Şimdi Ara

HANGİSİ DAHA İYİ GTX 750 Tİ mi RADEON R 265 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı yeniden döşüyorumda işlemci - anakart - güç kaynağı aldım ama ekran kartında takıldım. Ya bi yardımcı olursanız iyi olur. Fazla oyun oynamıyorum yani oynasam bile başlıca su oyunları oynucam.

COD 2 - Cod 4 - League of Legends - Arma 3 - CS GO - Dayz - PES FİFA

Yani bunları oynarım en fazla şimdi aklıma iki kart var.

Birincisi şu kart ;http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-radeon-r7265-dc2-2gd5-radeon-r7-265-2gb-gddr5-256-bit-ekran-karti.aspx
    İkincisi şu kart ;http://www.eksenbilgisayar.com/urun/zotac-geforce-gtx-750-ti-2-gb-gddr5-128-bit-ekran-karti-.aspx

Bi yardımcı olursanız iyi olur ya :)

• R7 265 daha performanslı ancak o oynayacağın oyunların için 750Ti yeterli. artı olarak düşük güç tüketimi , driver desteği ,sıcaklık 750Ti dan yana .
    Ancak 750Ti alacaksan msı ın Twinfrozr modelini almanı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagnificoVettel -- 26 Ağustos 2014; 14:11:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ikiside değil.

SAPPHIRE
    R9 270 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran
    450 TL

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
  • Size şöyle sölim güç kaynagım 600 W işlemci de dedigim gibi intel i5 4460 3.2 ghz ama aklım çok karıştı yani.
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartina overclock yapacaksan 265 daha iyidir o ikisi arasinda ama boyle dedim diye ramlere abanir goruntuyu bozarsan bana gelme.markaya gore degisir ram kalitesi ama kart cekirdek hizi olarak iyi cikiyor hatta belki cikmiyordur senin icin fabrikasyon cikarmislardir dibine kadar.7850'nin aynisi bu kart oc edilmis hali.750 ti de guzel kart ama elle tutulur olanlari biraz pahali satiyorlar ve overclock imkani pek yok diye biliyorum.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Performans olarak 265 daha iyi ama ben 750Ti öneriyorum. Zaten bahsi geçen oyunlar için fazlasıyla yeterli olmakla birlikte çook az güç tüketmesi de artılarından biri.

• _____________________________
    Wilson Fisk - .45 ACP - cyrix120

https://ibb.co/JFcsQyQL

• ANAKART PCIe 2.0 PCIe destekli ekran kartı ise PCIe 3.0 özellikle bunları merak ediyorum. Bu uyumsuzluk yaparmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rnistr

ANAKART PCIe 2.0 PCIe destekli ekran kartı ise PCIe 3.0 özellikle bunları merak ediyorum. Bu uyumsuzluk yaparmı ?

Uyumsuzluk yapmaz, PCI-E arayüzünün tüm versiyonları fiziksel olarak aynıdır. Fark eden şey bant genişliği, o noktada da zaten 2 fazlasıyla yeterli.

Ve 270 overclockla 270x kivamina geliyor.

270 almaya caliş.

• Gtx 750 ti varken r7 265 alınmaz, bu olay aynı ; gtx 760 varken r9 280 alınmayacağı gibi. Şu amd kartlarda çektiğim driver acısından sonra uygun fiyatlı da olsa gidip amd almam Nvidia farkını koyuyor. 5 fps için driver çilesi çekemem ben
  • Bazı bilgisayar mühendislerine danıştım tanıdıklara, kendileri AMD ' nin eskisi gibi olmadığını söylüyor. Daha öncelerden bu kartlarda güncelleme gelmezmiş ve sürekli sorunla karşılaşırmıssın. Şimdi ise güncellemeler geliyormuş. Yani arada GTX ile fazla bir farkı yok. Benim bütçeye de yardımcı olabiliyor böylece. İkisindende aynı performansı alacaksam. Bence uygun olanı almalıyım.
    vatanda asus 265, 410 TL / o zotac 750TI de 405 TL, yani exen baya yukarıda fiyat olrk, özellikle zotac fiyatı çok uçuk, 750 TI alıcaksan ve o fiyatı verebiliyosan vatandan asus 270 alıyosun yada 450TL ye MSI 750 TI alabiliyosun.

Bunlar o kartların vatan fiyatları

zotac 750 ti

asusa 265

• Tamam zaten R 265 Alacağım. Birisinin çekirdek hızı 1111 diğerinin 950 lerde yani ikisindende aynı performansı alacağım. 5-10 fps fark ediyormuş sorun değil o da maksat bilgisayar yenilensin :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.