Şimdi Ara

Meral Akşener iddiası gerçek mi .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

mynet
    Meral Akşener iddiası gerçek mi oluyor? Kürşad Zorlu sonrası Fatih Portakal "Kesinleşmiş. Eller sıkışılmış" diyerek duyurdu
    https://www.mynet.com/meral-aksener-iddiasi-gercek-mi-oluyor-kursad-zorlu-sonrasi-fatih-portakal-kesinlesmis-eller-sikisilmis-diyerek-duyurdu-110107194839

kim olursa olsun, muhalefet veya iktidar. bu kadından fayda beklemek ülke adına bütük sıkıntı.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 - Machenike GX60 + // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Bizde isimler önemli değil görüşler önemlidir. Bugün görüşlerimize A partisi uyuyorsa ona oy veririz Baltık değiştiler sonra gider B partisine oy veririz. Şu kişi şuraya geçmiş, şu kişi buraya geçmiş önemli değildir. Kimse Meral Akşener akpartili diye akpartili olmaz. Bizler sizler gibi tek bir kişiye bağlı kalıp sonuna kadar gitmeyiz. Aramızdaki farkta bu zaten.
    6 lı masa çoktan dağılmıştı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 23 Ocak 2025; 12:39:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bir tarafta demciler bir tarafta iktidar ise seçim yapmak zor olmuyor.  meral hanım akpartiye geçeceğine sanmıyorum devletin başı gel derse devlet kültürü görmüş biri kaçmaz. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
  • Stoa kullanıcısına yanıt

tipik demciler işte yalan dolan işleri. 

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.