Şimdi Ara

Mesleğe göre araba almak ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

Orijinalden alıntı: uyumsuz insan

pilotlarda genel bi durum galiba babamın bi arkadaşı f16 pilotu adam arabayı kaldıramıyo bile

Babamın 9-10 tane pilot arkadaşını tanırım.Hiç birinin arabasında kendimi güvende hissetmiyorum

• Öğretmenim. Bekar bir öğretmenin orada bulunan bazı arabaları alması mümkün değil. 60-70 bin liralık arabalar öğretmenden...

Bu arkadaşların eşleri çalışıyor ve beraber kredi çekip alıyor. Ve etrafımda gördüğüm tek arabası olan karı kocalardan genelde bayan olan arabayı kullanıyor erkek toplu taşıma aracı kullanıyor.

Bayanın kullandığı araba alınır mı? Asıl soru bu olmalı.
  • quote:

Babamın 9-10 tane pilot arkadaşını tanırım.Hiç birinin arabasında kendimi güvende hissetmiyorum

Yahu neden böyle, benim de babam arabama binince afakanlar basıyor adamı. Ama bunun dışında kimseden bir eleştiri ya da benzer tepki almadım, hatta 12 yıllık ehliyet geçmişimde hiç vukuat olmamıştır... Arabayı uçurmaya çalışmıyoruz ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviator007 -- 17 Temmuz 2012; 11:12:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Yahu tamam yaşı küçük olabilir, neden ki bu ezme çabaları? Sonuçta araba alacağım, arabam var vs. tarzı şeyler yazmamış ki, mantıklı bir soru sormuş. İnsanları küçümsememek lazım, yaşı daha küçük diye arabalara karşı merağı olamaz mı sanki?

Katılıyorum. Sanki 150.000TL'lik araba tavsiyesi gibi sahte bir konu açmış da, arkadaşı eleştirmeye çalışıyorlar. Sanıyorum ki; kendileri yüce insanlar...

quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

quote:

Orijinalden alıntı: uyumsuz insan

pilotlarda genel bi durum galiba babamın bi arkadaşı f16 pilotu adam arabayı kaldıramıyo bile

Otomobil ile uçağın kumanda yerleşimlerinin ters olduğu; pilotaj eğitiminde de, daha önce otomobil kullanmış olanların daha çok zorlandığı söylenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: WiZeNTe

Sen boşver bunları daha gençsin takma kafana okuluna bak

http://forum.donanimhaber.com/m_49092585/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49092585

quote:

Orijinalden alıntı: Burakkp54

YARIN KAVGAM VAR VE O ÇOCUK BİZİM OKULDAKİ 8LERİN EN GÜÇLÜSÜ BENDEN BİRAZ ŞİŞMAN NE YAPMALIYIM !!!!!

Oturup bunlarımı araştırıyorsunuz cok ilginc ülke olarak paranoyagiz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemali44

quote:

quote:

YARIN KAVGAM VAR VE O ÇOCUK BİZİM OKULDAKİ 8LERİN EN GÜÇLÜSÜ BENDEN BİRAZ ŞİŞMAN NE YAPMALIYIM !!!!!

dedektif gibisin

"BUSTED" Tebrik ederim ajan WiZeNTe

• inşatçıdan asla araba almam. geçen sene 1.2 tsi jetta bakmaya gittim. arabanın içi dışı berbat halde idi. öğretmenden ise alırım neden alırım.

adam yıllardır para biriktirmiş almış yada kredi çekip almıştır o yüzden arabanın başına bişi gelmesin diye elinden geleni yapar :D

ama bayan öğretmenden asla alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmer88

Öğretmenim. Bekar bir öğretmenin orada bulunan bazı arabaları alması mümkün değil. 60-70 bin liralık arabalar öğretmenden...

Bu arkadaşların eşleri çalışıyor ve beraber kredi çekip alıyor. Ve etrafımda gördüğüm tek arabası olan karı kocalardan genelde bayan olan arabayı kullanıyor erkek toplu taşıma aracı kullanıyor.

Bayanın kullandığı araba alınır mı? Asıl soru bu olmalı.

bayan öğretmenden asla alınmaz :D

geçen sene ücretli çalıştığım okul biraz bayırda idi. kar yağdığı zaman bayan öğretmenlerin hepsi eşlerini arar arabayı okulun önüne bırakttım der. taksiye biner gider . kocası ise yarım saat sonra gelir arabayı alır götürür

• inşaatçıdan almayın iyi yük taşımıştır ve bilimum toz-kir-pis arabanın içine girmiştir

şimdi mesela babam adam 60 yaş civarı arabasını annem manuel kullanamıyor diye satıp araba aldı normal kullanımında(otoban) 110-120yi asla geçmiyor araba sürekli iç-dış yıkamaya gidip ayrıca emekli öğretmen annem de temizliyor araba hiç zorlanmıyor

diğer tarafta eleman abi bu kaç basar diye son hız denemesi yapıp motoru zorluyor iç dış yıkama kendi temizlemesi senede 1 araba sıkça zorlanıyor

ayrıca 2. adam seni kazıklarsa bulamazsın ama babam kazıklarsa yeri yurdu belli hangi üniversitede oldu memleketi bile internetten bakılabilir bulursun diğer adamı bulman imkansız gibi birşey
  • Bazıları da oto tamircisinden diye ilan veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

quote:

Araba sitelerinde de gezerken arada sırada görüyorumda öğretmenden temiz araç yazıyolar. Hatta öğretmenden olan araçlara daha çok rağbet geliyor. Hatta bazıları inşaatçıdan temiz araba yazıyo Sizce araba almak konusunda adamın mesleğine bakmak doğrumu ?

Adres belli olsun, satış güvenli olsun diye bu tip ilanlar bulunuyor.
    Memur, doktor, öğretmen gibi meslekler kolay kolay ortadan kaybolamaz.
    Bu tip tabirler aracın temiz olması değil satışın güvenli olması anlamında ilana destek verir.

Bayandan tabirini ise pek anlamam, herhalde eskiden sadece işin ehli kadınlar araba kullanıyorlardı.

Adres belli olsun, satış güvenli olsun diye bu tip ilanlar bulunuyor.
    Memur, doktor, öğretmen gibi meslekler kolay kolay ortadan kaybolamaz.
    Bu tip tabirler aracın temiz olması değil satışın güvenli olması anlamında ilana destek verir.

Bayandan tabirini ise pek anlamam, herhalde eskiden sadece işin ehli kadınlar araba kullanıyorlardı.

Bu kısmına katılıyorum bence de olay biraz güven verme meselesi

• quote:

quote:

of of of çok pis yakalanmış

• Bir tanıdığım rütbeli askerden araç aldı.. adam çok titiz kullanmış aracı.
    Arkaya oturanlar için.. iki koltuk arasındaki küllük ve hava kanalı bulunan kısıma.. ayakkabı dokunup eskimesin diye.. lastik kaplatmış.
    Böyle ayak dirsek deyen yerler hep lastik kaplıydı..direksiyon simidi kılıflıydı..bazı tuşlar bile streç kaplamalıydı.. Sık sıkta askerlere temizletmiş olsa gerek.. çok bakımlı bir araçtı..
  • arabayı doktor kullanırsa motor ömrü 100.000 öğretmen kullanırsa 50.000 uzuyor.

buna göre araç alalım lütfen. diğer meslek gruplarının araçları yaramaz

ilana memurdan öğretmenden yazmak yerine

kıymet bilenden yazmak daha doğru değil mi sayın forumdaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator007

İnşaatçı arabasının temiz olması pek olası değildir aslında :) Kendi ailemden bilirim.

Meslek konusu çok yanıltabilir insanı ama özellikle doktor, emekli subay/astsubay arabası da meşhur yani... Yine de çok yanıltır, birlikte çalıştığım bir üstadım "kaptan pilottan" diye ilan verip 1-2 arabasını satmıştı ancak 200 tonluk uçağa şiir gibi hükmeden adamın 1.5 tonluk arabayı nasıl kifayetsiz kullandığını anca yanında olanlar bilebilirdi... O da cesaret edip binerseniz

(not: otopark girişinde bilet kesen makineye iki gün ard arda çarpmışlığı vardır)

Arka arkaya iki gün mü? Hangi havayolu? Bilelim de ona göre bilet alırız :)

Kullandığı uçağı körüğe yanastirmiyorlardir kesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TripleSix

quote:

Orijinalden alıntı: aviator007

İnşaatçı arabasının temiz olması pek olası değildir aslında :) Kendi ailemden bilirim.

Meslek konusu çok yanıltabilir insanı ama özellikle doktor, emekli subay/astsubay arabası da meşhur yani... Yine de çok yanıltır, birlikte çalıştığım bir üstadım "kaptan pilottan" diye ilan verip 1-2 arabasını satmıştı ancak 200 tonluk uçağa şiir gibi hükmeden adamın 1.5 tonluk arabayı nasıl kifayetsiz kullandığını anca yanında olanlar bilebilirdi... O da cesaret edip binerseniz

(not: otopark girişinde bilet kesen makineye iki gün ard arda çarpmışlığı vardır)

Arka arkaya iki gün mü? Hangi havayolu? Bilelim de ona göre bilet alırız :)

Kullandığı uçağı körüğe yanastirmiyorlardir kesin...

:) yok dedim ya uçağa şiir gibi hükmeder diye, kendisi değerli bir kaptan ve hocamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemali44

quote:

quote:

dedektif gibisin

wizente'den korkuyorum yalan yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.