Şimdi Ara

Erzurum mu? Erzincan mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
7.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar KPSS tercih yapacağım Erzurum ve Erzincan arasında tercih yapsaydınız hangisini öne yazardınız? Nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim. Cevaplarınızı merakla bekliyorum. Teşekkürler

• 2 şehirlede bağlantım var bence erzincan yaz daha sakin küçük bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Legolas

2 şehirlede bağlantım var bence erzincan yaz daha sakin küçük bir yer

Cevabın için teşekkür ediyorum. Birde erzurumun erzincana göre ve erzincanın erzuruma göre avantajları ve dezavantajları nelerdir?
  • Erzurumdan erzincana yol gider..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erzurum bence. İnsanı milliyetçi ve yardım sever. ama çok soğuk.
  • Yazma 2 sinide

• Tabi ki Erzurum. Nedenlerine gelirsek: Cağ kebabı, Kadayıf Dolması, kayak imkanı ve daha niceleri... Ama kışın ansızın buz tutabilirsin

• aslan1000 kullanıcısına yanıt
    nasıl bir yerde kalmak istediğine bağlı erzurum da kış soğuk geçer ve ulaşımda sıkıntılı olabiliyor.
  • Dostum ben erzincanda öğrenciyim ikisi arasında kaldıysan erzincanı önce yaz derim çünkü erzurum'un insanları çok çıkarcı benim erzincanda tanıdığım erzurumluların %90 ı iyi değil.O yüzden erzurum a göre küçük diye erzincanı sona koyma layaks kayak yamaç paraşütüyse yamaç paraşütü bunlar Erzincanda da var ama sosyallik olarak bir şey bekleme çarşısından pazarından

• Ne liseyi bitirmek, nede güzel bir kız sevmek, tek umudum seni şampiyon görmek ELAZIĞSPOR.
  • Erzurum yazma hem pahalı hem soğuk hemde güzel değil 1.5 ay orada kaldım şehrin çoğu yerinide gezdim tarihi camiler dışında bir yer yok gezilecek yer ama kalınacak yer değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 22 Kasım 2014; 14:46:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Erzurumdan erzincana yol gider..

• Erzincan.
    İnsanları çok nazik , sıcak kalpli ve iyilik severdir.

• Erzincanda kaldim bir hafta kucuk ve sirin bir sehir.İnsanlari hakkinda tek bilgim ise genelde uzun oluyolar :)

• Erzincan daha iyi olur insanları sıcak ve en önemlisi merttir git bir köye misafirim de evini hemen açarlar sana kalman için şehir kısmını bilmiyorum ama kırsal kesim kesinlikle böyle

• Erzurum yaz. Büyük şehir bikere. Erzurumun insanları da genelde iyidir. Ama yobaz sayısı çok fazla. Aslında erzurumlu olmayıpta erzurumluyum diyen karslılar ağrılılar falan erzurumun adını kötüye çıkarıyor. Yoksa iyidir erzurumlular. Neyse sonuç olarak erzincana göre büyük bi şehir daha az sıkılırsın. Ama kışın sokakta yürürken dudağından kan akmaya başlarsa şaşırma.

Not: Erzurumluyum

• Erzuruma gitme pişman olursun. İğrenç insanlar ve malum ırktan farkları yok

• Tabi ki de erzincan çünkü memleketim :D
  • erzurumda askerlik yaptım 14 ay boyunca esnafı seni kazıklamak için herşeyi yapıyor birde askersen daha çok kazıklıyor. Ayrıca erzincana göre daha soğuk tavsiyem erzincan yaz daha rahat edersin
  • Annem erzincanli babam erzurumlu. Sunu diyebilirim. Erzurum erzincandan bayagi buyuk ve imkanlar daha genis.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.