Adanada yaşıyorum sırf aile yanı olmasın diye ÇÜ tip yerine mersin tip yazılır mi Bir de sbü izmir var da sbüye ısınamadım pek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MERSİN mi ADANA mı

-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence yazılır hocam insanın bir süre sonra aileden ayrı kalması gerekiyor bence
-
Hocam ne biliyim 6 sene de uzun bir süre adanada da rahat olurum gibi
hocam kabaca 19 yaşında olduğunuzu düşünsek 25 yaşında ailenin yanından ayrılmak bana çok mantıklı gelmiyor yanlış anlamayın lütfen. insanın erken yaşta -tabi kişiden kişiye değişir- biraz hayat tecrübesi edinmesi lazım gibi
-
Ailenle sorunun yoksa kal ama yeni maceralara atılmak için gidebilirsin
-
Yazılır hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı ikilemde kalmıştım kral tıpa bakarken mersin tıptan biriyle görüştüm dün, amk bu kadar gömülebilirdi yani kaldırıp tekrar gömdü.
Çok zor dedi gereksiz, yani hiç mi mutlu yok abi dedim , çok isteyerek gelen vardı onlar da soğudu zaten vs dedi iyice soğuttu beni . Hani 6yıl sevmeyeceğinin garantisini verebilirim dedi ilk defa biri böyle dedi aw
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de çok duydum onu gereksiz zor diye genelde okuldan memnun değil kimse çü de köklü en azından sbü izmiri bilen var mı beyler İzmire gitmeye değer mi
20 k yapsam daha rahattı kafam 8-12k tip istemek zormus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıfırbiriki -- 11 Ağustos 2021; 17:10:36 >
Çukurova güzel diye duydum,macera arıyorsan da yıldırım beyazıt,katip çelebi yazabilirsin,ben de Mersine gidecektim ufak bir evimiz var orda ama çok soğuttular okuldan.
-
Cü de cok eğitim zor ve daha iyi galiba ama şehir olarak mersin fark atar, adana keko city bildiğiniz üzere yüreğir is unıque place in adana
Yok hocam bence de haklısınız ama tip için biraz değişik gibi durum izmirde boş vaktinde çamaşır yıkamaktan adana gezilebilir tıpta boş vakit az
quote:
Orijinalden alıntı: madserpent
Cü de cok eğitim zor ve daha iyi galiba ama şehir olarak mersin fark atar, adana keko city bildiğiniz üzere yüreğir is unıque place in adanaÖyle bişi yok
Hocam yıldırım beyazit İngilizce ankara istiyordum ama zaten mezunum 1 sene daha kaybetmek istemiyorum mersini gereksiz yeriyorlar bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sıfırbiriki -- 11 Ağustos 2021; 17:43:43 >
Hiç adanaya gittin mi ?
Konuşuyor iste
Boş konuşuyor
Hocam sakın ailenin yanında kalma insan bu yaştan sonra kendini geliştirmek için tek yaşamalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC45EB9BA -- 11 Ağustos 2021; 17:46:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- concerta sicile işler mi
- antitusif 2024
- tıpa yatay geçiş var mı
- avukatlar ne kadar kazanıyor
- hukuk okumak mantıklı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X