Şimdi Ara

Meşhur Hasan Amca Turşuları l ÜCRETSİZ KARGO l Yeni Sezona Kadar İnternet Satışımız Dondurulmuştur!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.136
Cevap
11
Favori
54.466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bence turşu konusu bana çok sıcak fırsat olarak gelmedi.. ama yinede teşekkürler
  • Küçük hesaplar müdavimi geldi.

İlk sayfada bi aradaş Berrak marka turşudan bahsettiği için ilk aklıma gelen yer Migros sanal market oldu. Haliyle fiyatlara biraz göz gezdirdim.

Meşhur Hasan Amca Turşuları l ÜCRETSİZ KARGO l Yeni Sezona Kadar İnternet Satışımız Dondurulmuştur!!

Fiyat görüldüğü gibi. Ürün üzerinde 1600 gr. net, 900 gr. süzme olduğu yazıyor. Yanlış anlamadıysam konudaki ürünlerde süzme ağırlıkların fiyatları belirtilmiş.
    900 gr. süzme ağırlık üzerinden hesaplarsak 9,8 TL/Kg. fiyat görünüyor. Net ağırlık durumunda ise 5,6 TL/Kg. oluyor.

Buradaki fiyatlarda ise; 3 kg. ürün 22,5 TL yazılmış. %10 indirim ile yaklaşık 20 TL'ye geliyor. Bu durumda eğer fiyatlar net fiyatlar ise 6,75 TL/Kg. oluyor.

Berrak marka üründe yaklaşık %60 turşu, %40 su ağırlığı var. Buna göre konudaki üründe oranlar aynıysa 3 kg. üründe 1,8 Kg. turşu ağırlığı olur. Bu fiyatta 11 TL/Kg. yapar.

Kargosu, şusu, busu hesap yapılır artık. Ağırlık süzme ise iyi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zehr-i Sükut

Canim cok çekti gece gece olsada yesek

Orijinalden alıntı: 1lac

Turşucu hasan amca degil de Ankara-Çubuk turşusunu çok duyuyorum

Çubuk Turşusu geçen sene en çok tercih edilen bir ürünümüz oldu
  • bence fiyatlar cok abarti degil kipa extra'da 400gr suzme 680gr net karisik tursu 5,69lira ki bu fabrikasyon bu tursu ev tursusu ureticisi saglam guvenilir sorun olmaz namuslu durust insanlar bugun onlara sahip cikmazsan yarin mumla ararsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nofear72

2 gündür canım feci turşu suyu çekiyor bardak bardak içesim var

Orijinalden alıntı: Wilusa

Sayenizde turşu fiyatlarından haberim oldu. (Turşuluk ürünler köyden gelir, evde annem yapar)
    Evdeki turşular daha bi kıymetlendi gözümde.

Evde yapılan anne turşusunun yerinde gözümüz yok, saygımız sonsuz

Evde turşusunu kurmaya vakti olmayanlar için yılların deneyimi ile turşularımızı kuruyoruz biz de.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncaybe

quote:

Orijinalden alıntı: Turşucu Hasan Amca

quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

bir sitedeki sizinle ilgili yazıyı (hatta aşağıda linkinide vereceğim) aynen kopyalıyorum.

'53 yıldır Narlıdere’de hizmet veren Hasan Amca Turşucusu’nu üçüncü kuşak işletiyor. 50 çeşit turşu var. Sloganı, “Sakın şaşırmayın hepsi turşu.” Almanya, Fransa, Belçika, İngiltere’deki Türklere turşu gönderiliyor. Ev tipi turşunun üretildiği Hasan Amca Turşu’da karışık ve salatalık turşusunun kilosu 5 lira. Biber turşusu ise 6 lira. Bardakta turşuyu 1 liraya içebilirsiniz. Tel: (232) 238 27 43.' yazıyor. tabi bu yazı hangi tarihte yazıldı bilmiyorum ama yinede fiyatlar biraz pahalı geldi bana. teşekkürler.

http://eniyion.hurriyet.com.tr/default.aspx?mekanID=1708&siraID=3500&hID=13007658&mKat=0

Haber biraz (9 yıl kadar) eski olduğu için fiyatlarımız o günden bugüne bugünkü seviyesine gelmiş ki normalde sattığımızın oldukça altından bir fiyata donanımhabere özel bir fırsat oluşturulmuştur

İlginiz için çok teşekkür ederiz.

2009 yılında yapılmış bir haber için 9 yıl önce demişsiniz, zaten 9 yıl önce olsaydı "5 Lira" denmezdi "5 milyon Lira" denirdi, açıkça bilerek yanlış cevap vermişsiniz:

http://eniyion.hurriyet.com.tr/default.aspx?newsid=13007658&siraID=3500&mKat=0

Efendim verdiğiniz linkteki yazıda ilk olarak 6 yıl önce seçmiştik cümlesi geçiyor. 2009 yılındaki bir haberden tam 6 yıl önce 2003'te yani. Gözünüzden kaçmış olabilir elbette, bu hiç sorun değil. Hepimiz insanız kimi zaman bilmeden yanlış yanıtlar vermemiz de mümkün olabilir ancak bilerek yanlış yanıt vermek gibi bir şey bize çok uzak.

Yine de görüşleriniz için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

quote:

quote:

bir sitedeki sizinle ilgili yazıyı (hatta aşağıda linkinide vereceğim) aynen kopyalıyorum.

'53 yıldır Narlıdere’de hizmet veren Hasan Amca Turşucusu’nu üçüncü kuşak işletiyor. 50 çeşit turşu var. Sloganı, “Sakın şaşırmayın hepsi turşu.” Almanya, Fransa, Belçika, İngiltere’deki Türklere turşu gönderiliyor. Ev tipi turşunun üretildiği Hasan Amca Turşu’da karışık ve salatalık turşusunun kilosu 5 lira. Biber turşusu ise 6 lira. Bardakta turşuyu 1 liraya içebilirsiniz. Tel: (232) 238 27 43.' yazıyor. tabi bu yazı hangi tarihte yazıldı bilmiyorum ama yinede fiyatlar biraz pahalı geldi bana. teşekkürler.

http://eniyion.hurriyet.com.tr/default.aspx?mekanID=1708&siraID=3500&hID=13007658&mKat=0

Haber biraz (9 yıl kadar) eski olduğu için fiyatlarımız o günden bugüne bugünkü seviyesine gelmiş ki normalde sattığımızın oldukça altından bir fiyata donanımhabere özel bir fırsat oluşturulmuştur

2009 yılında yapılmış bir haber için 9 yıl önce demişsiniz, zaten 9 yıl önce olsaydı "5 Lira" denmezdi "5 milyon Lira" denirdi, açıkça bilerek yanlış cevap vermişsiniz:

laf olsun diye konuşuyorsun. al haberin kaynağı;
    http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2003/10/17/358913.asp
    adamlar daha ileriki bir tarihte kafalarına göre tekrar haber yapmış olabilirler..
    maksadın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..

Efendim belirttiğiniz üzere haberler arasında 6 yıllık bir fark var. Arkadaşımızın amacının bağcıyı dövmek olmadığını umuyoruz Desteğiniz için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OKANI[L]

hocam bence turşu konusu bana çok sıcak fırsat olarak gelmedi.. ama yinede teşekkürler

Biz teşekkür ederiz

Orijinalden alıntı: amewrika

Gece gece canım turşu çekti. Hayırlı satışlar.

Orijinalden alıntı: confickerbelasi

bence fiyatlar cok abarti degil kipa extra'da 400gr suzme 680gr net karisik tursu 5,69lira ki bu fabrikasyon bu tursu ev tursusu ureticisi saglam guvenilir sorun olmaz namuslu durust insanlar bugun onlara sahip cikmazsan yarin mumla ararsin.

Sözleriniz ve açıklamalarınız için çok teşekkür ederiz. Zor rekabet şartlarına rağmen yıllardır aynı lezzeti sağlamak için uğraşıyoruz, vurguladığınız gibi.

Orijinalden alıntı: Nétwork

Küçük hesaplar müdavimi geldi.

İlk sayfada bi aradaş Berrak marka turşudan bahsettiği için ilk aklıma gelen yer Migros sanal market oldu. Haliyle fiyatlara biraz göz gezdirdim.

Meşhur Hasan Amca Turşuları l ÜCRETSİZ KARGO l Yeni Sezona Kadar İnternet Satışımız Dondurulmuştur!!

Fiyat görüldüğü gibi. Ürün üzerinde 1600 gr. net, 900 gr. süzme olduğu yazıyor. Yanlış anlamadıysam konudaki ürünlerde süzme ağırlıkların fiyatları belirtilmiş.
    900 gr. süzme ağırlık üzerinden hesaplarsak 9,8 TL/Kg. fiyat görünüyor. Net ağırlık durumunda ise 5,6 TL/Kg. oluyor.

Buradaki fiyatlarda ise; 3 kg. ürün 22,5 TL yazılmış. %10 indirim ile yaklaşık 20 TL'ye geliyor. Bu durumda eğer fiyatlar net fiyatlar ise 6,75 TL/Kg. oluyor.

Berrak marka üründe yaklaşık %60 turşu, %40 su ağırlığı var. Buna göre konudaki üründe oranlar aynıysa 3 kg. üründe 1,8 Kg. turşu ağırlığı olur. Bu fiyatta 11 TL/Kg. yapar.

Kargosu, şusu, busu hesap yapılır artık. Ağırlık süzme ise iyi.

Zaman ayırıp böylesi bir hesaplama yapmanız, karşılaştırma yapabilmek açısından son derece yararlı olmuş gerçekten. Belirttiğiniz gibi fiyatlar süzme ağırlık fiyatlarıdır.

Çok ama çok teşekkür ederiz

• Bu durumda fırsat olmamasını gerektirecek bir durum yok diye düşünüyorum. Muhtemelen yorumlar süzme ile net ağırlık arasındaki farktan kaynaklanan durumlar. Ha şu olabilir 2 kg. ürünler fırsat değildir, 3 kg. ürün fırsattır. 2,5 TL fark için %30 az alanlar çıkar mı orasına sanmıyorum ama birşey diyemem. Ürünleri 20 TL olarak baz alıyorsanız 22,5 TL'lik ürünler %10 indirimle yine 20 TL'ye geliyor.

Oturdum sabahın 04:30'unda hesap-kitap yaptım. Uyumadım yine geldim yazıyorum.

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bu durumda fırsat olmamasını gerektirecek bir durum yok diye düşünüyorum. Muhtemelen yorumlar süzme ile net ağırlık arasındaki farktan kaynaklanan durumlar. Ha şu olabilir 2 kg. ürünler fırsat değildir, 3 kg. ürün fırsattır. 2,5 TL fark için %30 az alanlar çıkar mı orasına sanmıyorum ama birşey diyemem. Ürünleri 20 TL olarak baz alıyorsanız 22,5 TL'lik ürünler %10 indirimle yine 20 TL'ye geliyor.

Oturdum sabahın 04:30'unda hesap-kitap yaptım. Uyumadım yine geldim yazıyorum.

Bu özverinize ne desek az kalır. Konuyla ilgilinenler için fazlasıyla açıklayıcı olan yorumunuz için teşekkür ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Kg 10 liraya tursumu olur ya

Alti ustu tursu iste abartmaya gerek yok

Tursu dedinmi kemerburgaz gerisi yalan

katılıyorum kemerburgaz'ın turşusu iyidir kilosu 10 lira bana da fazla geldi iki sene önce 5 liraya kemerburgazdan almıştım çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Satıcı o kadar ilgili, nazik ve anlayışlı ki, insanın alası geliyor . İhtiyacım olursa aklımda bulunsun burası, lezzetinden en ufak şüphem yok turşularınızın keşke ankara'ya da açsanız bir dükkan

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.