|
Bildirim

|
Antalyadan ispartaya gittim
Koca d685 karayolunda 1 tane düzgün çalışan hızlı şarj var o da ZES Togg da koymuslar ama uygulamasi kartlari kaydedemiyor 20 dk uğraştıktan sonra pes ettim On binlerce araba satan bir markanın bu kadar az istasyon kurması büyük kepazelik ama kime anlatacan? Devletin bütün benzin istasyonlarina zorunlu sarj kurdurması şart yoksa biz bu enerji masraflarina dolar bayilmaktan asla kurtulamayacağız şarj istasyonları aşırı az |
|
Hemen kullandım zira dandik istasyonları (800V değil, kablo kısa) kursunlarda kaliteli istasyonları Tesla’lar meşgul etmesinler.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
|
|
v4 istasyonlar, 800v - 325kw olması lazım . üzerinde ekran olanlar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 6 Ağustos 2025; 10:30:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
İstanbul Asya ilçesi tam olarak nirde? |
|
Cybertruck ta 800v ama v4 istasyonlarda 400v ile şarj oluyormuş . YouTube ta videosu vardı . Belki güncelleme ile düzelteceklerdir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
-“Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır.” -“En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur. - En zekilerden biri olan A.Einstein: "Bileşikfaiz dünyanın 8.harikasıdır.Anlayan kazanır,anlamayan ise bedelini öder." “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008 |
|
Elon Musk'tan mantıklı bir iş çıkmasını beklemezdim zaten. Nufüsü nerenin fazla ise orası ankette fazla çıkar. |
|
|
1 TB Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB DDR5 (4x16GB) 64GB 6400 MHz Mhz FSP 1000W Hydro G PRO 80+ Gold AORUS 27" FO27Q3 360Hz 0.03ms 2560 x 1440 (2K) PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|