Şimdi Ara

Mert Günok,maçtan sonra isyan etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mert Günok, maçtan sonra isyan etti. Genç kalecinin, “İlk golden sonra rahmetli anneme küfür ettiler. Benim için maç o anda bitti” diye tepki gösterdiği iddia edildi

F.Bahçe ve Milli Takım’ın genç kalecisi Mert Günok’un, 3-3’lük Letonya maçının ardından bazı taraftarlara ateş püskürdüğü ileri sürüldü. Letonya’nın gollerinde büyük hatalar yaparak maçın en talihsiz ismi olarak göze çarpan Mert’in, karşılaşmanın ardından yakın çevresine dert yanarak, rahmetli annesine küfürler edildiğini ve buna çok üzüldüğünü söylediği ifade edildi. Genç kalecinin, “Zeminin azizliğine uğrayıp yediğim ilk golden sonra arkamdan rahmetli anneme hakaret ettiklerini duyduktan sonra benim için maç bitmişti. Hocama bu durumu ilettim ama devam et dedi” sözleriyle olaya tepki gösterdiği öğrenildi.

VEYSEL: GOLLERİ TAKIM YEDİ
    Ay-Yıldızlı forma altında ilk maçına çıkan Veysel Sarı ise, “Hazırlık maçı hataları görmek için var. Golleri bireysel olarak değil takım olarak yedik” sözleriyle Mert Günok’u savundu.

• Veysel Sarı Fenerde diyebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1881-193∞
  • alperin de anasına küfür ettiler. adam 2 gün sonra forma giydi. sorun ne anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

alperin de anasına küfür ettiler. adam 2 gün sonra forma giydi. sorun ne anlamadım.

'Milli' maçta 'Rahmetli' Annesine küfür edilmiş. Sorun bu işte.

Orijinalden alıntı: yec44

alperin de anasına küfür ettiler. adam 2 gün sonra forma giydi. sorun ne anlamadım.

aradaki farkı anlamıyorsan gerçekten sana diyecek bir şey yok

• Bir insanın yüzüne baka baka, ortada bir halt yokken nasıl küfür edebiliyor bu millet anlamıyorum. Ulan dünyada başka yerde var mıdır böyle bir şey? Şu dünyada en nefret ettiğim futbolcu belkide Emre Belözoğludur. Ama Fenerbahçe maçı bile olsa, statta olsam tutup ona baka baka ana-bacı küfür edemem. İçim sindirmez. Arkanda binlerce insan, gir aralarına oradan saydır da saydır. Lanet olsun maçınıza da, insanlığınıza da. Aşağılık mahlukatlar.

Ayrıca bir insanın annesinin rahmetli olması-olmaması o annenin kutsallığını, değerini değiştirmez. Başkalarının da yaptığı bu şeyleri böyle savunacak olan varsa bir akıl hastahanesine gözüksün.

Bir insanın yüzüne baka baka küfür edilmez. Anasına bacısına hiç edilmez. Milli takım maçında hiç hiç edilmez. Eğer tepkin varsa ıslıkla, yuhala, seviyeli şekilde tezahürat yap. Bunlar çok yanlış şeyler.

• İspanyada, ingilterede hemen 2 metre ötesindeki koltukta oturan seyircinin ağzından salyalar akarak, ağzına ne gelirse söyleyip, küfür etmesine rağmen arkasına bile bakmadan ve etkilenmeden oyununa devam eden yüzlerce profesyonel oyuncu var birçok ligde. Mert kulaklarını kapatmalı bunlara. Taraftar vefasızdır. iyiysen iyidirler, kötüysen kötüdürler. Kulaklarını kapatmalıydı o kötü sözü söyleyen hadsize. Profesyonel bir oyuncusun.

ayrice yedigin goller bir insana yakisiyo mu ? kaleye salyangoz koysan mac 3-2 biterdi.

Orijinalden alıntı: nekrofili mahmut

kufur yemeyen futbolcu mu var ? milyon dolarlari aliyosun pasa cocugu gibi aglama hemen,

ayrice yedigin goller bir insana yakisiyo mu ? kaleye salyangoz koysan mac 3-2 biterdi.

aynen

Orijinalden alıntı: EneRGy.

İspanyada, ingilterede hemen 2 metre ötesindeki koltukta oturan seyircinin ağzından salyalar akarak, ağzına ne gelirse söyleyip, küfür etmesine rağmen arkasına bile bakmadan ve etkilenmeden oyununa devam eden yüzlerce profesyonel oyuncu var birçok ligde. Mert kulaklarını kapatmalı bunlara. Taraftar vefasızdır. iyiysen iyidirler, kötüysen kötüdürler. Kulaklarını kapatmalıydı o kötü sözü söyleyen hadsize. Profesyonel bir oyuncusun.

Ya da Cantona gibi uçan tekmeyi atacaksın arkadas.

Süper Kupa da kalece o olacak bizimkiler arkadan 6-7 küfür etse 8-9 gol yer o zaman. Kendini korumaya çalışmış bence.

• Böyle saçmalık olur mu ya ?! tamam yapılan çok saçma ama bu her zaman olacak ki ama her zaman kendi stadı dışında herkes ana avrat sövmüyor mu beyler yanlış mıyım ?! eğer bunların altından kalkmayı başaramazsa daha beter durumlara gelir...

Milli maçta olması bir şeyi değiştirmez biz memleket olarak milli maça takım formasıyla giden adamlarız daha o bilinç yok futbolcuların böyle saçmalıklardan kolay etkilenmemesi gerek...

Eboue derbide neler yapıldı yine çıktı oynadı onuda bahane etmedi , ayrıca hakemler napsın sürekli aynı muamele o zaman yaptığı hatalara kimse ses çıkarmayacak bu bizim ve dünyadaki futbolun içinde olan saçmalıklar

Orijinalden alıntı: esrar006

Üzüldüm taraftarimiz tam maganda olmuş. Ayrica yine milyonlar diyenlere hayatta paradan daha önemli şeyler var.

Taraftarımız burda kuramıyacağım cümleler olmuş durumda. Spor 'un Ahlak üzerine kurulu olduğunu kavrayamış insanlar var.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.