w177 mercedes a sahibi olanlar yorumlarını yazabilir mi araç hakkında? |
MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR (51. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: DUBSTEP FCHerkese merhaba, Mercedes A180 2020 Otomatik Dizel ve Benzin style modellerine karşılık Volkswagen Golf 2021 style paketi arasında kararsızlık yaşıyorum. A180 kullancılılarının yorumlarını bekliyorum. Cok bir performans beklentim yok. Aile arabası olacak. Bugün baktığım bir 2020 model A180 modelinde teknoloji paketi ve iç ışıklandırma yoktu. Ekranı da küçüktü. AMG'lerdeki ekran sanırım yekpare, videolarda çok hoş görünüyor fakat küçük ve yekpare olmayanı görünce biraz hayal kırıklığı yaşadım.
Yorumlarınızı bekliyorum çok kararısızım sevgilerimle.
Hocam yeni golf mercedesle kıyaslanacak bir araba değil şahsi görüşüm. Size sadece şu videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum
-
Dostlar merhaba, 2020 ile 2021 arasında farklar var mıdır? Bir de a180d ile a200 ün performans farkı nasıl? ikinci elde benzer fiyatlar çünkü dizeli almak mantıklı o zaman diye sordum. Şimdiden teşekkürler
-
Ben 2013de alirken Xenon farlar opsiyondu, xenon olanlarda led var olmayanlarda yoktu, hatta arka stoplarda xenon opsiyonuyla birlikte led geliyordu. 2016 larda da boyle bir opsiyon varsa sizinki opsiyonsuz standart fardir ya da sonradan degistirilmis olabilir -
Standart farlarmış. Ledli almamışlar.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2020 model A180d Amg paket aldık. İlk izlenimim yalıtım çok kötü özellikle yol sesi 120 km de baya rahatsız ediyor. Araçta runflat 225/45r18 lastik var. Değiştirsem faydası olur mu? Yalıtım dışında çok güzel araba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Herkese Selamlar ,
Doğru yere mi yazıyorum tam olarak emin değilim ancak konu açık kalabalık yaratmak istemedim.
Siz Mercedes kullanıcı arkadaşlara bir kaç sorum olacaktır.
Yurtdışında yaşıyorum kendime yeni bir araç alacağım. Ancak bizim Türkiye pazarında pek alışık olduğumuz donanımlı bir araç değil fakat yinede sizin tecrübelerinizin olduğu düşünüyorum. Araç 2014 model - A220 CDI 2.1 170 PS Diesel motor , bu motorun mercedesin kendi motoru olduğunu biliyorum ancak kronik bir rahatsızlığı ya da başka bir sorunun olup olmadığını merak ediyorum çünkü alacağım aracın yurtdışında çok önemli sayılacak bir km'si olmasada artık bakım zamanının geleceği bir km 'dedir. (125.000 KM)
Bu anlamda bu aracı bu km'de bu motorla tavsiye eder misiniz ? Servis bakımlı bir araç olduğu iddaa ediyorlar.
-
Merhaba, kayınpederimde 2015 a200 amg var. Araçta yağ eksiltme ve yağ kaçağı falan varmış. Bir de başkaca uyarı falan veriyormuş ekranda ek aküden olabilir. demişler.(pre safe uyarısı) İzmir de bildiğiniz özel servis var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestrosdt -- 21 Ekim 2021; 16:16:9 > -
Selamlar. İzmir'de w176 kasa aracına carplay yükletmek isteyen arkadaşlar bana mesaj gönderebilirler.
-
Merhaba,vavacars tan 2020 model a180d style paket araç ayırttım fakat donanımı tam olarak öğrenemedim aracı da göstermedikleri için,ön konsoldaki iki ekranda ufak 7 inch ,STYLE paket araçlarda
-Apple Carplay,android auto
-Elektrikli katlanır aynalar
-Çift bölgeli dijital klima
-LED far ve led arka stoplar;
Standard mı acaba bilgisi olan var mı?
Elektrik koltuk ayarı ve koltuk ısıtma yok bildiğim kadarıyla doğru mu?
Ayrıca bu aracı tavsiye eder misiniz ?
Motor zayıf ama yakıt tüketimi düşük olacaktır büyük ihtimal vitesle ilgili bi sıkıntısı var mıdır?
2015 Bmw 118i aracımı takasa verip almayı düşünüyorum.
-
-
-
Merhaba herkese, a serisi aracim var. Whatsapp grubu var midir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X