Şimdi Ara

Sergen Yalçın'a ağır tepki!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şanlıurfaspor yönetimi, Sergen Yalçın'ın bir gazetede Fenerbahçe'yi eleştirirken kullandığı "Maldonado, bence futbolcu değil, saçını kestirmiş, Şanlıurfasporlu oyunculara benzemiş. Zaten en fazla orada oynar" sözlerine sert tepki gösterdi.

Şanlıurfaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, Sergen Yalçın'ın Şanlıurfaspor kamuoyu ve futbolcularından özür dilemesi gerektiğini söyleyerek, "Bu cümle Şanlıurfa'da büyük tepki toplamıştır. Şanlıurfasporlu sporseverler tepkilerini Sergen Yalçın'ın mail adresine iletiyorlar. Şanlıurfaspor, 40 yıllık şanlı futbol tarihiyle Türkiye'nin sporuna katkı sağlamaktadır. Bank Asya 1. Lig'e çıkma yolunda bu sezon büyük bir mücadele verirken, bu talihsiz açıklama kaliteli ve kendini ispatlamış futbolcularımızı da rencide etmiştir. Taraftar gruplarımız, Sergen Yalçın hakkında kanuni haklarını da arayacaklardır. Şanlıurfaspor yönetimi olarak Sergen Yalçın'dan özür ve düzeltme yazısı yazmasını talep ediyoruz. Sergen Yalçın'ın her yazısı kalitesizliğiyle, seviye düşüklüğüyle onun futbolcuyken ortaya koyduğu özel hayatındaki rezillikleri çağrıştırıyor. Onun kumarbazlığı, dansözlüğü bizi ilgilendirmiyor. Ama şu açıkça bilinmeliki hiç kimse Şanlıurfaspor'a ve futbolcularına böylesine bir benzetmede bulunamaz. Biz hangi takımın formasının ucuz olduğunu bilemeyiz. Ama Şanlıurfaspor forması, 1.5 milyonluk büyük bir camiayı temsil etmektedir" diye konuştu.

Basın Sözcüsü Ömer Kapaklı, gazetelerin spor müdürlerinden de bu tür yazılara gereken hassasiyeti göstermelerini istedi.

Sergen Yalçın, bir gazetede Eskişehirspor-Fenerbahçe maçının analizini yaparken Fenerbahçeli futbolcuları eleştirmiş, yazısının bir bölümünde de, "Maldonado bence futbolcu değil, saçını kestirmiş, Şanlıurfasporlu oyunculara benzemiş. Zaten en fazla orada oynar" şeklinde yazmıştı.

• Yani Şanlıurfaspora bedava versen maldonadoyu almıycak adamlar o derece yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

Yani Şanlıurfaspora bedava versen maldonadoyu almıycak adamlar o derece yani...

O da birşey mi? Maldonado gçeen cepten aradı "ağabey halı saha varmış bana yer var mı?" dedi bende kaleye geçeceksen var dedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

O da birşey mi? Maldonado gçeen cepten aradı "ağabey halı saha varmış bana yer var mı?" dedi bende kaleye geçeceksen var dedim.

Kalecinin parasını ödüyormusunuz bari

• quote:

Birde Josico var. Aklıma hep Aziz Yıldırımın yabancı kontenjanı için önümüzü kesiyorlar gibi söylemleri geliyor. Bu adamlar içinmiydi bütün tantana Türkiyede çok var bu adamlardan zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

Kalecinin parasını ödüyormusunuz bari

Onu ödüyoruz Allah var.

• O zaman ben geleyim lan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sergeni ciddiye alanlar var mı ya?

düşmesin dillerden...
  • sergen nerde hep saçma konuşuyo yaw?yıllarca erman toroğlunun şenolun anasına küfür ettiğine bişey demeyin sergene ağır eleştiri.sergenin futbol yorumları çok doğru bi defa şu ettiği laf tasvip edilemez ama ananın bilmem neyi diyen spor yazarları var türkiyede.
    Şampiyonluk şarkısı
    düşmesin dillerden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

O zaman ben geleyim lan

Kaleci dediysek kova demedik kardeşim.

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
  • Dalga geçtiği takım bir süre önce fenerbahçeye kafa tutuyor

• Sergen gitsin at yarısı falan oynasın, ugrasmasın bu işlerle. Gecen programda GS, Benfica macı icin as oyuncuları götürmesin, derbiye saklasın dedigi zaman ben onu pek ciddiye almamak gerektiginden emin oldum artık.

Gerçek değil mi maldonado hakındakiler.

onun yaptığını yoldan çevirip birisini koysan oda yapar

maldonadoyu topçu diye getirip fenere yazık edenlere laf söylemek lazım aslında

ben bir gsli olarak fenerin haline üzülüyorum yahu yıllardır rekabet ettiğimiz takım rekabet edemeyecek hale mi gelecek ti?
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Ah Sergen ah!

Bir de teknik direktör yardımcımız olacak yakında.
    Bu sevdadan vazgeçen kanser olsun Beşiktaş
    l1957l-l1958l-l1960l-l1966l-l1967l-l1982l-l1986l-l1990l-l1991l-l1992l-l1995l-l2003l
  • Fernando Milan Haryy Cassio Morgan Tobias Shabani

A Kalite ya
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.