< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MERSİN mi ADANA mı (3. sayfa)

-
-
Hocam gelemeyebilirmiş zaten. Adananın son 3 senesine bak yerinde sayıyor. Sadece 40 çektiği bile olmuş. İstersen 1 e adana 2 ye mersini yaz gerisini Allah'a bırak bence.
-
Ben ÇÜ derim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biraz sbü açıldığı için kontenjan düştü ondan hocam yine de gelmeyebilir tabi ama gelir bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de öyle düşünüyorum hocam ama ekranda çü görürsem yüzüm düşecek bilemiyorum
Daha da kafam karışıyor siz yazdıkça
Eder de bana çok saçma geliyor aynı şehirde farklı ev istanbul değil ki bura
Bana da öyle geliyor hocam ama mersini bitirmek de 6 sene sürmez muhtemelen çok baskıcı ailem yok ben de öyle uçuk kaçık işler yapmam zaten rahat da olurum gibi çü eğitimde iyi bir de şimdi
6 yıl uzun bir süre bence, bu yüzden bana en mantıklısı aile yanına kalmak geliyor.
tabi problemin yoksa ailenle, varsa koşarak uzaklaş.
-
Hocam yazicam gelirse yapcak bisi yok gelmezse ne ala bakicaz
6 seneyi okulu bitirmek anlamında dememiştim sosyallik olarak 6 sene katlanabilir misin adanadan bıkar mısın anlamında demiştim. Ha çalışırsan 6 senede biter tıp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
adana mersin arası 1.5 saat olm, evden uzakta kalmak deme ona lütfen. istanbulda 2 saatin altını millet kısa süre diye kabul ediyor
-
Anladım hocam da mersin de 6 senede sıkar adana gibi değil her yer merkezde toplanmis daha çabuk biter
Sen gonuşma çal müziğini
Farklı il olm sonuçta amaç özgürlük degilmi ha 1 saat ha 10 saat
Kardeşim anne tarafım Adanalı,benim üni oradaydi sınava tekrar hazırlandım bu sene.Tamam adana çoğu şehirden çok gelişmiş,kampüsü çok güzel ama kekosu,cingenesi bitmez.Kafa yapısı gariptir ,şahin son ses arabesk tayfa.Mersin çok iyi olduğundan değil ama burada Audi görürsün,oradaki kekolar burada zengin olmuştur.
Doğudan çok göç aldı, Yüreğir kısmı çok bozuk.Tipler bir garip optimum a akşam vakti rahat gidilir mi bir bak araban yoksa
Ha sıfır bir diye saçma bir dizi çıktı,lan insanlar eskiden kendi kekolugunu ovmezdi,adana da millet bunla gurur duyuyor.
Adana ucuzdur,yemeğin başkentidir.
Trafiği berbattır, yolsuzluğun dibine vurulmuş.Halk ölüdür,o kadar kötü oy kullanmislardir ki Adana nin şuan proje yapabilecek parası yok.Dunyanin en saçma metro hattı kurulmuştur
Minibüs sürücülerinin 5 tanesinden 4 u saygısız,kufurbazdir.Uyusturucu çok döner burada,milletin kafa iyi değildir,buradan üni ve üstü düzeyinde vizyonlu insan çok çıkamaz malesef.Buradan çıkan en vizyonlu kişiler de, lisede çıkar üniye mega kentlere giderler.Lise okuyacak varsa ceas,Ala aşırı kalitelidir.
Ben kaçıyorum millet gidiyor,adana da bol şanslar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardeşim Adana'yi ovmen için asosyal olman lazım,üstteki yazıyı iyi oku.Bunlara katilmiyorsan sen farklı bir yerde yaşıyorsun muhtemelen
Dediklerinin çoğuna katıliyorum ama mersinden yine de iyidir bence ben adananın en pis yerlerine her sene 2 3 kere giden biriyim akrabalarim orada olduğu için mersinede gidiyorum mersinden daha canlı bir şehir olduğunu düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğma büyüme Adana'lıyım.Tıp okuyacaksan ve aile evinden ayrılmak istiyorsan git Mersin'de oku.Üni olarak Çü tabii ki daha iyi ama Mersin'de öğrenci olmak daha güzel bence.
-
Hocam bana kalsa Mersin de çok güzel değil ama Mersin'de uyuşturucu ticareti,kaçakçılık su bu derken o kekolar biraz para bulmuş.Sen otururken abi be 1 sigara be lafını çok duymazsin + deniz (efsane)+ cono yok çok şükür.Mersin halkı daha zeki bir nebze (ben adanaliyim) burası adana ya göre çok az soyulmuş,Mersin her geçen gün güzelleşiyor.Simdi siz benim gibi geniş anlamda bu Çukurova bölgesinde oturuyorsunuz,küçük iller çok sıkıcı olabilir doğrudur ama Adana kadar kötü trafiği olan,bu ülke içi kültürsüz göçmen seviyesi başka illerde çok yoktur, Adana'daki her 10 minibüs şoförünün 6 su suçlu potansiyelindedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X