kadarıyla Sam's Story ek paketinin iyi ve kötü olmak üzere iki sonu var. Ana oyunu kötü sonla bitirmek bana baya koymuştu. Benim gibi kötü sonları sevmeyen biriyseniz ek paketi oynarken sevgi pıtırcığı olun.
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    123TL'di yanlış hatırlamıyorsam, birde %30 indirimli satan bir arkadaştan almıştım bayağı uyguna gelmişti.
    Seriyi sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun. Açık dünyası da nispeten güzel. Şahsen herşeyin multi/coop olduğu bir dönemde hikayeli oyunlara sahip çıkmak gerekiyor. Yer sıkıntısı nedeniyle ben oyunu silmiştim, son dlc'in Türkçe yaması çıktığında tekrar kuracağım. Güzel bir final yapmışlardır umarım.
  • Bu oyunun büyük hakkı yendi metro serisi bir tek bana mı efsane bir seri olarak geliyor 3 oyunu da harika ötesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steamde kaldırılmadan önce fiyatlar neydi hatırlayan var mı ? Ucuz olan değil normal fiyattan bahsediyorum veya kaça çıkar tahmini olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel oyun ya film gibiydi resmen.hakkaten bukadar içine çeken çok az oyun vardır.yapanlarin ellerine sağlık.iyiki var metro serisi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DPeace kullanıcısına yanıt
    89 du, vurdular 209 oldu, baktı ölmedi yine vurdular 309 TL oldu. O da yetmedi satıştan kaldırdılar.
    Şaka bir yana Steam'de bakiyesi olmayanların Epic üzerindeki indirimi değerlendirmesi daha mantıklı. Hele birde Epic'in verdiği kupon da varsa.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam , saat kaçta gelir acaba Steam'e 15 i oldu ama hala yok satışta
  • sabah 8de gelecek sanırım yazdıkları saatler birbirlerini tutmuyor tam. yada global release yapmıyorlar. cet/gmt sabah 8e denk geliyor bizde
    https://twitter.com/MetroVideoGame/status/1228418016548990978



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 15 Şubat 2020; 1:7:24 >
  • DPeace kullanıcısına yanıt
    Sabah 8de gelecek demişler. DLC akşam 8'de gelmişti. Garip zamanlamaları var. Fiyatlandırmasını merak ettim, Epic ile aynı giderseler 250 TL olur.
    Konu dışı fakat Control ne zaman dönecek acaba Steam'e. Ona göre kuponu değerlendiririz.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Control Steam'de Ağustos 2020 olarak görünüyor hocam.Sanırım 27 Ağustos yani oyunun ilk yılı dolduğunda Steam'e gelir gibi duruyor.
  • Oyunun ilk eklenti paketi ve Season Pass Steam'de indirimde,The Two Colonels % 40 Season Pass ise %25 indirim almış.Ana oyunun fiyatı ise henüz belli değil eğer tam fiyattan çıkarsa kısa bir süre sonra indirime girebileceğini düşünüyorum.
  • Bu oyun için hikaye anlamında 1 ve 2'yi oynamak gerekiyor mu arkadaşlar?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Gördüm şimdi bende hocam. O zamana kadar kim öle kim kala, Mayıs ayına kadar ilgimi çeken bir oyun olmazsa Control için kullanırım herhalde kuponu.

    ------
    250 TL fiyatla gelmiş Metro Exodus, %40 indirim ile 150 TL olarak 3 günlük indirimi mevcut. 1.5 yıllık sürede Steam üzerinde en çok fiyatlandırması değişen oyun oldu herhalde Metro Exodus. Ki 1 yılı zaten yoktu Steam'de. 89-209-309-1 yıl sonra da 250 TL olarak döndü.

    ------

    @gfblugano35,

    Üçüncü oyun ilk iki oyunun devamı niteliğinde bir yapım. Oynamanızda fayda var. Hem Türkçe yamaları da mevcut.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Yahu oynayayım dedim ama sanırım yanlış mod seçtim bi yerde takıldım kaldım. Önümde 5 kişi var hiç mühimmatım kalmadı. Kafamı çıkaramıyorum hemen ölüyorum. O yüzden bıraktım benden. Dengeli bi mühimmat için hangi modu seçmeliyim oyun başında?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hangi oyunu ve versiyonu oynuyorsunuz hocam. Normal 2033 ise mühimmat sıkıntısı var onda, hayatta kalmaya yönelik olduğu için gereksiz mermi harcamıyorsunuz.
    Hatta oyundaki para birimi de mermilerle işliyor. Redux versiyonunda ise bu durum biraz daha iyileştirilmiş durumda. Oyun modları olarak Easy veya Normal seçebilirsiniz. Hardcore veya Ranger modları bayağı zorludur.
    https://metrovideogame.fandom.com/wiki/Difficulties
  • Oyunu her açtığımda Applying Changes diye 1 dakika bekletiyor beni. Baktım oyunu benim gibi gamepass den oynayan başka kişiler de bu sorunu yaşıyormuş. Onun dışında optimizasyon beklediğimden iyi. Rx580 ile 1080p mediumda oynuyorum, tessellation kapalı. 60 ın altına düşmedi hiç. High ile medium arasında ise tek gözüme çarpan fark sudaki yansımalardı, bu yüzden mediuma aldım oyunu.

    Fotoğraf modunu görünce bir hevesle açtım ama Artyom gözükmüyor hiç bir şekilde, üzdü :(
    Metro Exodus (2019) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 16 Şubat 2020; 19:35:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremec

    Oyunu her açtığımda Applying Changes diye 1 dakika bekletiyor beni. Baktım oyunu benim gibi gamepass den oynayan başka kişiler de bu sorunu yaşıyormuş. Onun dışında optimizasyon beklediğimden iyi. Rx580 ile 1080p mediumda oynuyorum, tessellation kapalı. 60 ın altına düşmedi hiç. High ile medium arasında ise tek gözüme çarpan fark sudaki yansımalardı, bu yüzden mediuma aldım oyunu.

    Fotoğraf modunu görünce bir hevesle açtım ama Artyom gözükmüyor hiç bir şekilde, üzdü :(
    Artyom sadece oyunun sonunda çok kısa süreliğine gözüküyor. Ondada kafasında gaz maskesi var zaten. Oyunun yapımcıları kendini karakterin yerine koy diye 3 oyundur artyomu oyun yükleme sahneleri hariç konuşturmuyor bile.

    Bu arada Samin hikayesi dlcsi çok güzel olmuş. Sam arada olaylara tepki veriyor. Keşke artyomda aynı şekilde tasarlansaymış.




  • DLC ne kadar sürüyor arkadaşlar. Daha doğrusu her yeri gezerek, inceleyerek oynamış olanların yorumlarını merak ediyorum. Türkçe yamasının da gelmesi yakınmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    DLC ne kadar sürüyor arkadaşlar. Daha doğrusu her yeri gezerek, inceleyerek oynamış olanların yorumlarını merak ediyorum. Türkçe yamasının da gelmesi yakınmış.
    Türkçe yaması çıkmış. 2 albay dlcsi yaklaşık 2 saat, Samin hikayesi dlcsi yaklaşık 5 saat sürüyor. Her 2 dlcde çok kaliteli olmuş.


    Bu arada elinde dlcler olupta oyunu oynamayı bitirip hesabı boşta yatan varsa oynamam için birkaç günlüğüne paylaşabilen bir hayır sever arıyorum. 2 dlcyide çok oynamak istiyorum ama malum dlclerin fakir editionları yok.




  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ben Anonymous'un çevirisini bekliyorum. The Two Colonels DLC'sini oynadım fakat çok kısa gelmişti, Sam's Story doyurucu olmuş en azından diyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.