Şimdi Ara

Mesleğe göre araba almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba sitelerinde de gezerken arada sırada görüyorumda öğretmenden temiz araç yazıyolar. Hatta öğretmenden olan araçlara daha çok rağbet geliyor. Hatta bazıları inşaatçıdan temiz araba yazıyo Sizce araba almak konusunda adamın mesleğine bakmak doğrumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlexRide -- 16 Temmuz 2012; 15:17:51 >

• İnşaatçı arabasının temiz olması pek olası değildir aslında :) Kendi ailemden bilirim.

Meslek konusu çok yanıltabilir insanı ama özellikle doktor, emekli subay/astsubay arabası da meşhur yani... Yine de çok yanıltır, birlikte çalıştığım bir üstadım "kaptan pilottan" diye ilan verip 1-2 arabasını satmıştı ancak 200 tonluk uçağa şiir gibi hükmeden adamın 1.5 tonluk arabayı nasıl kifayetsiz kullandığını anca yanında olanlar bilebilirdi... O da cesaret edip binerseniz

(not: otopark girişinde bilet kesen makineye iki gün ard arda çarpmışlığı vardır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakkp54

Araba sitelerinde de gezerken arada sırada görüyorumda öğretmenden temiz araç yazıyolar. Hatta öğretmenden olan araçlara daha çok rağbet geliyor. Hatta bazıları inşaatçıdan temiz araba yazıyo Sizce araba almak konusunda adamın mesleğine bakmak doğrumu ?

Adres belli olsun, satış güvenli olsun diye bu tip ilanlar bulunuyor.
    Memur, doktor, öğretmen gibi meslekler kolay kolay ortadan kaybolamaz.
    Bu tip tabirler aracın temiz olması değil satışın güvenli olması anlamında ilana destek verir.

Bayandan tabirini ise pek anlamam, herhalde eskiden sadece işin ehli kadınlar araba kullanıyorlardı.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 16 Temmuz 2012; 16:43:30 >
  • insanın mesleği ile arabanın temizliği, alınabilirliği arasınad en ufaktan bir bağ hatta bağcık bile yoktur.
  • Sen boşver bunları daha gençsin takma kafana okuluna bak

http://forum.donanimhaber.com/m_49092585/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49092585

quote:

YARIN KAVGAM VAR VE O ÇOCUK BİZİM OKULDAKİ 8LERİN EN GÜÇLÜSÜ BENDEN BİRAZ ŞİŞMAN NE YAPMALIYIM !!!!!
  • aslında alıcı için kısmen de olsa güven kaynağı yaratıyor bu ilanlar.

Mesela biri yazıyor ''emekli öğretmen'den araba'',

Diğeri de ''4'te 200 abi yer uçağı kopuyo gidiyo yeehaaa''

ikisi de aynı araç olsa ben öncelikle emekli amcanın yanına giderim araca bakmaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Değişik, uçuk bir araba almak ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

Sen boşver bunları daha gençsin takma kafana okuluna bak

quote:

YARIN KAVGAM VAR VE O ÇOCUK BİZİM OKULDAKİ 8LERİN EN GÜÇLÜSÜ BENDEN BİRAZ ŞİŞMAN NE YAPMALIYIM !!!!!

dedektif gibisin

• quote:

quote:

• Palavracı sahtekar çakalların büyük çoğunluğu eğitimsiz tipler. En azından bu tarz tiplere denk gelme riskini azaltır öğretmenden, doktordan, mühendisten vb..
  • quote:

quote:

konuda headshot yapmışsın :D dağılabiliriz şimdi

• Ya aslında mutlaka meslekler araç kullanımı acısında çok yakin bir bağlantı olmasa da arabanın temiz olma ihtimalini bir derece daha arttırıyor. Sonucda karşınızda ki adamın eğitimli bir insan olduğunu ve arabasını büyük bir ihtimalle alnının teri ile kazandığı kıymetli parası ile aldığını biliyorsunuz. Bende şahsen egitim güvenlik huku ve saglık sektörü mensuplarından olan araçlara öncelik veriyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu tamam yaşı küçük olabilir, neden ki bu ezme çabaları? Sonuçta araba alacağım, arabam var vs. tarzı şeyler yazmamış ki, mantıklı bir soru sormuş. İnsanları küçümsememek lazım, yaşı daha küçük diye arabalara karşı merağı olamaz mı sanki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator007

İnşaatçı arabasının temiz olması pek olası değildir aslında :) Kendi ailemden bilirim.

Meslek konusu çok yanıltabilir insanı ama özellikle doktor, emekli subay/astsubay arabası da meşhur yani... Yine de çok yanıltır, birlikte çalıştığım bir üstadım "kaptan pilottan" diye ilan verip 1-2 arabasını satmıştı ancak 200 tonluk uçağa şiir gibi hükmeden adamın 1.5 tonluk arabayı nasıl kifayetsiz kullandığını anca yanında olanlar bilebilirdi... O da cesaret edip binerseniz

(not: otopark girişinde bilet kesen makineye iki gün ard arda çarpmışlığı vardır)

pilotlarda genel bi durum galiba babamın bi arkadaşı f16 pilotu adam arabayı kaldıramıyo bile
  • Biraz klasik yalanlama yöntemi gibi olacak ama o konuyu açan benim kardeşim ... Mantıklı düşünürseniz o yaştaki bi çoçuğun otomobiller hakkında KONULAR açması mümkünmü ?

Neyse konuyu değiştirmeyelim lütfen ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlexRide -- 16 Temmuz 2012; 21:46:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyumsuz insan

quote:

İnşaatçı arabasının temiz olması pek olası değildir aslında :) Kendi ailemden bilirim.

pilotlarda genel bi durum galiba babamın bi arkadaşı f16 pilotu adam arabayı kaldıramıyo bile

Vallahi ilk başlarda gazı elle, yönü de ayakla kontrol etmek içgüdüsüne ters gelir diye düşünmüştüm, neyse ki böyle bir sıkıntımız olmadı. Böylelerine yatkınlık eksikliği var diyelim geçelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviator007 -- 16 Temmuz 2012; 21:45:36 >

• quote:

Biraz klasik yalanlama yöntemi gibi olacak ama o konuyu açan benim kardeşim ... Mantıklı düşünürseniz o yaştaki bi çoçuğun otomobiller hakkında KONULAR açması mümkünmü ?

Birde utanmadan kardeşinin kavgasına gitmek yerine gelmiş konu açtırmışsın burda

• quote:

quote:

Biraz klasik yalanlama yöntemi gibi olacak ama o konuyu açan benim kardeşim ... Mantıklı düşünürseniz o yaştaki bi çoçuğun otomobiller hakkında KONULAR açması mümkünmü ?

Birde utanmadan kardeşinin kavgasına gitmek yerine gelmiş konu açtırmışsın burda

Ne uğraşcam onla

• quote:

quote:

Ket vurma olayı basına gelmiştir.ogrenilen bir bilgi diğer bilginin uygulanmasını zorlastirabilir hesabı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Babamın 9-10 tane pilot arkadaşını tanırım.Hiç birinin arabasında kendimi güvende hissetmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.