Şimdi Ara

serhat akın fb,den paramı alamadım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halen prim ve transfer taksitlerinden alacağı olduğunu dile getiren genç futbolcu, “Bu parayı bana öderler. Bundan kuşkum yok.
    kuşkun yok ama haberi sızdırmışsın..uyanık...

Aziz Yıldırım, herkesin hakkını veren bir başkan. Diğer futbolcular gibi UEFA’ya gidip şikayet etmem ve Fenerbahçe’yi küçük düşürücü bir davranışta bulunmam. Ayrılırken de hiç talepte bulunmadım. O karakterde bir insan değilim” diye konuştu.

yani anlaşılan oki yönetim paraları diger kulupler gibi özel anlaşmalar ,la ödüyor....

haber bütün spor portallarında var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candid -- 24 Haziran 2005, 16:54:15 >

• fb okuyor ama yorum yok...
  • BU BİR VEDA DEĞİL

Sevgili Fenerbahçeli Dostlarım,

Şu anda içinde bulunduğum durumu kelimelere dökmek çok zor. Sizlere bu sayfalardan defalarca seslendim. Kimi zaman sizinle sevincimi, kimi zamansa üzüntümü paylaştım. Ama bu kez beki de en karmaşık duygumu paylaşıyorum sizinle. Ayrılık yazısı yazmak gerçekten de hiç hoş değil. Dile kolay 6 yıl sarı lacivertle formayı taşıdım üstümde. Bu genç yaşımda tam 6 yıl gururla ve şerefle.

Beni tanıyanlar bilir, hep neşeliyimdir. Üzülmeyi ağlamayı pek sevmem. Ama bu kez ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Ben burada A milli formayla tanıştım, burada taraftarların sevgilisi olup Kadıköy Boğası lakabını aldım ve en önemlisi burada Serhat Akın oldum.

Bana ilk olarak Fenerbahçe’den teklif geldiğinde çok düşünmüştüm. Bir türlü karar verememiştim. Türkiye benim için kapalı bir kutuydu. Fenerbahçe’nin adını çok duymuştum ama çok fazla bir şey bilmiyordum. Türkiye’de başarılı olup olamayacağımdan, ortama uyup sağlayıp sağlayamayacağımdan endişelerim vardı. Korkuyordum. Fakat Türkiye’ye ve özellikle de Fenerbahçe’ye gelmem ile birlikte tüm endişelerimin gereksiz olduğunun farkına vardım. Çok büyük bir camiaya geldiğimin o zaman farkına vardım. Buraya öylesine alıştım ki şimdi ayaklarım geri geri gidiyor. Burası adeta kulüp değil, bir ülkeydi. Fenerbahçe ise bir Cumhuriyet. Yani Fenerbahçe Cumhuriyeti..

Bu Cumhuriyet’in çatısı altında acı tatlı bir çok anılarım oldu. Kimi zaman sevinçten havalara uçtum. Kimi zaman kederden gözyaşlarına boğuldum. Ama her zaman burayı sevdim. Bu kulübün 18 yaşında profesyonel mukavele imzalayıp hemen forma giyen ilk futbolcusu oldum. 6 sene de 3 şampiyonluk yaşadım. Özellikle sahaya çıktığımda, taraftarın “Ooo hooo ooo Serhat Akın” diye inleyerek beni yumruk şov için tribünlere çağırmalarını, ömrüm boyunca asla unutamayacağım. Bunu sanırım Avrupa’da hiçbir kulüpte bulabilmem mümkün değil.

Hiç şüphesiz takım arkadaşlarımın, teknik adamlarımızın, idari adamlarımızın, yöneticilerimizin, üzerimde büyük emeği ve hakkı var. Ancak hepsinden önemlisi sizin emeğiniz ve hakkınız. Ne yaparsam yapayım büyük Fenerbahçe taraftarının hakkını ödeyemem. Malzemecisinden, masörüne; futbolcusundan teknik adamına herkese çok teşekkür ederim. İyi ki vardınız, iyi ki yanımdaydınız. Sizleri asla unutmayacağım.

Başkanımız Aziz Yıldırım’ı ise bir baba gibi hep hatırlayacağım. Onun benim yaşamımdaki yeri bambaşkaydı. Bir derdimizde bir sıkıntımızda o hep bizim yanımızdaydı. Bize hep sahip çıktı. Beni karmaşık duygulardan kurtarıp, futbola tekrar döndüren insan oldu.

Aslında bu veda değil. Günün birinde yine döneceğim bu büyük camiaya. Kim bilir belki yine futbolcu olarak, belki teknik adam olarak belki de yönetici olarak. Ama hiç biri bile olmaza benim kalbim bir taraftar olarak hep bu camiada olacak. Yani Tribündeki yerim hep hazır. Fenerbahçe için davul çalmaya bile razıyım.

Dediğim gibi şuna da yürekten inanıyorum ki, bir gün Fenerbahçe’ye geri döneceğim ve Sarı Lacivertli forma altında yaşamayı arzuladığım Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayacağım. Ve eğer fırsat verilirse, futbolu da Fenerbahçe camiasına söz verdiğim gibi, bu forma altında bırakacağım.

Beni tüm Fenerbahçelilerin ve futbolseverlerin anladığına inanıyorum.

Bizler futbol işçisiyiz. Yani profesyonel futbolcularız. Ekmek paramızı futbol oynayarak kazanıyoruz. İşte profesyonel olmanın belki de en zor yanı bu. Bazen kalbinizin istediği formayı değil de, şartların önünüze getirdiği formayı sırtınıza geçirmek zorunda kalıyorsunuz. Yurtdışında oynama fırsatı bulduğum için seviniyorum. Çünkü daha önce de sitemde defalarca belirttiğim gibi her Türk futbolcusunun rüyası bir gün Avrupa'da oynamaktadır.

Sanırım yeni takımımda futbolseverler beni Fenerbahçeli Serhat Akın olarak lanse edecekler. Üzerimdeki bu kimliği taşımak da beni gerçekten mutlu edecek.

Sizler futbolsever ve Fenerbahçeli dostlarım, aramızdaki bağın kopmayacağına inanıyorum. Ben bu siteden sizlere seslenmeye devam edeceğim. Yaşayacağım Anderlecht maceram en küçük ayrıntılarla bu sitede yer alacak. Sözleşme anını, ilk antrenman fotoğraflarımı ve izlenimlerimi sizlere buradan aktaracağım.

Bu arada hazır yeri gelmişken sitemi yeniden yapılandıracağımı ve bundan sonra daha çok ilgileneceğimi de söylemeden geçemeyeceğim.

Artık varımı yoğumu tıpkı Fenerbahçe’ de olduğu gibi Anderlecht’de ortaya koyacağım. Umarım Türkiye’de kariyerime eklediğim şampiyonlukların benzerlerini Avrupa’da da yaşarım. Orada sizleri utandırmayacağım ve başarılı olarak göğüslerinizi kabartacağım.

Sizleri çok seviyorum, kalbim hep sizinle olacak…

----

Herkesi gesemi sandın sen parasını vermesin futbolcuların çamur at izi kalsın gitti ribery hadi el salla ...

• kaynak
  • haberin tamamını yayınlasaydın...
    once bunu oku sonra Serhatın acıklamasını...
    quote:

Ribery, “Bana biraz üçkağıtçılık yaptılar ve yalan söylediler” dedi.

"F.Bahçe'de kimsenin parası kalmaz"

Belçika'nın Anderlecht takımına transfer olan Serhat Akın, kulüpte kimsenin parasının kalmayacağını, tüm ödemelerin yapıldığını söyledi.

Halen prim ve transfer taksitlerinden alacağı olduğunu dile getiren genç futbolcu, "Bu parayı bana öderler. Bundan kuşkum yok. Aziz Yıldırım, herkesin hakkını veren bir başkan. Diğer futbolcular gibi UEFA’ya gidip şikayet etmem ve Fenerbahçe’yi küçük düşürücü bir davranışta bulunmam. Ayrılırken de hiç talepte bulunmadım. O karakterde bir insan değilim" diye konuştu.

24.06.2005

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 24 Haziran 2005, 16:42:44 >

• neden böyle bir acıklama yapmış geçmiş senelerde böyle birşey gene serhatla olmuştu sanırım...
  • hem topic açmış hemde fb okuyor yorum yok demiş...niye yorum yapalımmm

biri ben fenerbahçeliyim diye gidiyor fenerbahçeden..

diğeri "bana yalan söylediler" diye gidiyor...arada dünya kadar fark var...

biri fenerbahçeden kimsenin parası kalmaz derken oraya yol gösteriyor....

diğeride üçkağıtcı diyerek sizi küçük düşürüyor ve hani o dünya markanız varya (?) onu sarsıyor!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğukan haber oldu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: candid

neden böyle bir acıklama yapmış geçmiş senelerde böyle birşey gene serhatla olmuştu sanırım...

adam alacaklarım war,ama Fenerbahce bunları oder.bundan kuskum yok demiş..ne yani ewet alacaklarım war hibe ettim mi demesini bekliyordun..ustelik bugune kadar tum odemeler yapıldı demiş.daha once odemelerde aksamada olmadı demiş..bide laf sokmus bunu nie yazmıyon;;

quote:

Diğer futbolcular gibi UEFA’ya gidip şikayet etmem ve Fenerbahçe’yi küçük düşürücü bir davranışta bulunmam.

bu laf kime acaba????????????????????????????????????????????????
  • vaybe ....cok zeki arkadaşlar var aramızda cevir kazı yanmasın...resmen adam tehdid ediyor paramı verin uefa sura bura ugraşmayalım diyor kime sorarsan sor...

kaynak!!!

kaynak 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candid -- 24 Haziran 2005, 17:04:25 >
  • quote:

vaybe ....cok zeki arkadaşlar var aramızda cevir kazı yanmasın...resmen adam tehdid ediyor paramı verin uefa sura bura ugraşmayalım diyor kime sorarsan sor...

adam gsye laf sokuyor
    sen o tarafından anla...
    utanmadan hala para konusunu gundeme getiriyorsunuz..ağlamayın ağlamayın..ribery felipe ve daha niceleri....fakirsaray
  • kardeşim orada Serhat, kulüpte kimsenin parasının kalmayacağını, tüm ödemelerin yapıldığını söyledi.
    bu yazıyo
  • bence sizin psikolojiniz bozulmuş kendinizi kandırıyorsunuz...bak fenerde de var diyerekten...

iki oyuncunun tavırları ortada klüplerine karşı ve avrupadaki diğer oyunculara verdikleri referansta....tartışılcak bir konu göremiyorum....
    quote:

vaybe ....cok zeki arkadaşlar var aramızda cevir kazı yanmasın...resmen adam tehdid ediyor paramı verin uefa sura bura ugraşmayalım diyor kime sorarsan sor...

kaynak!!!

kaynak 2

• Serhat Akın, Bürüksel'e gitti
    Fenerbahçe ile yollarını ayırarak Belçika'nın Anderlecht takımı ile anlaşan milli futbolcu Serhat Akın, Brüksel'e gitti.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir uçakla sabah saatlerinde kız arkadaşıyla birlikte Brüksel'e giden milli futbolcu Serhat Akın'ı Atatürk Havalimanı'nda Fenerbahçeli hiçbir yöneticinin uğurlamaması dikkat çekti. Havalimanında milli futbolcu Emre Belözoğlu ve Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan ile bir süre sohbet eden Serhat, basın mensuplarına herhangi bir açıklamada bulunmadı.
  • bizimle alay etmek için bi olay çıksın die hazırda bekliyosunuz...ama yönetimimiz bizi kucuk dusurmuyo..sizde kendi kendinize hayali olaylar yaratmaya çalısıyosunuz ama yemezlerr..

• http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/GS/Haber.asp?PID=303&HID=6&HaberID=296160

bide bunu oku o zaman...

madem canın sıkılıyor...parasal sorunlarla uğraşmak istiyorsun al bunu oku....bunu tartışş
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrfb

http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/GS/Haber.asp?PID=303&HID=6&HaberID=296160

bide bunu oku o zaman...

madem canın sıkılıyor...parasal sorunlarla uğraşmak istiyorsun al bunu oku....bunu tartışş

Emre kardeş açık açık yazalım..herkes gorsun işlerine gelmez link e tıklamak..
    Sen de mi Flavio!

Yunan gazeteleri, "Conceiçao, Galatasaray'dan alamadığı 1 milyon Euro için menacerine FIFA'ya başvurma yetkisi verdi" iddiasında bulundu
    24.06.2005

‘Pazarlıklar sürüyor’
    Franck Ribery şokunu atlatmaya çalışan Galatasaray’a bir kötü haber daha... Bir süredir Yunan kulübü Panathinaikos’la görüşen Flavio Conceiçao’nun, Cim Bom’u FIFA’ya şikayet edebileceği ileri sürüldü. TaNea ve Filathlos gazeteleri, Brezilyalı orta saha oyuncusu ile Panathinaikos arasında süren transfer pazarlıklarına geniş yer verdi. Haberlerde en çarpıcı nokta ise Conceiçao’nun, menacerine, Galatasaray’ı şikayet etmesi için yetki verdiği iddiası...

Menaceri kesin konuştu
    Sambacının geçen sezondan kalan yaklaşık 1 milyon Euro’luk ücretini Galatasaray’dan hala alamadığı ve bu nedenle FIFA’ya gidebileceği iddia edildi. Gazeteler, Flavio’nun Panathinaikos’a transferinin bu nedenle geciktiğini belirtti. Haberlerde Conceiçao’nun menacerinin, “Şu veya bu şekilde, oyuncum gelecek yıl Panathinaikos formasıyla top koşturacak” açıklamasına da yer verildi. Galatasaray kanadında ise durum çok farklı.

Tulun: Salı İstanbul’da
    Sportif direktör Bülent Tulun, dün yaptığı açıklamada, Brezilyalı futbolcunun salı günü Türkiye’ye geleceğini savundu. Tulun, Panathinaikos’un kendilerinden Conceiçao’yla görüşmek için izin istediğini ancak pazarlıkların bir noktada tıkandığını kaydederek, “Conceiçao bizim oyuncumuz. Salı günü Türkiye’de olacak” diye konuştu. Bu arada yıllık 1.8 milyon Euro kazanan Flavio’nun, iddia edildiği gibi kulüpten 1 milyon Euro alacağı olmadığı duyuruldu.

• "F.Bahçe'de kimsenin parası kalmaz"

Belçika'nın Anderlecht takımına transfer olan Serhat Akın, kulüpte kimsenin parasının kalmayacağını, tüm ödemelerin yapıldığını söyledi.

Halen prim ve transfer taksitlerinden alacağı olduğunu dile getiren genç futbolcu, "Bu parayı bana öderler. Bundan kuşkum yok. Aziz Yıldırım, herkesin hakkını veren bir başkan. Diğer futbolcular gibi UEFA’ya gidip şikayet etmem ve Fenerbahçe’yi küçük düşürücü bir davranışta bulunmam. Ayrılırken de hiç talepte bulunmadım. O karakterde bir insan değilim" diye konuştu.

Anlaşılan o ki ''candid'' kardeşin belirli bir dozda algılama zorluğu bulunuyor.

--Bu haberi buraya koymandaki amaç nedir? Yoksa sen haberi okuduğunda Serhat'ın Fenerbahçe kulübüne yanlış bir hareket yaptığını mı düşündün? Adam gayet açık bir şekilde ''kulüpte kimsenin parasının kalmayacağını'' ifade ediyor.

--''Halen prim ve transfer taksitlerinden alacağı olduğunu dile getiren genç futbolcu, "Bu parayı bana öderler. Bundan kuşkum yok. Aziz Yıldırım, herkesin hakkını veren bir başkan.'' Adam ne diyor iyi oku: ''Diğer futbolcular gibi UEFA’ya gidip şikayet etmem ve Fenerbahçe’yi küçük düşürücü bir davranışta bulunmam. Ayrılırken de hiç talepte bulunmadım.''

--''candid''den alıntıdır:Bu parayı bana öderler. Bundan kuşkum yok. kuşkun yok ama haberi sızdırmışsın..uyanık... Bu nasıl bir zihniyet Allah aşkına, anlaşılan o ki bu arkadaş Ribery hadisesinden çok etkilenmiş olacak ki, bu haberi okuduğunda beyni sadece belirli cümleleri algılıyor ve vücut bir savunma mekanizmasını ortaya koyarak bu adamın ''kuşkun yok ama haberi sızdırmışsın..uyanık... '' böyle fesatça bir cümle kurmasını sağlıyor...

--Valla kardeş kusura bakma ama bizim bu haberden tek anladığımız Fenerbahçemiz'in bazı kulüplere benzemediğini Serhat açık bir ifadeyle dile getiriyor.Sen bu haberi nasıl bir halet-i ruhiye içerisinde böyle yorumladın merak ediyorum!!!

• serhatın bu zamanda ne alacagı kalıyor ,lig bitmiş, takıma yenimi gelmiş,sampiyon olmuş adam gidiyor ,daha geri gelmeyecek, demekki paralar böyle belli bir takvimde ödeniyor ve ne yaparsan yap futbolcular konuşuyor ben bunu anlatmaya calışıyorum .....

adam aptal yani durup dururken ben paramı alırım ya sorun olmaz diye aklından konuştu oda medyaya yansıdı vay beeee...serhatın başka işi yok ordan buraya sırf bu röportajı verecek adam ,, az daha isteseydik gs geliyordu olmadı iyikide olmadı...

kardeşler taraftar olmak ayrı birşey degil hepsine objektif bakın...benim kimse umurumda degil bunlar hepsi paralı asker sen kendini yırt o gene bildigini yapar 5 krş eksik ver tüm dünyaya duyurur zaten teşfik primi alınca nasıl oynuyor hepsi aslan kesiliyor ...
  • TAMAMDIRRR ARKADAŞLARRR!!!

ŞİMDİ KONU BURDA BİTİYOR GEREKEN CEVAPLARI ALMIŞTIR DOSTUMUZZZ...

AMA BUNDAN SONRA CEVAP YAZMAYALIM 2 DAKKA İÇİNDE KONUYU UEFA KUPASINA GETİRCEKTİR...

BAŞKA ÇIKIŞ YOLU YOK!!! ÇEVİR KUPAYI YANMASINN!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrfb

TAMAMDIRRR ARKADAŞLARRR!!!

ŞİMDİ KONU BURDA BİTİYOR GEREKEN CEVAPLARI ALMIŞTIR DOSTUMUZZZ...

AMA BUNDAN SONRA CEVAP YAZMAYALIM 2 DAKKA İÇİNDE KONUYU UEFA KUPASINA GETİRCEKTİR...

BAŞKA ÇIKIŞ YOLU YOK!!! ÇEVİR KUPAYI YANMASINN!!

.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.