Şimdi Ara

mesajın sonuna virgül koyup atanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Derdiniz ney sizin he?Nokta kullanınsanıza neden virgül kullanıyorsunuz benim sinirlerimi geriyorsunuz?Bu sitenin belli bir hissesini almak için erzincan daki tarlaları sattım geldim buraya bir daha burda mesaj sonuna nokta konacak o kadar .Citizeni hackleyip program yazıcam bundan sonra cümle sonuna virgül koyamayacaksınız

• Tamam,
  • ney değil kaval,
  • Robinson_Crusoe'den özentidir.
  • Gözünü seveyim Citizen'i karşıtırma
  • Vaaay Ölüm Lokumu işleri büyütmüşsün. WoW bölümünden sonra buraya da mı el attın?
  • sanane la,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mesaja gizli yazı yazmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen ne diyon la,
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam,
  • Forumda herkesin bir tarzı var. Virgül denince aklıma Robinson gelir mesela. İtalik yazı görünce de anlarım ki OnrbK yazmış. Her satırı ayrı renk gördüm mü anlarım ki ICO. Bir kaç sene önce yeşil renk Edaisy. Bold yazdı mı Lokomotif vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LefkoşaOrtam

quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Gözünü seveyim Citizen'i karşıtırma

Karıştırsak nolur aslanım,

Bu olur;

• citizenin işi,
  • Klavyede nokta çalışmıyosa neyapalım,

• kardeşim enter tüşünün yanında "," var entere basarken el çarpıyo bazen,
  • arkadalar konuyu açan eleman mesaj atıp sonuna virgül koymamız için açmış konuyu inanmayın .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LefkoşaOrtam

quote:

Gözünü seveyim Citizen'i karşıtırma

Karıştırsak nolur aslanım,

Bu olur;

Resimde hata var sandim bir an. Monil kullaninca yeni sekme actim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Forumda herkesin bir tarzı var. Virgül denince aklıma Robinson gelir mesela. İtalik yazı görünce de anlarım ki OnrbK yazmış. Her satırı ayrı renk gördüm mü anlarım ki ICO. Bir kaç sene önce yeşil renk Edaisy. Bold yazdı mı Lokomotif vs vs.

Aynen öyle.
  • Tamam,

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

Derdiniz ney sizin he?Nokta kullanınsanıza neden virgül kullanıyorsunuz benim sinirlerimi geriyorsunuz?Bu sitenin belli bir hissesini almak için erzincan daki tarlaları sattım geldim buraya bir daha burda mesaj sonuna nokta konacak o kadar .Citizeni hackleyip program yazıcam bundan sonra cümle sonuna virgül koyamayacaksınız

sen niye cümlenin sonuna nokta koymadın la,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.