Şimdi Ara

Mercedes benz den yazıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedesde calisiyorum. Alayım sorulariinizi

• ne iş yapıyorsun?
  • Full c180'I 40.000 euro ya birakir misin.amg body kit ve 75 euro'luk amg yazisi dahil
  • Aynen bilgi ver. Ne is yapiyorsun? Ne kadar maas aliyorsun oraya nasil girdin?
  • çaycı mısın orda nesin bi yaz.
  • Serviste tamirci.
  • daha önce de açtı aynı konuyu.sorsana beni niye career talent programına almadılar:) istedikleri nitelikler vardı halbuki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Almanya'da üniversite okuyup yada orda staj yapabilirsem benimde oraya girme şansım var :)
  • Sen geçen gün " çay molasına çıktım heladan yazıyorum" diyen stajer değil misin?
  • Otobüs fabrikası burası Pep stajyeriyim. Hosdere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orada ne iş yaptığınıda söylesen iyi olur eğer müşteri temsilcisiysen bak bakalım cls63 amg kaç para vergiler dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

Otobüs fabrikası burası Pep stajyeriyim. Hosdere

Sen orada stajersin benim çocukluğum orada geçti. Önceden orası çok güzeldi,çok güzel şeyler yapılırdı. Orada eskilerden birine sor bakıyım beyaz gömleklilere(memurlara) esnek çalışma saati nasıl gelmiş, veya hiç merak etmedin mi bir çok kişi takım giyerken oraya kot+tshirt ile gidenler nasıl gidiyor diye orası rahat laçka mekan. Pazarlama ise tam tersi sıkı bir yer,herkes jilet gibi.
  • quote:

stajer olarak girmek için ne istiyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

quote:

+başvuruları felan ne zaman ?
  • quote:

quote:

Ben söyleyim içerden adam. İçerden adam olmadan girebilmek için ya çok çok iyi olman lazım ya da çok çok iyi olman lazım.
  • quote:

çaycı mısın orda nesin bi yaz.

• dostum ciddi soruyorum. fabrikayı gezmek istesek izin verirler mi? + ne yapmamız lazım+ücretli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

dostum ciddi soruyorum. fabrikayı gezmek istesek izin verirler mi? + ne yapmamız lazım+ücretli mi?

Sadece üniversiteler toplu olarak gezebilir onceden başvurmak ve kabul edilmek şartıyla. Zaten kabul edilirse o günkü yol yemek masrafları Mercedes karşılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

dostum ciddi soruyorum. fabrikayı gezmek istesek izin verirler mi? + ne yapmamız lazım+ücretli mi?

Sadece üniversiteler toplu olarak gezebilir onceden başvurmak ve kabul edilmek şartıyla. Zaten kabul edilirse o günkü yol yemek masrafları Mercedes karşılıyor

hmmm. yani para verip falan arkadaşınla gelemiyorsun değil mi? :(((
  • quote:

quote:

Çok iyimis ben bi hoca ya çıtlatayım şunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.