Şimdi Ara

Türknet Churn Yerine Sıfır Kurulum Yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Türknete geçiş başvurusu yaptım. Özellikle her adımda dikkat ederek hizmet numaramı girerek geçiş işlemi olmasına dikkat ettim. Başvuru sonrası sayfayı kapatmadım 48 saat içinde geçiş tamamlanacaktır dedi ve bugün aynı sayfayı yenileyince kurulum tamamlandı uygulamayı kurup bilgilerinizi öğrenebilirsiniz dedi. Buna rağmen 2 saat önce babam aranmış ve yarın kuruluma gelincek denmiş Türknet desteğe sorunca churn başvurunuz yok ki sıfır kurulum yapılcak dendi. Ben o kadar küçük firma kullanmama rağmen hayatımda böyle bir acemiliğe denk gelmedim 1200 tl kurulum ücreti ödemek zorunda mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alucardz0 -- 14 Ocak 2026; 21:53:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Geçiş değil yeni abonelik ise eski firmada abonelik ne oldu? İptali sizin yapmanız lazım, yeni abonelik ise.

Eski firmanızlada iletişime geçin, oradanda fatura çıkmasın. Sorun bakalım, Türknet ne olarak işlem gerçekleştirmiş. Churn formu göndermiş mi?

Eski abonelik halen aktif. Portumunda değişmesini istemiyorum (benimki 100 mbps diğer portlar sorunlu 40 max) hemde kurulum ödemek istemiyorum fatura çıksa bi şey olmazda benim anlamadığım churn başvurunuz hiç olmadı ki diyorlar ama başvuru sayfasında churn olduğu net ve kurulum tamamlandı diyor anlayamadım valla. Velev ki eski firmam churn kabul etmedi o zaman kime sorup sıfır kuruluma çevriliyor anlamadım.

Hatalı bir durum olduğunu ifadelerinize göre biz anlıyoruzda, onlar anlamamış veya anlayamamış.

Türknetforum'a da yazın. Ekran görüntüsü varsa onuda kanıt olarak atın.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.